Cyberpunk 2077 Teaser Trailer

+
No to jest właśnie to upośledzenie umysłowe wywołane wpajaniem na siłę poprawności politycznej.
Czy ja wiem, akurat w pewnych kwestiach jestem w stanie się z tym użytkownikiem zgodzić. Nie wskoczył tylko napisać "Booobs! It suxx", wyjaśnił, o co chodzi i dotyczy to nie tylko cyborga, ale także innych kwestii.

To ten teaser trailer, o którym wspomniał zacytowany poster:

Na tym przykładzie wg mnie łatwo zrozumieć, skąd te zarzuty, niezależnie czy się z nimi zgadzamy, czy nie.

Ale kolega tam się zapędził już dość daleko. Zarzucanie dla CDPR, że stali się zapatrzeni w siebie to lekka przesada.
I dalej nie wiem, co takiego dziwnego jest w latających samochodach. Wolałby latające rowery czy pociągi?

To ten teaser trailer, o którym wspomniał zacytowany poster:

Na tym przykładzie wg mnie łatwo zrozumieć, skąd te zarzuty, niezależnie czy się z nimi zgadzamy, czy nie.

No właśnie, cytat z tego trailera "I never asked for this". Pani w Cyberpunku2077 chciała sobie to zrobić, chciała być silniejsza, mądrzejsza i piękniejsza(bardziej seksowna). A do tego zwariowała, wyszła półnago na ulicę i zaczęła mordować. Jak dla mnie jest to świetny motyw, lepszy niż jakieś "oj jaki ja biedny, nigdy tego nie chciałem...."

"[...]nie znaczy, że gorsze/głupsze/nienormalne." nawet jeśli takie są? Na polityczną poprawność mam być politycznie poprawny? Zwalczać ogień ogniem? Ah nvm... Zostawmy to, będę zwracał się w "bardziej wyszukany sposób" jeśli tak bardzo chcesz. Wiedz jednak, jak myślę.

Ale kolega tam się zapędził już dość daleko. Zarzucanie dla CDPR, że stali się zapatrzeni w siebie to lekka przesada.
I dalej nie wiem, co takiego dziwnego jest w latających samochodach. Wolałby latające rowery czy pociągi?

W DE nie było latających samochodów. To pewnie dlatego. ;P

W DE nie było latających samochodów. To pewnie dlatego. ;P

Wiedźmin vs Dragon Age, a teraz Cyberpunk vs Deus Ex? :D

Sądzę, że po prostu niektórym nie da się dogodzić. Mamy latające samochody to źle, bo wyświechtana koncepcja. Nie byłoby samochodów, to zaraz posypały by się zarzuty, że jak to tak, przecież to taki fajny element cp. Jak zwykle, każdy element jednym się będzie podobał, u innych zaobserwujemy samą krytykę.

(...)

"[...]nie znaczy, że gorsze/głupsze/nienormalne." nawet jeśli takie są? Na polityczną poprawność mam być politycznie poprawny? Zwalczać ogień ogniem? Ah nvm... Zostawmy to, będę zwracał się w "bardziej wyszukany sposób" jeśli tak bardzo chcesz. Wiedz jednak, jak myślę.
Są, Twoim zdaniem. O politycznej poprawności padło już dużo opinii na forum TW i wciąż uważam, że walczysz z chochołem, którego sam stworzyłeś.

@Nighty
On zarzuca skopiowanie pomysłu z Blade Runnera, o ile dobrze zrozumiałam, a nie pomysł latających samochodów, jako takich.

Is this thing called subtlety even known in CD Projekt offices ?
A slow motion + cops + half naked chick. Was that really the best idea ? Absolutely nothing else came to your minds ? Cyberpunk world is huge and that's all you have got for us ? Characters from two artworks that were presented previously were more interesting than this (especially guy in blue jacket). Ok I get it you guys watched Blade Runner and Ghost in the Shell and decided to mix it up. And here we got the most generic cyberpunk that I have ever seen. Not a single thought was put into it. Let's analyze it a little.

First slow mo + cinematography. Maybe if I was 12 I would get excited by the fire coming out of gun barrel in slow motion. Really people ? Really ?
Police in Cyberpunk 2077 is obviously under financed because they were sent to capture a dangerous android/augmented chick (?) with bullets for meat bags. Isn't it retarded ? Shouldn't they be using some kind of electro tranquilizers for robochicks ? Also towel on the chick is obviously bulletproof too.
Flying cars straight from Blade Runner. I love BR but come on, design something new.
The song is nice.
CGI is good

What I'm trying to say is that CDPR is treating it's customers like childish idiots. Don't do that CDPR. I love you but don't treat me like an idiot. I can handle a trailer without shooting and half naked chicks. What i want in return IS A LITTLE SUBTLETY. Why everything in this company must be so ham fisted.

