Niech dozbiera jeszcze 750PLN - http://www.x-kom.pl/p/257514-notebo...e-pro-i7-16gb-120-1000-win8x-gtx970m-fhd.html
Różnica między GTX960M a GTX970M to przepaść.
Różnica między GTX960M a GTX970M to przepaść.
Last edited:
Witam. Mam zamiar kupić jakiegoś taniego laptopa do Wiedźmin 3, jednak mój budżet nie jest powalający, także ustawienia raczej minimalne. Znalazłem ostatnio jakiegoś laptopa i chciałbym zapytać, czy Wiesiek by na tym poszedł. Laptop to Lenovo z 50-70, z dwurdzeniowym procesorem 1.9 (intel core i3), z pamięcią 4 GB RAM i grafiką GT840M. Wiem, że na minimalne Wieśka trzeba chyba 6 RAM-u, ale czy na takiej konfiguracji jakoś dało by radę pograć? Z góry przepraszam, jeśli już taki wątek gdzieś był, ale nie miałem za bardzo czasu, żeby to przeglądnąć. I dzięki za zainteresowanie
To zrobiłeś właśnie upgrade, a nie downgrade.Ja musiałem zrobić downgrade do 7 po tym jak mi W10 szwankował...
a teraz poproszę o podpowiedź czy to sarkazm bo jestem zmęczony i nie wyłapuję już niuansów internetu...WIndows 10 jest świetny, działa super sprawnie, naprawdę to godny następca 7. Śmiało robić upgrade i nie marudzić*![]()
Salurion, Karen, Proline. Ktoś miał styczność z którymś z tych sklepów?. Chce sobie obudowę zamówić i nie wiem, czy kupić ją w którymś z tych sklepów, czy może kupić na morelach. Chociaż z nimi słyszałem to różnie bywa.