Załóżmy, że by stworzyli (swoją drogą, w grze ich nie ma za wiele), to potem byś narzekał, że mają te same statystyki :dead:Chariot said:Zawiedli mnie twórcy. Granie Triss i Geraltem? Ludzie co to ma być?! Tak cięzko było stworzyć kilka wizerunkó wiedźminów, czarodziejek nie głównych bohaterów?
Za dużo byś chciał...Eredin said:A ja baran myślałem o jakimś skromnym multi na silniku gry... :-\ Nawet właśnie nie co-op i nie klasyczny multiplayer w stylu NWN ale coś w stylu FIGHT - tyle że w 3D. Marzenia.
Taki to już Polak jestDemonek said:Za dużo byś chciał...Demonek said:A ja baran myślałem o jakimś skromnym multi na silniku gry... :-\ Nawet właśnie nie co-op i nie klasyczny multiplayer w stylu NWN ale coś w stylu FIGHT - tyle że w 3D. Marzenia.
Ci od herosów robią. Might & magic kingdom.Maxiq said:Nie słyszałem, żeby producenci innych gier robili fanom browse'rówki.
Czuje, że duuuuużo godzin bym spędził na siekaniu potworków itp. w trybie podobnym do WOWa....Eredin said:Producenci gier z pierwszej ligi, do których aspiruje Wiedźmin wypuszczają czasem tryb multi później. Patrz: FEAR. Unreal2, chyba też HalfLife2. Może WIedźmin 2 da radę.
Ja mam nieodparte wrazenie, ze na temat wieska w multi to juz kilkanascie stron dyskusji bylo.Nie wyobrazam sobie tysiecy wiedzminow wybijajacych potwory...Maxiq said:Czuje, że duuuuużo godzin bym spędził na siekaniu potworków itp. w trybie podobnym do WOWa....Maxiq said:Producenci gier z pierwszej ligi, do których aspiruje Wiedźmin wypuszczają czasem tryb multi później. Patrz: FEAR. Unreal2, chyba też HalfLife2. Może WIedźmin 2 da radę.
Mi by wystarczyło, żeby jakoś można kontynuować rozrywkę po zakończeniu fabułyMisioTeamSLI said:Ja mam nieodparte wrazenie, ze na temat wieska w multi to juz kilkanascie stron dyskusji bylo.Nie wyobrazam sobie tysiecy wiedzminow wybijajacych potwory...MisioTeamSLI said:Czuje, że duuuuużo godzin bym spędził na siekaniu potworków itp. w trybie podobnym do WOWa....MisioTeamSLI said:Producenci gier z pierwszej ligi, do których aspiruje Wiedźmin wypuszczają czasem tryb multi później. Patrz: FEAR. Unreal2, chyba też HalfLife2. Może WIedźmin 2 da radę.
Moze jeszcze nie czas...Maciekw said:Nie żebym snuł jakąś, kolejną na tym forum teorię spiskową, ale dlaczego z newsa usunięto adres strony z gierką?