Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • ROZGRYWKA
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
SUGESTIE
Menu

Register

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • …

Go to page

• 116
Next
First Prev 108 of 116

Go to page

Next Last
Rosomak82

Rosomak82

User
#2,141
Sep 23, 2019
kuba_21 said:
Przy wyborze ścieżki V w kreatorze postaci wyświetlają się te grafiki prezentujące różne style. Strzelam, że ubiór postaci na tych artach odzwierciedla w dużym stopniu nasze początkowe fatałaszki.
Click to expand...
W przypadku nomada i ulicznika owszem ,ale z korpolem jakoś mi nie leży. W sensie nie że nie podoba mi się ten styl, tylko wątpię żeby V poruszał się na co dzień po Night city w garniaczku lub stroju bojowym. Pewnie dostaniemy jakiś casualowy strój ,który będziemy zmieniać na czas pracy w jakiejś firmie.

froget67

froget67

User
#2,142
Sep 24, 2019
wccftech.com

[UPDATED - Multiple Presentations] Cyberpunk 2077 Public Gameplay Demo Announced For EGX Berlin

A public gameplay demo has been confirmed for Cyberpunk 2077 for EGX Berlin. Additionally, it's been revealed that an in-game codex may be included
wccftech.com wccftech.com

Hmmm czyżby coś nowego miało się szykować na początku listopada, byłem przekonany że dostaniemy coś dopiero na TGA
Chyba że to po prostu te same demo co na E3 /Gamescom/TGS a ja niepotrzebnie liczę na coś nowego.

Last edited: Sep 24, 2019
kuba_21

kuba_21

User
#2,143
Sep 28, 2019
www.gry-online.pl

Michał Żebrowski gra rolę Keanu Reevesa w Cyberpunku 2077 po polsku | GRYOnline.pl

Podczas panelu dyskusyjnego o polskiej wersji językowej gry Cyberpunk 2077, który odbył się w ramach Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi, poznaliśmy aktorów głosowych wcielających się w główne postacie.
www.gry-online.pl www.gry-online.pl
Na festiwalu w Łodzi oprócz polskich aktorów ujawniono także, że żeńska V została napisana jako pierwsza, a wątki romansowe stworzono osobno dla męskiej i kobiecej wersji V.
Post automatically merged: Sep 29, 2019

Więcej informacji o panelu w tej relacji:
cyberpunk.fandom.com

Panel o CP 2077 na MFKiG w Łodzi

Na ostatnie dni wakacji sprezentowałam sobie jednodniowy wypad na Międzynarodowy Festiwal Komiksu i Gier w Łodzi (dzisiaj). Byłam na panelu twórców Cyberpunka 2077, na którym ujawniono polskich aktorów głosowych odpowiedzialnych za żeński i męski głos V oraz aktora głosowego, który zagra...
cyberpunk.fandom.com cyberpunk.fandom.com
Autorka wspomniała, że aktorzy zaprezentowali na żywo głosy swoich postaci i brzmieli świetnie.

Last edited: Sep 29, 2019
  • RED Point
Reactions: Shavod
froget67

froget67

User
#2,144
Oct 2, 2019
Cosplay wykonany przez
TarynCosplayArt
www.instagram.com

Taryn (Tin) (@taryn_cosplay) • Instagram photos and videos

40.7k Followers, 1,543 Following, 502 Posts - See Instagram photos and videos from Taryn (Tin) (@taryn_cosplay)
www.instagram.com www.instagram.com

Tak patrzę na te zdjęcia i niezłe jaja były by jakby ogłosić konkurs z memami do wykorzystania z cosplayu, albo na jakieś zabawne podpisy.

• RED Point
Reactions: Ithlinne Aegli and Yakin
I_w_a_N

I_w_a_N

User
#2,145
Oct 5, 2019
Takie coś znalazłem...

