cp77 ... nadal królem niestabilności

+
optymalizacja kodu gry ... tragedia.

6 restartów gry w celu nie udanej konfiguracji grafiki. ustawienia grafiki po każdym restarcie pokazują co innego i za każdym razem wymagają ponownego uruchomienia gry. ustawienia gry nie akceptują generatora klatek nvidii. tzn niby są włączone ale w teście grafiki wyskakuje że nie jest włączony. może w końcu byście zatrudnili kogoś do poprawnej optymalizacji tego drogiego badziewia? robicie miłe niespodzianki w postaci bonusów do gry. ale tak naprawdę to potrzebny jest update kodu gry na taki który nie jest *

jakby co aktualnie na mojej 4090 mam w cp77 w porywach do 25 klatek. dodam też że mam troche gier w które gram w 4k w max detalach i z K.... ŻADNĄ NIE MA PROBLEMU. TYLKO CP77 SIE NONSTOP *

a teraz cos od zwykłego konsumenta. konsument oczekuje od produktu że będzie on * działał. a cp77 mogę powiedzieć jedno ten produkt wymaga użytkownika na zaawansowanym poziomie żeby uruchomić poprawnie z poprawnymi ustawieniami tę grę. *

ja jestem raczej zaawansowanym użytkownikiem i powiem tak ... rzygam już próbami poprawnego skonfigurowania gry które są konieczne po każdej przerwie od tej gry.

BONUSOWO TERAZ NAWET DZIAŁA. ALE KAZDE ZAMKNIECIE GRY = WYPŁASZCZENIE. PLZ POSZUKAJCIE NOWGO TYPA OD KODU

Last edited:
Top Bottom