wywal sterowniki i zainstaluj najnowsze z oficjalnego źródłaMessage: Gpu Crash for unknown reasons! Callstack here is probably irrelevant. Check if Breadcrumbs or Aftermath logged anything useful.
File: e:\r6.patch0hotfix2\dev\src\common\gpuapi\src\dx12\gpuapidx12error.cpp
Uruchamiam grę normalnie, tworzę postać, mam ekran ładowania, pasek dochodzi do połowy i wtedy się "wypłaszcza"...
Wynika z tego powyżej, że jest to błąd DirectX'a... Ku*wa, czekałem na tę grę 1,5 roku, chcę zagrać i umilić sobie ostatnie dni urlopu, a tymczasem muszę się bardzo denerwować...
Właśnie problem w tym że gra chodzi płynnie na wysokich tylko w danym momencie wywalami pomógł ten poradnik
![]()
Cyberpunk 2077 - ustawienia grafiki, jak zwiększyć FPS na PC
Co zrobić, gdy gra się zacina.www.eurogamer.pl
Kolego sam sobie zaprzeczasz.Robiłem to już wiele razy. (...)
(...) Zaznaczę też, że karta uszkodzona nie jest, bo z takimi grami jak AC Valhalla, CoD Modern Warfare najnowszy, GTA V, FIFA 21 nie mam problemów i wyciskam z nich ostatnie soki i karta problemów wtedy nie robi...
Jednym słowem coś masz nie tak z: ustawieniami bios, kartą graficzną, sterownikami, systemem.(...) Dodam, że w moim przypadku (karta Radeon RX 5700) muszę mieć starsze sterowniki Adrenalin 2019, gdyż na wersjach 2020 dzieją się czarne ekrany, wywalanie z gier itp. (...)
My gramy i czerpiemy przyjemność z grania w każdą z gier. Ty za przeproszeniem cofasz się w rozwoju. Jest to twój wybór więc nic mi do tego2. Od lat unikam migracji na w10 jak ognia i nie wiem, czy nawet Cyberpunk jest w stanie mnie przekonać do przesiadki![]()
Co to znaczy, że zrobiłeś dosłownie wszystko?Zrobiłem dosłownie wszystko co było napisane, odinstalowałem i na nowo zainstalowałem najnowesze sterwniki do karty graficznej i nadal nic, nawet nic się nie załącza, od razu po kliknięciu w GOGu przycisk graj wyświetla mi się problem wypłaszczeniem. A spełniam wymagania na lajcie. Mam nadzieję ze to jest po prostu jakis kłopot ze strony cd projekt, innej możliwosci nie widze.
Niestety u mnie nic nie pomaga :/Miałem taki sam problem, oczywiście rozwiązany
Pobrałem najnowsze sterowniki ze strony nvidii do karty graficznej później odpaliłem Cyberpunka przez geforce experience i mi śmiga![]()
https://forums.cdprojektred.com/ind...sie-wyplaszczyl.11040947/page-3#post-12316598Niestety u mnie nic nie pomaga :/
Dzięki za odpowiedź. Napisz proszę czy aplikacja gog ma jakąś nakładkę? overlay?Witaj, mam identyczną wersję systemu Windows, Win10, Intel i5-6500, 16 GB ramu, GTX1060 6GB.
(...)
Możesz jaśniej? Niestety nie mogę dokładnie Ciebie zrozumieć z tą nakładką...Dzięki za odpowiedź. Napisz proszę czy aplikacja gog ma jakąś nakładkę? overlay?
Dokładnie o to mi chodziło.Chyba ze chodzi tobie ze ta nakładka uruchamia się wtedy kiedy uruchamiam jaką grę i wtedy kombinacja Shift+Tab, to wtedy jest szara i bez jakichkolwiek opcji tylko pokazani znajomi