Witam, z tej strony Fantasta, miałem przyjemność kiedyś tworzyć mody przygodowe do Wiedźmina 1
Chciałem zaprezentować efekt około 6 miesięcy pracy w Redkicie i Blenderze. Zastanawiałem się czy wybrać kategorię Wiedźmin 3 czy Cyberpunk, ale ponieważ chyba jednak bardziej będzie to związane z Cyberpunkiem, zdecydowałem się to dać w tej kategorii. To próba realizacja pewnego fanowskiego marzenia, czyli utworzenia pewnego rodzaju pomostu pomiędzy uniwersum Wiedźmina i uniwersum Cyberpunka poprzez umieszczenie postaci z pierwszego świata w drugim. A o jaką to postać chodzi? O Ciri
Na razie mogę zaprezentować to tylko jako krótkie wideo, twórczość fana, a nie osobny mod przygodowy do pobrania, nie wiem czy, z różnych względów, wymienianych w opisie wideo, taki mod zostałby przeze mnie opublikowany. To, co zobaczycie, to zapis rozgrywki, a nie wyreżyserowana cutscenka. Powstawało to tak długo, bo odtworzenie nawet małego fragmentu jednej ulicy z dzielnicy Heywood w edytorze Redkit, choćby w dużym przybliżeniu, uproszczeniu, to zadanie trudne i nie zawsze uwieńczone powodzeniem
Zapraszam do oglądania filmiku i komentowania.