Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

+
Hmmm:think:
Info z profilu Cyberpunka na FB
1000022437.jpg

Sprawa jest już rozwiązana, po części. Teraz trzeba czekać na dalszą część, ale po kolei.
Grafikę można otworzyć w hexeditor/notepad++ wówczas znajdziemy wiadomość
"Check the recruitment link on September 4th 4 PM CEST Cp2077.ly/wigvixQWK"
Na ten moment pod linkiem kryje się grafika
View attachment 1756755850283.png
To zinterpretowano jako wskazówkę mówiącą, że wiadomość jest w szyfrze Cezara i odczytano w ten sposób podane litery powiązane z linkiem
wigvixQWK - secretMSG

Jedno jest pewne, do 16:00 4 września niczego więcej się nie dowiemy.

Z ciekawostek, na tej pierwszej grafice można się doszukać jeszcze jednej rzeczy w prawym dolnym rogu. Nie wiadomo jednak czy ma to jakieś znaczenie w tej układance.

1#
57
1756756345448.png

No właśnie, dziś o 16:00 dowiemy się czegoś więcej.

Jakieś typy?

Ja obstawiam teaser trailer do Cyberpunka 2 :) ewentualnie jakiś ciekawy konkurs.

Niedługo się dowiemy, w takim razie ten trailer możliwy.

Edit 16:03 Ocho, jakaś zagadka do odczytania w tym "szumie".

Last edited:
Częścią zabawy były spekulacje na temat rozwoju gry (kolejne DLC, jakaś aktualizacja), a teraz już wiadomo na 100% że nie ;)

Częścią zabawy były spekulacje na temat rozwoju gry (kolejne DLC, jakaś aktualizacja), a teraz już wiadomo na 100% że nie ;)
Tyle że fani praktycznie każdego tweeta interpretują jako zapowiedź nowego DLC, ewentualnie nowego patcha, więc jeżeli to ewidentnie nie o to chodzi, to lepiej, by się nie nakręcali :coolstory:.

Miało się wczoraj wyjaśnić, a tu nadal cisza?
Wyjaśniło się wiele i niewiele prawdę powiedziawszy.
Z tego fimiku udało się wyłapać wszystkie fragmenty i ułożyć z nich tekst
1757061351047.png

Nie wiem czy ktoś się dopatrzył czegoś jeszcze w związku z tym filmikiem.
Jeśli chodzi o zapis "1#57", który udało mi się znaleźć, to Redhorn pisał o tym na forum, ale nie do końca wiem czy to idzie dobrą drogą

Także jeśli ktoś liczył, że wszystko się już wyjaśni, to się przeliczył. Jeśli ktoś potraktował to jako zabawę rocznicową to ma w tym trochę zabawy, choć ciężko coś więcej wydedukować i jasno powiedzieć czy będzie ciąg dalszy, czy czeka nas chwilowa przerwa w tej zabawie

Guest 3711278

Guest
Czy to że w grze jest cały czas pełnia księżyca to niedopatrzenie twórców, czy jest jakoś loreowo wyjaśnione?
Podbiję pytanie i zadam następne - Czy mrzonką są marzenia o tym by Cyberpunk był też dedykowaną grą na VR tak samo jak half life Alyx? W końcu to fps ze strzelaniem, więc takie oficjalne wsparcie pcvr mogłoby być ciekawe, o ile już nie jest, bo narazie słyszałem tylko o modach.
Redzi to dodali albo dodadzą?

Top Bottom