Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    GWENT MASTERS TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI SUGESTIE
  • FABUŁA
  • ROZGRYWKA
    NILFGAARD KRÓLESTWA PÓŁNOCY POTWORY SCOIA'TAEL SKELLIGE SYNDYKAT
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    PC iOS Android
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
GWENT MASTERS
TURNIEJE SPOŁECZNOŚCI
SUGESTIE
Menu

Register

Dlaczego za prawie każdym razem jak widzę patch to nie mogę przeczytać o tym co się zmieniło na forum tylko muszę sam tej informacji gdzieś szukać?

+
Prev
  • 1
  • 2
First Prev 2 of 2

Go to page

Balanced_MindPL

Balanced_MindPL

Forum regular
Aug 21, 2019
Reunion33 said:
wklej pozwoliłoby pracownikowi w 5 minut skopiować tą samą wiadomość
Click to expand...
Wystarczy znać skróty klawiszowe to proste jak informatyka. :smart:
Post automatically merged: Aug 21, 2019

Teraz ogólnie! Jeśli był patch to i tak niewiele wniesie do gry a jedynie mogą być poprawki ewentualnie techniczne, serwis itp. Gra nie nadaje się do e sportu skoro jeszcze kuleje zwłaszcza brakującej synergii.

Last edited: Aug 21, 2019
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 21, 2019
Balanced_MindPL said:
Teraz ogólnie! Jeśli był patch to i tak niewiele wniesie do gry a jedynie mogą być poprawki ewentualnie techniczne, serwis itp.
Click to expand...
A skąd mam o tym wiedzieć, jeśli nie mogę znaleźć opisu aktualizacji?

Balanced_MindPL said:
Gra nie nadaje się do e sportu skoro jeszcze kuleje zwłaszcza brakującej synergii.
Click to expand...
To, że gra nie nadaje się do e-sportu zupełnie nie oznacza, że nie mogę w nią grać w trybie rywalizacji z innymi graczami. Owszem, dla kogoś, kto gra w Gwinta od czasu do czasu w trybach innych niż rankingowy na poziomie 0, taka informacja może byc zupełnie zbędna. Ale np. mi, osobie, która gra dość sporo, nawet brak wspomnianego "poziomu e-sportowego" oraz fakt, że obecny sezon nie ma znaczenia jeśli chodzi o jakieś udziały w ważniejszych, oficjalnych rozgrywkach turniejowych, zupełnie nie przeszkadza w pragnieniu rywalizacji.

Nie należę do weteranów gry, zacząłem grać po HC, gra mi się jeszcze nie znudziła, jednak brak opisów poszczególnych aktualizacji bardzo mnie denerwuje. Tak bardzo, że nawet byłbym skłonny zadeklarować, że to ja mogę umieszczać te opisy aktualizacji na forum, gdybym je tylko znał (np. gdyby CDPR by mi je zaczął wysyłać na maila czy też przez pm).

• RED Point
Reactions: SMiki55
Balanced_MindPL

Balanced_MindPL

Forum regular
Aug 21, 2019
Lexor said:
A skąd mam o tym wiedzieć, jeśli nie mogę znaleźć opisu aktualizacji?
Click to expand...
Myślę, że to była mała drobnostka.

Lexor said:
To, że gra nie nadaje się do e-sportu zupełnie nie oznacza, że nie mogę w nią grać w trybie rywalizacji z innymi graczami.
Click to expand...
Cały czas rywalizujesz z graczami tylko z e sportem rywalizujesz z najlepszymi.

Lexor said:
jednak brak opisów poszczególnych aktualizacji bardzo mnie denerwuje
Click to expand...
Nie denerwuj się skoro to nic poważnego, ale jak ci tak zależy sprawdzaj w grze co istnieje. (czyli jak nic nie znajdziesz to na pewno nic poważnego)

Możesz popytać o pracę ( połączenie z pożytecznym) lub popytaj.

Odpoczywaj.

Last edited: Aug 22, 2019
Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 22, 2019
Balanced_MindPL said:
Myślę, że to była mała drobnostka.
Click to expand...
Wolałbym wiedzieć niż się domyślać.

Balanced_MindPL said:
Cały czas rywalizujesz z graczami tylko z e sportem rywalizujesz z najlepszymi.
Click to expand...
Jeśli ma się wysokie MMR to też częściej gra się z tymi najlepszymi, więc nie widzę tu większej różnicy.

Balanced_MindPL said:
Nie denerwuj się skoro to nic poważnego, ale jak ci tak zależy sprawdzaj w grze co istnieje. (czyli jak nic nie znajdziesz to na pewno nic poważnego)
Click to expand...
Przecież nie jest możliwym sprawdzenie wszystkich opcji. To też wiąże się z posiadaniem dodatkowego czasu.

Balanced_MindPL

Balanced_MindPL

Forum regular
Aug 22, 2019
Lexor said:
Wolałbym wiedzieć niż się domyślać.
Click to expand...
Jak każdy.

Lexor said:
Jeśli ma się wysokie MMR to też częściej gra się z tymi najlepszymi, więc nie widzę tu większej różnicy.
Click to expand...
Różnica polegająca na szczęściu i ciężkiej pracy (Wszystkie archetypy się powtarzają)

Lexor said:
Przecież nie jest możliwym sprawdzenie wszystkich opcji. To też wiąże się z posiadaniem dodatkowego czasu.
Click to expand...
Oczywiście. Zachęć swoich przyjaciół i graczy.

Lexor

Lexor

Forum veteran
Aug 22, 2019
Tak, popytam jeszcze wśród rodziny i krewnych - bo wszyscy nie mamy co robić, tylko będziemy zajmować się tym, co powinno być oczywistą sprawą dla wydawcy. Tak czy siak, daruj sobie takie pisanie.

Prev
  • 1
  • 2
First Prev 2 of 2

Go to page

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, The Witcher®, GWENT® are registered trademarks of CD PROJEKT Capital Group. GWENT game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. Developed by CD PROJEKT S.A. GWENT game is set in the universe created by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.