Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Diablo

+
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 48
Next
1 of 48

Go to page

Next Last
froget67

froget67

Mentor
Jan 29, 2014
Diablo

Skoro nie ma tematu jeszcze o Diablo III i przyszłych dodatkach to trzeba takowy utworzyc. Ostatnio na weekend kolega pochwalił się że testuje RoS i jest z niego bardzo zadowolony, ciagle się waham czy natychmiast na premierze brać rozszerzenie, no ale to Blizzard więc pewnie będzie warto szarpnąć się,

Last edited by a moderator: Jan 29, 2014
Nars

Nars

Moderator
Jan 29, 2014
Usunąłem numer z tytułu. Tematy zakładamy dla całych serii, nie dla konkretnej części.

Karesh

Karesh

Mentor
Jan 29, 2014
Ja poczekam, D3 było dobre, ale nie powaliło mnie na kolana jak 2 i LoD. Zobaczymy też*jaka będzie cena za kody w dniu premiery np. na allegro :)

EDIT: Teraz jest to 106.90zł. Może za 100zł będzie do kupienia :) to jest i tak bardzo dużo.

I

iwonex

Ex-moderator
Jan 29, 2014
Grał ktoś w Diablo 3 na laptopie z i5, 4GB RAM i intel HD4000? Jak to wygląda?

M

Mario666

Forum veteran
Jan 29, 2014
Totalny off, ale Pani Iwona już nam nie moderuje? :(

froget67

froget67

Mentor
Jan 29, 2014
iwonex said:
Grał ktoś w Diablo 3 na laptopie z i5, 4GB RAM i intel HD4000? Jak to wygląda?
Click to expand...
Ja grałem chwilę na ziintegrowanej grafice która jest w moim i5 2500
( Intel® HD Graphics 2000 , bo 6950 pojechał do serwisu. Było fatalnie, musiałem grac w 800x600 na low detalach).
Pewnie na intel HD 4000 to będzie inna bajka i nie powinno być najgorzej. A czy wezmę RoS, pewnie będzie zależeć od tego czy ktoś z kolegów połakomi się na premierę z dodatkiem.

K

Keth

Ex-moderator
Jan 29, 2014
U mnie na dwuletnim netbooku D3 chodziło w ~20fps w 1366x768, więc myślę, że i5 + 4000 to spokojnie.

I

iwonex

Ex-moderator
Jan 29, 2014
Keth said:
U mnie na dwuletnim netbooku D3 chodziło w ~20fps w 1366x768, więc myślę, że i5 + 4000 to spokojnie.
Click to expand...
O, to już jakiś konret. Skoro netbook nie umarł, to ultrabook też nie powinien. Będę mieć roboczy 11,6 lub 13 cala (w sumie to myślę jeszcze) - kryterium to.... gabaryty i waga. To ma być mobilne ustrojstwo a nie do gier, ale jednak fajnie by było czasem w coś na tym zagrać...

Wroobelek

Wroobelek

Mentor
Jan 29, 2014
iwonex said:
[...] To ma być mobilne ustrojstwo a nie do gier, ale jednak fajnie by było czasem w coś na tym zagrać...
Click to expand...
Taaa... Mobilne. Wszyscy moi znajomi tak mówili, a ich laptopy i tak zawsze kończyły na biurku z podłączoną non stop ładowarką :D.

I

iwonex

Ex-moderator
Jan 29, 2014
Wroobelek said:
Taaa... Mobilne. Wszyscy moi znajomi tak mówili, a ich laptopy i tak zawsze kończyły na biurku z podłączoną non stop ładowarką :D.
Click to expand...
Do grania to ja mam MSI GT60 i póki co nic mu nie podskoczyło jeszcze (i pewnie długo tak zostanie :p), jednak do drugiej roboty będę musieć latać z lapem. Tak mi wygodniej. No i na moim mogę co chcę, a zamiast się nudzić (jak będą przestoje w robocie) to będę mogła się poobijać beztrosko i zaległości w indykach nadrobić :p

Wroobelek

Wroobelek

Mentor
Jan 29, 2014
Rozumiem. Będziesz grać niejako "zawodowo". Cóż, w laptopach z wiedzą jestem do tyłu. Kumpel ma HP, którego kupił okazyjnie na allegro i w którym co jakiś czas musi wygrzewać kartę graficzną, bo fabryczne luty puszczają. Wada tego modelu. Dobrze, że jego brat zawodowo zajmuje się naprawą sprzętu elektronicznego.

