Są tam całe poziomy, korytarze, areny, przejścia wypełnione detalami, ale brak w nich życia, jakby brakowało trigera, skryptu, który to uruchomi...Przeszedłem je całe z poziomu konsoli i dziwne że nic dodatkowego tam nie ma do roboty skoro REDzi urządzili te pomieszczenia na dole...Myślałem że może Serca z Kamienia coś tam wprowadzą ale nic się nie zmieniło...
Nawet zrobiłem filmik. Jeśli chcecie zobaczyć co tak naprawdę jest w Diablim Dole to zapraszam!
https://www.youtube.com/watch?v=djdjJBwFc2A
Obejrzałem Twój filmik kilka razy (dobra robota, swoją drogą). Co rzuciło mi się w oczy:
1. Masa klatek i krat, zatem domyślam się, że służą do przetrzymywania ludzi, zwierząt lub potworów.
2 Wyposażenie analogiczne dla postaci parających się magią i nauką (przeźroczyste pojemniki, księgi)
3. Koryto a zaraz przed nim zakrwawione krzesło i wiadro (wskazywać to może na tortury lub eksperymenty lub jedno i drugie - moze to, co zostaje z nieszczęśnika na krześle ląduje w korycie i jest pożywką dla zwierząt/potworów?)
4. Duże drzwi, za którymi nic nie ma - zakładam, że tu można walczyć z bossem albo z po prostu większym przeciwnikiem.
5. Piętrowe łóżka - dla personelu?
6. Stosy płonących ciał - nieudane eksperymenty/ludzie padli po torturach?
Po takim seansie generalnie mam wrażenie, że Dół jest miejscem, gdzie kilka osób ogarnia torturowanie jeńców lub - co moim zdaniem bardziej prawdopodobne - eksperymentuje na ludziach. To co nie wyjdzie palą lub przerabiają na karmę dla tego co wyjdzie
Podobno w ostatnich łatkach dodano jakieś przedmioty do tego miejsca, zatem może warto to sprawdzić z poziomu konsoli (ja się niestety na tym nie znam).
Swoją drogą - są jeszcze jakieś podobne miejsca? W sensie - skończone, ale nic tam nie ma?