Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    SUGESTIE
  • FABUŁA
    ZADANIA GŁÓWNE ZADANIA POBOCZNE KONTRAKTY
  • ROZGRYWKA
    MODY
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC XBOX PLAYSTATION
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA)
INNE GRY
Menu

Register

Diablo

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 44
  • 45
  • 46
First Prev 46 of 46

Go to page

HuntMocy

HuntMocy

Moderator
May 20, 2020
Diablo IV na finiszu?

Gram.pl

www.gram.pl www.gram.pl

Nars

Nars

Moderator
May 20, 2020
Nah, plotka bez podstaw. Jeszcze listopadzie zeszłego roku Zamieć mówiła, że demo z Blizzcona to "pierwszy krok", a sama gra nie wyjdzie wkrótce, ani nawet "Blizzard wkrótce".

Czeka nas jeszcze sporo... czekania.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 20, 2020
Też nie chce wierzyć w te doniesienia.

Raczej plotki wyssane z palca.

MaRIB1

MaRIB1

Senior user
May 21, 2020
Ja gdzieś przeczytałem, że wyjdzie na grudzień tego roku. Też plotka pewnie, ale.juz się pokrywają =]

• RED Point
Reactions: Sj8407
Chodak

Chodak

Forum veteran
May 22, 2020
Ja to się raczej zastanawiam czy w ogóle jest na co czekać. To co Blizzard obecnie sobą prezentuje nie sprawia na mnie wrażenia firmy, która mogłaby zaproponować ciekawą grę.

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Jun 2, 2020
Kawałek nowego gameplay'a.

SLVPRO

SLVPRO

Forum regular
Jun 2, 2020
To jest stare tylko sklejone z kilku różnych podczas pierwszej prezentacji.

Sj8407

Sj8407

Forum regular
Jun 2, 2020
Czy jet tutaj ktoś kto w miarę zna się na mechanikach gry? Bo mam parę pytań a na oficjalnym polskim forum blizzarda ciężko się cokolwiek dowiedzieć :/

Swooneb

Swooneb

Mentor
Jun 2, 2020
Sj8407 said:
Czy jet tutaj ktoś kto w miarę zna się na mechanikach gry? Bo mam parę pytań a na oficjalnym polskim forum blizzarda ciężko się cokolwiek dowiedzieć :/
Click to expand...
Na tych mechanikach co ich nikt nie zna?

Sj8407

Sj8407

Forum regular
Jun 2, 2020
Swooneb said:
Na tych mechanikach co ich nikt nie zna?
Click to expand...
Nie no ktoś tam pewnie zna, musi być przecież jakaś metodologia tego liczenia - tylko ja nie wiem np. Czy kiedy moja umietnosc pasywna zwiększa obrażenia umietnosci , nazwijmy ją A, o 20%, to czy to znaczy ze liczy to się wówczas we wzorze: 1,2 × (wszystko pozostałe dotyczące umiejętności A) , czy może (wszystko pozostałe dotyczące umiejętności A) x (A+20%) czy jakoś inaczej , itp.
Tzn zeby ktos mnie zle nie zrozumial: matematykiem nie jestem i zostać nie zamierzam, tylko po prostu chciałbym miej wiecej chociaż to zrozumieć a nie tylko opierać się na DPS bo i tak on nie odzwierciedla wszystkich wartości, często nawet tych kluczowych (np zwiększenia siły ataku konkretnej umietnosci + jakiś tam dodatkowy % do tego)

Chodak

Chodak

Forum veteran
Jun 3, 2020
Może uściślijmy o które Diablo Ci chodzi. :) 4 czy może 3?

Sj8407

Sj8407

Forum regular
Jun 3, 2020
Chodak said:
Może uściślijmy o które Diablo Ci chodzi. :) 4 czy może 3?
Click to expand...
3, 3 - wiem ze gra ma juz swoje lata, ale ja gram od jakiegoś pół roku w nią dopiero a dopiero od marca tak naprawdę swój pierwszy sezon :) niemniej wrażenia z gry super, przy czym jest dużo rzeczy których nie rozumem a chciałbym choć spróbować zrozumieć i dlatego też właśnie pozwoliłem sobie na forum zapytać bo może ktoś akurat by był w stanie poświęcić trochę czasu żeby mi takie niuanse jak to liczenie boostow do dmg wyjasnic , choć są tez inne niewiadome ale nie chce zarzucać od razu stertą pytań 🙈

Nars

Nars

Moderator
Oct 1, 2020
Na blogu pojawił się artykuł poświęcony rozwojowi postaci, a konkretniej drzewkom (dosłownie) umiejętności. Dla przykładu drzewo Czarodziejki:

Gałęzie - zdolności aktywne; korzenie - pasywne.

news.blizzard.com

Piekielny Kwartalnik Diablo IV – wrzesień 2020

Dowiedzcie się więcej o postępach prac nad grą prosto od członków zespołu Diablo IV. W najnowszej odsłonie Piekielnego Kwartalnika przyglądamy się tematom, o które od dawna prosiliście: zdolnościom i talentom.
news.blizzard.com news.blizzard.com

• RED Point
Reactions: I_w_a_N, rafal12322 and HuntMocy
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 44
  • 45
  • 46
First Prev 46 of 46

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.