Bo wiem, które tematy można czytać bez obaw o spojleryDalej nie mogę wyjść z podziwu, że udało Ci się funkcjonować na tym forum nie grając w W3 i jednocześnie nie natykając się na wszelakie spojlery :respect:
Bo wiem, które tematy można czytać bez obaw o spojleryDalej nie mogę wyjść z podziwu, że udało Ci się funkcjonować na tym forum nie grając w W3 i jednocześnie nie natykając się na wszelakie spojlery :respect:
Nie mam zielonego pojęcia w sumie o czym jest W3, co mnie bardzo cieszy xD
Ja się nie martwię cenami nowych kart (Nawet się o nie nie staram) Interesują mnie za to promocje na starsze układy.A tak 3600 PLN za kartę ...
No ale zwykła wersja to 500zł mniej. A nie wiem, czy opłaca się dopłacać 5 stów, by minimalnie lepsze to tylko było.
Ja też celuję w 1070![]()
Zgadzam się. :yesNo, powinien być tak (minimum) o te 300-400 PLN tańszy, a wówczas mógłby być produktem ze wszech miar atrakcyjnym.
No ale mój rozsądek też ma granice co do cen.
Cóż, brak konkurencji ze strony AMD. To Nvidia sobie półki cenowe zmienia. Inna sprawa, że GTX 1070 i 1080 to małe chipy. Pojawią się nowy TITAN i 1080Ti, to będzie miazga.
No ale z tego jakie plotki do mnie dotarły, możliwe, że AMD VEGA pozamiata i to bardzo konkretnie. OBY! Konkurencja jest niezbędna. Nie uśmiecha mi się płacić za nowego TITANA z 7000 zł, tym bardziej, że ja celuje zawsze w SLI.
No ale mój rozsądek też ma granice co do cen.
Na początku roku powiedzieliście:Stąd prosty wniosek - nie kupować w tym roku nowych kart.
Poczekaj na Pascale z kupnem PCta