Last edited: Jan 29, 2014
undomiel9

undomiel9

Moderator
Jan 30, 2014
III jak III, grywalne i przyjemne, jednak II to było coś :p Jasne, że na tle obecnych produkcji z czym do ludzi, ale przyznam bez bicia, że gdybym miała sobie uruchomić jakąś grę tak z marszu, to pierwszym tytułem byłaby ta właśnie pikselowa wyrzynanka. Coś w sobie ma.
Jeśli znajdę wieczorem chwilę, to Wam wrzucę screena swojej wypieszczonej postaci, powinnam gdzieś mieć zachowanego na wieczną pamiątkę, bo z BNa już mi raczej na pewno skasowali, ze dwa lata nie ruszałam xD

genNighty

genNighty

Mentor
Jan 30, 2014
Ja z kupnem dodatku pewnie się wstrzymam, a to dlatego, że raz, grający znajomi będą czekać, wiec nie mam co się spieszyć, a dwa, że na początek wystarczy mi sam patch wprowadzający nowy system loot'u.

Jak już będę miał chwilę wolną i ktoś chciałby trochę pofarmić klucze czy cokolwiek, to zapraszam - genNighty#1188

froget67

froget67

Mentor
Jan 30, 2014
Kluczy to ja mam dostatek, ale jakby kros kiedyś potrzebował do wsparcia to może będę dostępny - FROG67 #2426

Ale do czasu dodatku raczej nie ruszę Diablo III, może dodatek będzie na miarę LoD, zobaczymy.

Last edited: Jan 30, 2014
Karesh

Karesh

Mentor
Jan 30, 2014
Jak dla mnie musi być ciekawa historia, być*może RoS będzie taką posiadał, ale zweryfikują to gracze. Czekam z nadzieją, ale na poziom LoD być nie liczył :)

K

kpt_wlodzimierz

Forum veteran
Jan 30, 2014
Karesh said:
Jak dla mnie musi być ciekawa historia, być*może RoS będzie taką posiadał, ale zweryfikują to gracze. Czekam z nadzieją, ale na poziom LoD być nie liczył :)
Click to expand...
Jest teoria, która gmatwa całkowicie uniwersum Diablo, jednocześnie będąc strasznie interesującą: teoria o tym, że to Belial od początku pociągał za sznurki i uszykował przekręt stulecia.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany: http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/8325342924

froget67

froget67

Mentor
Jan 31, 2014
Z dwojga złego Belial / Lilith według teorii które się snują to wolę powrót Beliala ,,,, zresztą to bardziej by pasowało do władcy kłamtsw. Co do Lilith to na słowa o jej ewentualnym powrocie od razu powróciły traumy, iście prawdziwe piekło

Karesh

Karesh

Mentor
Jan 31, 2014
Zaintrygowaliście mnie, serio :) być może jednak Blizzard nie taki głupi na jakiego wygląda ostatnimi czasy :D

froget67

froget67

Mentor
Feb 1, 2014
Przeglądałem sobie YT i trafiłem na filmik odnośnie Diablo III jakoby da się za 10 baniek ubrać mnicha i grać na inferno MP5/10. Myślę sobie wolne żarty MP5 jeszcze było by w zasięgu, ale MP 10 nigdy w życiu. Cóż złożył mnicha za 10kk z wszystkim ale .. filmiki pokazowe z mp5/10, uważam za wielką manipulacje wobec nowych graczy którzy zaczynają przygodę z DIII. W owych filmach z MP5/10 gracz pokazał walkę tylko z zwykłymi mobami, zero walk z elitami, zero walk z Bossami, czy też z klucznikami ... beznadzieja pany beznadzieja, A jak człowiek spojrzy że film ma niemal same pozytywy no to aż nie wierzy. Tak jak by testować nowego Wiedzmina jak chodzi gra chodząc i gapiąc się w niebo cały czas lub na ziemie. Jak jakiś nowy gracz Diablo przeczyta ten post, lepiej popytać na forach niż oglądać wprowadząjące w błąd materiały i uznawać je za dobre.

Last edited: Feb 1, 2014
genNighty

genNighty

Mentor
Feb 2, 2014
Też widziałem filmy Shinobiego i racja, mp10 nie da się zrobić z itemami kupionymi za tyle. Jednakże, jest to lepszy start niż w ubraniu po skończeniu inferno. 100k można spokojnie uzbierać i z takim zestawem poskalować sobie siłę potworów licząc na lepszy drop.

Pewnie, można sobie złożyć zestaw i za miliard, ale kto ma tyle czasu/chęci, aby zarabiać na handlu, bo to najlepszy zarobek (nie licząc łatwego golda za prawdziwe pieniądze z allegro).

• 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 48
Next
1 of 48

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.