Nie wiem czy było.

brother_bethor

brother_bethor

User
#2,146
Oct 5, 2019
Gavin już trzecią piosenkę napisał do CP2077 a gra jeszcze nie wyszła. :)

maniak6767

maniak6767

User
#2,147
Oct 6, 2019
kuba_21 said:
https://twitter.com/i/web/status/1168488555469049856
Ta cała sprawa z cutscenami w TPP jest strasznie zakręcona. Raz słyszymy (np. w prywatnych rozmowach), że ich w ogóle nie będzie, a gdzie indziej, że jednak będą, tyle że bardzo rzadko.
Click to expand...
Wg mnie nie jest zakręcona. Było demo, gdzie przez większość jego trwania nie było żadnych scenek TPP. Nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że oni idą na łatwiznę, przecież każdy zorientowany wie, że mają chyba najlepszy system tworzenia cutscenek TPP. Nie widzę tego TPP w przypadku tej gry ze względu na wiele spraw:
1) Miasto oraz wnętrza budynków musiałyby być tworzone z myślą o karierze trzeciosobowej co czyniłoby je mniej "realistycznymi", ze względu na potrzebną przestrzeń, miasta w grach Rockstara czy Bethsedy są dalekie od realizmu m.in dlatego, że widok trzeciosobowy wymaga więcej przestrzeni, tak samo byłby z cutscenkami.
2) Pierwszy raz tworzą coś w formie FPP, mogli podzielić zasoby na dwa tryby, ale skupili się na jednym co tylko wyjdzie grze na dobre, czego wielu nie chce chyba zrozumieć, może w przyszłych grach będą u nich oba tryby po zdobytych doświadczeniach, ale nadal w to wątpię, bo jak wspominałem, albo chcesz realistycznego miast, i wnętrz budynków albo kamery TPP...
3) Nie ma chyba możliwości aby cutscenki, gdzie byłyby dialogi postaci stworzonej przez gracza były na takim poziomie jak mając zdefiniowaną postacią jak Geralt,- takie coś da się wyreżyserować mając postacie z góry założonymi parametrami; w przypadku Cyberpunka, gidzie mamy system tworzenia postaci, system tworzenia dialogów,musiałby zapewnić aby miliardy kombinacji wyglądu twarzy stworzonego bohatera miały w miarę realistyczną mimikę twarzy dorównującą jakością tej z W3 - nie sądzę aby to było w tej chwili było to możliwe nawet w przypadku bardziej doświadczonych potentatów branży gier AAA (wystarczy popatrzeć na Fallout 4)
4) Nie wydaje mi się, aby TPP dobrze współgrało z optycznymi bajerami jakie będą dostępne w grze. Sam pamiętam serię gier Aliens vs Predator, i nie wyobrażam sobie grania takim Predatorem w TPP. Nie chcę pisać o krajowej konkurencji, ale proste pytanie. Gdzie jest lepszy i bardziej emocjonujący parkour? W serii AC czy Dying Light...?Wnioski są proste, TPP to jest zwyczajna preferencja, która nie ma związku z jakością samej gry, bo każdy z tych trybów FPP i TPP ma swoje mocne i słabsze strony.

Także z oceną gry powstrzymałbym się do premiery. Zawsze można poczekać na recenzje czy materiały na YT jak ktoś nie jest przekonany, czy to jest jego bajka.

• RED Point
Reactions: brother_bethor and Rosomak82
kuba_21

kuba_21

User
#2,148
Oct 6, 2019
@maniak6767
Nie wiem czy cały twój post się odnosi do posta mojego, ale jeśli tak to zaszło nieporozumienie. Mi chodziło jedynie o pomieszane informacje, które otrzymywaliśmy z różnych źródeł. Bo jeśli chodzi o kamerę FPP to ja decyzję Redów rozumiem i z twoimi argumentami się zgadzam. Trochę mi szkoda jedynie, że w cutscenkach tak rzadko (jeśli w ogóle) będziemy mogli zobaczyć naszą postać, jej mimikę i emocje. Z drugiej strony wiem, że zrekompensuje to nam immersja, nawet w tym ostatnim krótkim demie były momenty, gdzie można było odczuć jak ta zmiana kamery pogłębia wrażenia z gry.

