Chłopaki , mogę radośnie powiedzieć że udało mi się to naprawić ( tak mi się wydaje ) bo też miałem tak że po wyjściu z baru jako punk crashowało mi grę albo jako nomad , w night city, lub jako korpo siadając na krzesło . Po podmienieniu jednego pliku problem minął bynajmniej już teraz nie scrashowało mi gry po wyjściu z baru więc oznacza to sukces ,oto instrukcja:
1.Pobieracie plik z tego linku:
This mod is not currently available
www.nexusmods.com
2.Usuwacie folder pamięci podręcznej. Domyślnie powinien znajdować się w: C: \ Users \ (twoja nazwa ) \ AppData \ Local \ CD Projekt Red \ Cyberpunk 2077 i usuwacie zawartość folderu Cyberpunk 2077
3.Następnie przechodzicie do lokalizacji gry. Domyślna lokalizacja to: C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Cyberpunk 2077 \ bin \ x64 lub w przypadku
Goga C:\ GOG Galaxy \ Games \ Cyberpunk 2077 \ bin \x64
4.Plik który pobraliście w punkcie 1 , wrzucacie do folderu x64 wcześniej zmieniając nazwę pliku na Cyberpunk2077 (bez spacji)
5.Klikacie dwukrotnie w plik exe i ma działać u mnie zadziałało , a męczyłem się od wczoraj z tym też
Nie wiem czy działa to przez odpalenie w gogu zaraz sprawdzę , ale tak czy inaczej spróbujcie tego bo u mnie zadziałało! Pozdrawiam!