Cyberpunk 2077 - marzenia i spekulacje o rozwoju marki

+
78.jpg

A sorry mogłem podpisać że taki widok mam za oknem i czuję się dosłownie jakbym chodził po scenerii nowego cyberpunka.
Miejsce wydaje się tak abstrakcyjne szczególnie dla człowieka z miasteczka gdzie 10 pięter to szczyt futuryzmu.
Mam nadzieję że nie zdradziłem przypadkiem jakichś sekretów :) ;)

ps. Sama południowa część Dubaju wygląda trochę jak NC - dość szybko kończy się absurdalnie wysoka zabudowa i mamy obok niskie budynki i pustynię. Inna sprawa ze tu wszytko jest rozległe, terenu nie brakuje i czasem nawet przejście na drugą stronę ulicy to kilkaset metrów drałowania.

Last edited:
First look at Cyberpunk Edgerunners Pops! There will be also Lucy and some exclusives. Available on 4/15
Found on Instagram
dis.trackers_1774859565712.jpeg

Pewnie stąd:

View attachment 11402431

Przy czym Netflix Animation, to potężne i mam na myśli, naprawdę potężne studio specjalizujące się w animacji 2D i 3D z olbrzymia ilością wydanych filmów, seriali (The Sea Beast, Guillermo del Toro's Pinocchio, Blue Eye Samurai, etc.) i kolaboracji (wspierali choćby tworzenie Terminatora Zero z I.G.).

Choć nie odpowiadają za wszystkie animacje od Netflixa. Wspomniane Wiedźminy zrobiło koreańskie studio Mir, przy współpracy min. z Platige Image (he he). Za Arcane francuskie Fortiche. Za Edgerunners Trigger. I tak dalej. I tym podobne.

Realistycznie patrząc studio pracujące przy animacji ma drugorzędne znaczenie. Tak długo jak kreatywną kontrolę nad scenariuszem podobnie jak w przypadku Edgerunners maja Redzi (a nic nie wskazuje na to by nie mieli), to nie ma co panikować.

Sam Edgerunners miał przecież, choć jakościowo świetną, to mocno polaryzującą oprawę wizualną. Styl Triggera albo się lubi, albo nie. Za to fabuła i świat (gdzie ostanie słowo ma CDPR), to elementy powszechnie chwalone.
ale by sobie człowiek obejrzał jakieś rozbudowanie fabuły gry bo i tak prawdopodobnie bedziemy grać nową postacią bo za dużo zakończeń zeby każdego zadowolić

Top Bottom