maniak6767

maniak6767

User
#2,149
Oct 6, 2019
kuba_21 said:
Nie wiem czy cały twój post się odnosi do posta mojego, ale jeśli tak to zaszło nieporozumienie. Mi chodziło jedynie o pomieszane informacje, które otrzymywaliśmy z różnych źródeł. Bo jeśli chodzi o kamerę FPP to ja decyzję Redów rozumiem i z twoimi argumentami się zgadzam. Trochę mi szkoda jedynie, że w cutscenkach tak rzadko (jeśli w ogóle) będziemy mogli zobaczyć naszą postać, jej mimikę i emocje. Z drugiej strony wiem, że zrekompensuje to nam immersja, nawet w tym ostatnim krótkim demie były momenty, gdzie można było odczuć jak ta zmiana kamery pogłębia wrażenia z gry.
Click to expand...
Wydaje mi się, że pierwsze demo dobrze odpowiedziało na to pytanie. Rozmowy były toczone w nowym systemie. Postać pokazano w cutscence właściwie tylko na początku ( i to chyba tylko w celu zainteresowania męskiej części graczy pośladkami bohaterki). Oczekiwanie, że dostaniesz w grze pełnokrwisty kreator postaci połączony z wyreżyserowanymi cutscenkami jak w W3, zachowując przy tym jakość mimiki bohatera/bohaterki na poziomie mimiki Geralta ( czy innych predefiniowanych postaci z trzeciego Wieśka) jest wg mnie nierealistyczne. Nikt tego jeszcze nie zrobił, więc zakładam pragmatycznie, że póki co nie jest to możliwe.
Nie rozumiem narzekania na FPP, dla mnie w tym momencie to jest plus. Rynek jest zasypywany TPP, a RDR2 pokazało, że trudno wycisnąć coś nowego z tego trybu.

PATROL

PATROL

Moderator
#2,150
Oct 7, 2019
Scena z ripperdociem jest w pełni pierwszoosobowa, a mamy tam okazję zobaczyć naszą postać. Jestem prawie pewien, że to właśnie takie okazjonalne scenki będą tymi, w których zobaczymy własną wersję V. Skoro ma to być 100%, to zapewne tradycyjnych cutscen TPP typu tej z mieszkania V nie ma się co spodziewać.

Im więcej o tym myślę, tym bardziej FPP zaczyna mi się podobać. Nietrudno mi sobie wyobrazić wszczepy, które tak mocno oddziałują na wizualia, że postać na ekranie byłaby przeszkodą, a cutsceny problematyczne do wykonania ze względu na perspektywę.

Kelebglin

Kelebglin

User
#2,151
Oct 7, 2019
W listopadzie planują udostępnić demo na którymś tam conie, tzn że zobaczymy w koncu pełny gameplay z e3/gamescon ?

Nars

Nars

Moderator
#2,152
Oct 7, 2019
Patrzcie, kto odwiedził siedzibę CDPR:

https://twitter.com/i/web/status/1181212138406154245

• RED Point
Reactions: zi3lona, Yakin, Ithlinne Aegli and 2 others
kuba_21

kuba_21

User
#2,153
Oct 7, 2019
Kelebglin said:
W listopadzie planują udostępnić demo na którymś tam conie, tzn że zobaczymy w koncu pełny gameplay z e3/gamescon ?
Click to expand...
A skąd takie wieści?

''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

User
#2,154
Oct 7, 2019
To demo ma już ładne kilka miesięcy. Po co? Niech pokażą coś nowego.

froget67

froget67

User
#2,155
Oct 7, 2019
''-''MOORWEN''-'' said:
Click to expand...
Mi by wystarczyła przechadzka przez miasto V, nocą albo wieczorem jak się ściemnia i obserwacja miasta, może być tylko w jednej dzielnicy niech trwa to z 10min, taki suchy gameplay bez żadnych cięć.

Rosomak82

Rosomak82

User
#2,156
Oct 7, 2019
''-''MOORWEN''-'' said:
Click to expand...
Nie wiem po co. Może nie miałoby to sensu ale przytuliłbym i tak.

kuba_21

kuba_21

User
#2,157
Oct 7, 2019
Ja bym chciał się dowiedzieć czegoś więcej o mechanikach oraz o tym w jakim stopniu możemy wchodzić w interakcję ze światem i jego mieszkańcami. Opcje dialogowe powiązane z naszą przeszłością to na przykład ciekawy temat, chętnie bym się dowiedział jak jeszcze inaczej otoczenie może reagować na nasze wybory, wygląd czy umiejętności.
Albo czy na przykład takie hakowanie urządzeń można wykorzystać tylko w walce podczas misji, czy może także w codziennych sytuacjach. Choćby po to, by poczuć, że V nie tylko w tym mieście kradnie i zabija, ale też sobie zwyczajnie żyje i jest częścią społeczności.
Może Redzi nam też jeszcze zarysują bardziej te pozostałe dwa środowiska - korporatów i nomadów. Póki co skupiali się bardziej chyba na solo z ulicy.

