Wojenki producentów, w promocji własnych technologii (będącymi w sumie próbą maskowania słabej wydajności).
Nie, tez nie mam dialogów i innych dźwięków.działa wam dźwięk w DL2 ? bo dzisiaj odpaliłem i jest tylko muzyka.
Masz ulepszajki co zwiększają trwałość broni jakby co.Dla mnie ogólnie wszystko by było, nawet już bym przymrużył oko na niektóre zmiany w stosunku do jedynki ale to co zrobili z craftingiem i ogólnie ulepszaniem broni to jest bardzo mocny downgrade w stosunku do jedynki. Tam można było robić sporo, ulepszać, naprawiać a nawet rozbierać niepotrzebną broń na części i pozyskiwać z niej surowce. Tutaj mamy fajną broń, ulepszamy ją a jak się zepsuje to jedyne do czego się nadaje to do wyrzucenia.... Ehh nie rozumiem po co było zmieniać coś co było dobre.
Jest talizman korka w grze który jak założymy na jakąś broń to czyni ją niezniszczalnąTutaj mamy fajną broń, ulepszamy ją a jak się zepsuje to jedyne do czego się nadaje to do wyrzucenia.... Ehh nie rozumiem po co było zmieniać coś co było dobre.
Na Steamie ustawiłem język gry na angielski, teraz wszystko działa, ale napisy też są teraz po angielsku. Dziwne to było ...ja z powrotem wkleiłem langPL i działa, tylko PL...![]()
Serio ten fragment rozgrywki z E3 to końcówka?, ja będę zabierać się za jakiś czas niech jeszcze połatają.To, że ostatnią misję Techland pokazał na E3 to faktycznie mistrzostwo.![]()
Albo błędnie wywnioskowali co było powodem sukcesu.A tutaj robili grę 7 lat i ewidentnie zapomnieli o tym co stanowiło sukces "jedynki".