Ja bym w to wątpił :]Tofik1992 said:Jak lubisz morrowinda to obliviona też raczej polubisz.
Ja bym w to wątpił :]Tofik1992 said:Jak lubisz morrowinda to obliviona też raczej polubisz.
Morrowind jest jedną z lepszych gier w jakie grałem, oblivion to natomiast największa porażka jaką doświadczyłem - tak nudnego, monotonnego świata, nędznej fabuły i palstikowych postaci nie ma chyba w żadnej innej grze, całkowite przeciwieństwo morrka.Tofik1992 said:Jak lubisz morrowinda to obliviona też raczej polubisz. Co do monotonii w obu grach - w Morrowindzie trzeba mnóstwo chodzić, a w Oblivionie zamykać bramy piekieł, będzie tego kilka sztuk, wszystkie na tej samej zasadzie, ale po za tym bardzo fajne oba tytuły![]()
To jedna z tych rzeczy o których nie piszę się na forach internetowych .Mik039el said:Ściągnąłem sobie ostatnio i przymierzam się do zagrania.
Daggerfall jest już za darmo dostępny do ściągnięcia - bethesta udostępniła go chyba na 15 czy tam któreś urodziny seriiJimp said:To jedna z tych rzeczy o których nie piszę się na forach internetowych .Jimp said:Ściągnąłem sobie ostatnio i przymierzam się do zagrania.
Ok nie wiedziałem . To wybacz .jiti said:Daggerfall jest już za darmo dostępny do ściągnięcia - bethesta udostępniła go chyba na 15 czy tam któreś urodziny seriijiti said:To jedna z tych rzeczy o których nie piszę się na forach internetowych .jiti said:Ściągnąłem sobie ostatnio i przymierzam się do zagrania.
wybaczamJimp said:Ok nie wiedziałem . To wybacz .Jimp said:Daggerfall jest już za darmo dostępny do ściągnięcia - bethesta udostępniła go chyba na 15 czy tam któreś urodziny seriiJimp said:To jedna z tych rzeczy o których nie piszę się na forach internetowych .Jimp said:Ściągnąłem sobie ostatnio i przymierzam się do zagrania.
To miło.I witaj na forum.Następnym razem rozwiń troszkę swoją wypowiedź, o tytuły gier chociażbyjagielka01 said:Ja sam lobię gry hack n slash ale do c rpg nic nie mam !eace: ]:->
Masz rację, pod względem opracowywania postaci D:A nie jest aż tak rozwinięte jak BG. Mi jednak to odpowiada, nie lubię zagłębiać się w mechanikę, nie lubię myśleć z kalkulatorem - wolę raczej operować swoim mózgiem na rzeczach nieuchwytnych - to tak jakbyś porównał logiczne i strategiczne podejście do szachów.GalaktycznyArwil said:DA nie znam i się na jego temat nie wypowiem. Modlę się tylko po cichutku, by mój komp nie zawiodł w chwili próby. [choć od DA odstręcza mnie brak szalonego i nieprzejrzystego skomplikowania kwestii tworzenia postaci. Kocham w BG stworzyć półgnomiego nieumarłego barbarzyńcę nocy na kilofy i oskardy bojowe i cieszyć się, że mam tą nieszablonową postacią o 2 większe rzuty na uroki, -1 KP więcej i +1,33 dmg w porównaniu do zwykłego kraśka-woja, dzięki godzinnym mieszaniu w karcie postaci. A tu? Rasa[trzy dostępne], klasa[trzy], zaczynaj grę. :/ No, ale dam DA szansę...