Rosomak82

Rosomak82

User
#2,158
Oct 7, 2019
kuba_21 said:
Ja bym chciał się dowiedzieć czegoś więcej o mechanikach oraz o tym w jakim stopniu możemy wchodzić w interakcję ze światem i jego mieszkańcami. Opcje dialogowe powiązane z naszą przeszłością to na przykład ciekawy temat, chętnie bym się dowiedział jak jeszcze inaczej otoczenie może reagować na nasze wybory, wygląd czy umiejętności.
Albo czy na przykład takie hakowanie urządzeń można wykorzystać tylko w walce podczas misji, czy może także w codziennych sytuacjach. Choćby po to, by poczuć, że V nie tylko w tym mieście kradnie i zabija, ale też sobie zwyczajnie żyje i jest częścią społeczności.
Może Redzi nam też jeszcze zarysują bardziej te pozostałe dwa środowiska - korporatów i nomadów. Póki co skupiali się bardziej chyba na solo z ulicy.
Click to expand...
Mnie bardzo ciekawi czy jako klasa netrunnera będzie możliwość wykonania zadań ze stanowiska do netrunningu w naszej kryjówce. Dam taki przykład:
V na czas pewnego zlecenia ma współpracować z niewielką ekipą. Mają włamać się zarówno poprzez sieć jak i fizycznie do pewnego budynku i wykraść jakieś dane. W przypadku gdy V jest Solosem to ma razem ze wspólnikiem wejść do tego miejsca- przekraść się bądź zrobić sieczkę i szybko uciec z miejsca zdarzenia. Ukraść informacje może tylko netrunner z jakichś tam technicznych względów. V pomaga hakerowi dostać się do segmentu plików z "towarem" ,którego potrzebują (po to tam jest). W przypadku gdy V jest specem od sieci to wybiera czy iść w teren bądź też zaszyć się w kryjówce i całe zadanie wspierać solo w budynku i osobiście ukraść dane. To byłoby bardzo ciekawe i zachęciło by mnie do zastanowienia się nad tą ścieżką rozwoju bohatera.

Rivenhedi

Rivenhedi

User
#2,159
Oct 7, 2019
Rosomak82 said:
Mnie bardzo ciekawi czy jako klasa netrunnera będzie możliwość wykonania zadań ze stanowiska do netrunningu w naszej kryjówce.
Click to expand...
Taka opcja raczej nie istnieje, sieć w 2077 jest tylko małym fragmentem tego co było w 2020, ze względu na liczne ataki itd. każda firma/budynek/ulica ma swoją sieć lokalną do której można się dostać tylko na miejscu. Stara sieć jest teraz miejscem gdzie królują wirusy i liczne AI, zamknięte za "Czarnym Murem" (ten czerwony mur z Deep Dive'a).

• RED Point
Reactions: Nars and PATROL
Rosomak82

Rosomak82

User
#2,160
Oct 7, 2019
Rivenhedi said:
Taka opcja raczej nie istnieje, sieć w 2077 jest tylko małym fragmentem tego co było w 2020, ze względu na liczne ataki itd. każda firma/budynek/ulica ma swoją sieć lokalną do której można się dostać tylko na miejscu. Stara sieć jest teraz miejscem gdzie królują wirusy i liczne AI, zamknięte za "Czarnym Murem" (ten czerwony mur z Deep Dive'a).
Click to expand...
Kurczę no to szkoda, ale z drugiej strony to fajnie że gra jest wierna historii swojego świata. Choć jestem gdzieś tak w 80% pewien ,że będzie taka opcja "walki z fotela". A to dlatego że pamiętam jak na starym demie V i Jackie uzyskiwali wsparcie podczas misji od T-Bug ,która to hakowała elementy otoczenia i dawała info najemnikom mimo tego ,że wcale jej nie było w miejscu akcji. Skoro ona tak mogła to czemu my byśmy nie mogli?

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • …

Go to page

• 116
Next
First Prev 108 of 116

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.