Co nieco o sprzęcie

+

Co nieco o sprzęcie

• poniżej 25 FPS

Votes: 9 2.1%
  • co najmniej 25 FPS

Votes: 29 6.8%
  • co najmniej 30 FPS

Votes: 141 33.3%
  • co najmniej 40 FPS

Votes: 94 22.2%
  • co najmniej 60 FPS

Votes: 99 23.3%
  • nie patrzę na framerate

Votes: 52 12.3%

• Total voters
    424
Tyle, że właśnie pieniądze nie mają dla mnie znaczenia. Nie przejmuję się nimi, jako rzeczą nabytą i przemijającą(Jakby nie patrzeć zawsze ich brakuje lub zostawiasz je umierając na spór w rodzinie) Długo zbierałem solidną kwotę na określony własny zestaw i ją wydam. Mam dosyć gotowców z niedziałającym - fabrycznie chłodzeniem. Bardzo dziękuję za radę wybaczcie proszę, że tak was absorbuję. Jedno, co mnie martwi to całe pieprzenie z systemem i tak dalej. Na marginesie czy postać w GTA online zapisuje się jakoś gdzieś.

Na marginesie czy postać w GTA online zapisuje się jakoś gdzieś.
Wydaje mi się, że postać z Online zapisuje się w chmurze, ale jeszcze poszperam.

Ewentualnie tutaj: "C:\Users\***\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles", ale to chyba tylko opcje i singiel. Dla pewności jednak warto zachować.

Last edited:
Jasne rozumiem dziękuję

Edit: Jeszcze jedno pytanie. Czy istnieje sposób na zachowanie względnie odzyskanie aplikacji goga? Mam na koncie W3 zapisanego i chciałbym móc go stamtąd przeinstalować w razie gdyby ten z partycji nie zadziałał.

Last edited:
ale klin. Pogonic teraz 970tke póki ma jeszcze cene (obecnie widzę używki na gwarancji lecą za 1100pln) i zostać na premierę KiW z niczym czy poczekać na Pascale/Polarisa, ale stracić na odsprzedaży 970tki więcej $ (cholera wie po ile wtedy będą)

Oczywiście - do momentu, w którym rynkiem rządzi obecna generacja konsol, a na PC chce się grać w Full HD Maxwell spokojnie wystarczy.

No, chyba, że ktoś nie wie co z kasą zrobić wówczas nie ma mu co bronić :) .

no to chyba jednak nie pogonie mojego G1 970 za 1K, jak ludzie wieszcza ze 980Ti za 1.5K będzie trudno sprzedać. W każdym bądź razie GF405 jako przejściowa juz leci i w mig wystawiam 970-tke na sprzedaż. Zapewne nie pogram w KiW jakis czas..

Aż tak tej grze źle wróżysz? ;) ...

Ja liczę, że Cyberpunk 2077 załapie się na premierę nowej generacji (Volta), a wówczas Pascal porządnie stanieje. Wtedy właśnie najlepiej (dla mnie) będzie go zakupić. Gry i tak wciąż (jeszcze przez kilka lat) będą szły na starej (obecnej) generacji konsol, więc na rynku niewiele się zmieni, a średni segment będzie wówczas spokojnie ciągnął 4K (ja jednak będę nadal grał w Full HD).

Jak dla mnie to ta gadka Nvidii z konferencji to bardziej wygląda na PR bełkot zbyt ogólnikowo wszystko podano i mgliście, równie dobrze bardzo wysoko wykręcony 980TI też może mieć wydajność 980Sli co zresztą niektóre serwisy czy ludzie zauważają więć dla mnie dzień dzisiejszy to tam więcej PR bełkotu niż faktów.

Faktem mogą być ceny, a te mówią że premierowa cena 1080GTX będzie nieco wyższa niż 980GTX licząc u nas kurs dolara + podatek 23% + marża sklepów z podatkiem od nowości nie dziwię się jak 1080GTX będzie u nas za ponad 3000zł a nawet po 3200-3400zł (599$ cena)

A ten wykresik to mistrzostwo jeśli idzie o wprowadzanie w bład typowego Kowalskiego no ale u nas zawsze było kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem

Last edited:
Jajć, no to w wakacje kupuję kompa. I w końcu se w W3 zagram xD Byleby tylko nie zaszaleli mocno z polską ceną GTX 1070 :p

Jajć, no to w wakacje kupuję kompa. I w końcu se w W3 zagram xD Byleby tylko nie zaszaleli mocno z polską ceną GTX 1070 :p

Patrząc na sugerowaną cene 1070GTX przez Nvidie (379$) po przeliczeniu na polskie warunki nie zdziwiłbym się jakby wyszła cena 1900-2000zł za te karte czyli zdecydowanie więcej niż za 970 ale co poradzisz jak złotówka kiepsko stoi

Juz się nie podlizuj dodatkowego zaproszenia nie dostaniesz, nie było muminków, twoja strata.
Ej no, nie rób se ze mnie jaj. To poważna sprawa xD

Rok od premiery W3, a ja nawet nie zagrałem. Baa, nawet nie widziałem żadnego znaczącego gameplayu, czy filmiku. Od roku unikam spoilerów. Ja jestem bliski depresji xD

Rok od premiery W3, a ja nawet nie zagrałem. Baa, nawet nie widziałem żadnego znaczącego gameplayu, czy filmiku. Od roku unikam spoilerów. Ja jestem bliski depresji xD
Na serio nie grałeś? Łącze się z tobą w bólu :D tez musiałem czekać,ale tylko 6miesiecy, żeby zagrać :D

No to Nvidia ci wynagrodzi piękną wydajnością, więc spokojnie sobie odpalisz na maxa ze wszystkim, w takiej sytuacji tez bym nie patrzył na cene 1070, ale wygląda na to że warto było zaczekać i wstrzymać się z zakupem 970.

Top Bottom