Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
SUGESTIE
Menu

Register

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • …

Go to page

• 345
Next
First Prev 234 of 345

Go to page

Next Last
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#4,661
Nov 19, 2020
Wciąż się pobiera z GOGa...

• RED Point
Reactions: Szincza, KeeRay65 and Andrzejiniesta
Kelebglin

Kelebglin

Forum regular
#4,662
Nov 19, 2020
W Desperadosa III można było grać chyba tydzień przed premierą ( wyszedł na gog), ale CP2077 to zupełnie inny projekt, nie wiem nie znam się....

kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#4,663
Nov 19, 2020
Naprawdę świetna gra, czapki z głów. I miło ze strony Redów, że jednak dodali ten tryb TPP. Ale, że Ciri będzie główną antagonistką, to się nie spodziewałem!

• RED Point
Reactions: Szincza, NavySky, Rosomak82 and 3 others
A

Andrzejiniesta

Fresh user
#4,664
Nov 19, 2020
kuba_21 said:
Naprawdę świetna gra, czapki z głów. I miło ze strony Redów, że jednak dodali ten tryb TPP. Ale, że Ciri będzie główną antagonistką, to się nie spodziewałem!
Click to expand...
Dokładnie, mnóstwo zaskoczeń. Ja sobie Johnnego Silverhanda wymieniłem na Geralta i on mi towarzyszył. Na GTX 1060 z RTX + natywne 4k = 80 FPS. Ładnie śmiga, wszystko jak należy.

• RED Point
Reactions: HuntMocy
HuntMocy

HuntMocy

Moderator
#4,665
Nov 19, 2020
Czekam na kurtkę Samuraia i Cybertrolla, a mówili że 50 GB wystarczy :sneaky:

• RED Point
Reactions: Wroobelek
maniak6767

maniak6767

Forum regular
#4,666
Nov 19, 2020
kuba_21 said:
Click to expand...
Przeszedłeś całość? Jakie miałeś zakończenie, bo u mnie wszyscy giną...? Musiałem zrobić coś nie tak.

Sylvin

Sylvin

Mentor
#4,667
Nov 19, 2020
maniak6767 said:
Przeszedłeś całość? Jakie miałeś zakończenie, bo u mnie wszyscy giną...? Musiałem zrobić coś nie tak.
Click to expand...
U mnie Vi-edźmin odleciał z Yenn na jednorożcu

• RED Point
Reactions: Wroobelek, Rosomak82, Szincza and 3 others
kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#4,668
Nov 19, 2020
maniak6767 said:
Click to expand...
To pewnie przez to, że nazwałeś Ciri brzydulką, chyba źle to znosi.

• RED Point
Reactions: Szincza and HuntMocy
Iskelet

Iskelet

Forum regular
#4,669
Nov 19, 2020
NavySky said:
Gracie już? :coolstory:
Click to expand...
:giveup:

NavySky

NavySky

Forum regular
#4,670
Nov 19, 2020
HuntMocy said:
Czekam na kurtkę Samuraia i Cybertrolla, a mówili że 50 GB wystarczy :sneaky:
Click to expand...
No u mnie na początku było te 70 GB, ale potem się okazało że głównym antagonistą jest Jacek Sasin. Przegrałem, wkurzyłem się i wyłączyłem. Dzisiaj rano chcę odpalić grę i nie mogę, bo nie mam już tych 70 GB :/

• RED Point
Reactions: Chodak and Andrzejiniesta
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#4,671
Nov 19, 2020
Uff... grałem od północy, wam też gra tak często wywala do pulpitu? Przez ten czas też popsuło mi się kilka questów.

maniak6767

maniak6767

Forum regular
#4,672
Nov 19, 2020
kuba_21 said:
To pewnie przez to, że nazwałeś Ciri brzydulką, chyba źle to znosi.
Click to expand...
Hmmm...musiałem być w jakimś mizgonistycznym (trudne słowo, znam ludzi z doktoratem, którzy go nie znają) amoku, żeby nazwać tak wyjątkowo atrakcyjną fikcyjną postać. Choć po drodze było sporo kwiecistych dialogów, i mogło to umknąć mojej uwadze. Jeśli chodzi o dialogi to całkiem, całkiem, choć bardzo przestylizowane.

S

Sinkey87

Forum regular
#4,673
Nov 19, 2020
Konsola wypluwa mi płytę z komunikatem WRÓĆ PO PREMIERZE, o co chodzi? Proszę pilnie o pomoc!

Rosomak82

Rosomak82

Forum regular
#4,674
Nov 19, 2020
Widzę ,że na forum same ochy i achy ,ale jak zobaczyłem te wszystkie mikrotransakcje to zachciało mi się wymiotować. Fakt świat jest piękny ,ale gdy rozpocząłem dialog z npcem i wyrzuciło mnie do sklepu bym wydał 5$ na questa to poprostu wyrzuciłem grę z dysku. Zawód roku 2/10. Nie spodziewajcie się mnie więcej na tym forum. Idę do kąta słuchać Samurai i wspominać cień gry wymarzonej.

• RED Point
Reactions: Szincza, Andrzejiniesta and HuntMocy
Swooneb

Swooneb

Mentor
#4,675
Nov 19, 2020
Ej, jak wyjść z tego budynku po ucieczce z Jackiem? Wydaje mi się że już wszystko zrobiłem ale drzwi dalej zamknięte... Mam nadzieję, że to nie glicz i nie będę musiał gry od nowa zaczynać :/

• RED Point
Reactions: Andrzejiniesta
SLVPRO

SLVPRO

Forum regular
#4,676
Nov 19, 2020
Dajcie spokój czytać się tego nie da.

• RED Point
Reactions: Iskelet
S

Sinkey87

Forum regular
#4,677
Nov 19, 2020
Swooneb said:
Ej, jak wyjść z tego budynku po ucieczce z Jackiem? Wydaje mi się że już wszystko zrobiłem ale drzwi dalej zamknięte... Mam nadzieję, że to nie glicz i nie będę musiał gry od nowa zaczynać :/
Click to expand...
Powinieneś był dostać od Jasona kilka misji wcześniej numer telefonu do ślusarza, pora go wykorzystać samuraju!

• RED Point
Reactions: Swooneb
Swooneb

Swooneb

Mentor
#4,678
Nov 19, 2020
Sinkey87 said:
Powinieneś był dostać od Jasona kilka misji wcześniej numer telefonu do ślusarza, pora go wykorzystać samuraju!
Click to expand...
Dzięki wielkie!

• RED Point
Reactions: Sinkey87
Rosomak82

Rosomak82

Forum regular
#4,679
Nov 19, 2020
A tak poza tym to jeśli ja nie mogę czerpać radości z gry to nikt inny nie może. Jackie zostaje wskrzeszony przez Arasakę i staje po stronie Ciri ups... chyba wymksnął mi się spojlerek :coolstory:

• RED Point
Reactions: HuntMocy
froget67

froget67

Mentor
#4,680
Nov 19, 2020
Przyznać się kto już zrobił na platynę

• RED Point
Reactions: Andrzejiniesta and HuntMocy
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • …

Go to page

• 345
Next
First Prev 234 of 345

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.