Cyberpunk 2077 Teaser Trailer

+
Myśli krążą wkoło tej cudnej "pani", która w końcowych sekundach siedzi razem z tym gliniarzem i bynajmniej, nie wygląda jakby miała zostać jakoś ukarana za masakrę, której się dopuściła....
Bo prawdopodobnie sama teraz pracuje w PsychoSquad i ściga inne cyborgi.

W ogóle to póki co nie ma polskiej wersji tekstu, który zamieściłem w poprzednim poście (tutaj). Polecam go przeczytać.

Blizzard: When it's done.
RED: When it's ready.

:D

Tak? :D
Lepsze to niż złą sławą owiane "soon".
A tak poza tym, uważasz, że to jakaś teoria spiskowa? :p

Bardzo, bardzo dobry teaser, chociaż dobór muzyki, jak dla mnie pasujący, jest przypadkowo zbieżny z trailerem do filmu Sęp, który jakoś na dniach został upubliczniony:

Bo prawdopodobnie sama teraz pracuje w PsychoSquad i ściga inne cyborgi.

W ogóle to póki co nie ma polskiej wersji tekstu, który zamieściłem w poprzednim poście (tutaj). Polecam go przeczytać.

W opisie pod filmem jest wyraźnie napisane:

The teaser shows how the Psycho Squad might acquire a new member.

Czyli pani została ogarnięta przez cyber psychozę, następnie przechwycona i zresocjalizowana jako nowy członek ekipy pychoskładu.

View attachment 1210 = View attachment 1211?

Attachments

• 2009_409586032455568_1936505010_n.jpg
    2009_409586032455568_1936505010_n.jpg
    28.9 KB · Views: 72
  • 2uihfs2.jpg
    2uihfs2.jpg
    91.6 KB · Views: 76
Czyli pani została ogarnięta przez cyber psychozę, następnie przechwycona i zresocjalizowana jako nowy członek ekipy pychoskładu.
Nom, na to wygląda.

Piękny teaser trailer, tylko szkoda, że to tylko teaser ; ) Mam nadzieję, że pełnego cinematic możemy się spodziewać w niedalekiej przyszłości.

Piękny teaser trailer, tylko szkoda, że to tylko teaser ; ) Mam nadzieję, że pełnego cinematic możemy się spodziewać w niedalekiej przyszłości.

Może pełny trailer będzie na tegoroczne E3. Ale najciekawsze jest to iż prezentowane CGI to w zamyśle ... "target render" dla gry.

Może pełny trailer będzie na tegoroczne E3. Ale najciekawsze jest to iż prezentowane CGI to w zamyśle ... "target render" dla gry.

Właśnie miałem o tym wspomnieć. 2015 powiadacie... Już teraz zacznę odkładać na nowy sprzęt...

Top Bottom