But it's also fault of the fan base. You got too full of yourselves.
Now before you people jump on me let me tell you that I'm complaining because I'm worried about this game. I'm a long time fan of pen and paper Cyberpunk.

Icarus trailer for Deus Ex is prime example how "subtle" looks like. Take notes CDPR. Because... and here you might be surprised... you are not the best developers in the world.

But that's just my opinion.

Uzytkownik, nie do konca wie o czym pisze, tak mi się wydaje. Zarzuca, CDPR, że robiąc grę na podstawie systemu Cyberpunku, w świecie cyberpunku, o cyberpunku nie wymyślili wszystkiego od nowa. Nie rozróżnia chyba też plagiatu od hołdu/cameo.

@Nighty
On zarzuca skopiowanie pomysłu z Blade Runnera, o ile dobrze zrozumiałam, a nie pomysł latających samochodów, jako takich.

W takim razie źle zinterpretowałem. Chociaż nie wiem jak spinnery aż tak bardzo podobne są do pojazdu z teasera (chyba, że ma na myśli inny 'model' samochodu).

Ale była pani w obcisłym stroju - dziwnym trafem pokazano zbliżenie na jej tyłek.

A to zależy o którym filmiku mówisz ;P W ogóle uważam, że cała akcja wokół DE:HR była mistrzowska.

@Nighty
Też się z nim generalnie niebaudzo zgadzam. Ale rozumiem zastrzeżenia. Tym bardziej, że są wyjaśnione i uzasadnione, a nie wywrzeszczane hejtersko.

A to zależy o którym filmiku mówisz ;P W ogóle uważam, że cała akcja wokół DE:HR była mistrzowska.

Tam z 50-60% wrażeń "robiła" doskonała muzyka. No i wizualny styl trailera powalał na łopatki. Przy Cyberpunku już tego nie ma, bo... no właśnie, DE:HR był "pierwszy".

Chyba, że pełen trailer nas naprawdę powali... ;)

Mnie tylko ciekawi krytyka elementów cyberpunkowych + golizny (sort of), w grze, która ma być na wskroś cyberpunkowa, a goliznę najbardziej kochają sprzedawać właśnie na Zachodzie, wręcz rzekłabym, że to oni zaczęli ;)

Ok, jestem w stanie rozumieć podejście, że golizny jest wszędzie za dużo. Zwłaszcza, że to jest moje zdanie. Jednak mamy realia takie, jakie mamy - pójście całkiem "pod prąd" przez firmę, której - mimo wszystko - daleko do pozycji Bioware'a mogłoby się skończyć różnie; gry się robi, żeby je sprzedać. A więc w pierwszej kolejności robi się "research", kto by kupił i co dokładnie.
Boobsy są w topce ;)

Warto jednak zauważyć, że to dopiero teaser jest, a dalej to nikt nie wie, co się szykuje. Oraz - te boobsy tutaj wcale nie są jakoś mocno pierwszoplanowe, wiekszość anime wygrywa w przedbiegach w tym temacie. Ja np. zwróciłam uwagę na oczy, światłocienie, muzykę i slow-motion. Oraz czerwone szpilki.
Aż się prosi o sugestię, że każdy widzi, to, o czym głodnemu "chleb na myśli" ;)

Są, Twoim zdaniem.
Dziękuje, przynajmniej w jednym się zgadzamy.
O politycznej poprawności padło już dużo opinii na forum TW i wciąż uważam, że walczysz z chochołem, którego sam stworzyłeś.
A więc jestem masochistą.

Wydaje mi się, że ten użytkownik jest po prostu chłopcem a nie mężczyzną. Przynajmniej jeśli chodzi o sprawy niewieście.
Also towel on the chick is obviously bulletproof too
Czyli że co? Kule powinny zdmuchnąć i rozerwać ręcznik aby ją "rozebrać"? Chłopiec sam nie przemyślał dokładnie tego co napisał. A może chciał tego aby niczym troll z rangą mistrza aby więcej potrollować o mizoginistycznym traktowaniu kobiet w CP?

Top Bottom