Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 380 of 756

Go to page

Next Last
Szincza

Szincza

Moderator
#7,581
Apr 2, 2015
HuntMocy said:
Ja nikogo nie bronię, po prostu te gorzkie żale uważam za absurdalne tak samo jak płacz, że trawa jest za mało zielona, albo nocne niebo za mało czarne.
Click to expand...
Gorzkie żale biorą się z faktu, że REDania odmawia przyjęcia do wiadomości jak bardzo implementacja do gry fukncjonalności rolki w myszce wielu osobom usprawniła by rozgrywkę. To nie może być trudne do zrobienia, serio - brak wprowadzenia takiej opcji jest po prostu głupi i nie ma żadnego sensu.

Tym bardziej, że owa funkcjonalność to podstawa, do której każdy jest przyzwyczajony.

Last edited: Apr 2, 2015
  • RED Point
Reactions: dada228822, Kuboniusz and eustachy_j23
norolim

norolim

Rookie
#7,582
Apr 2, 2015
Osobiście wolę kamerę oddaloną, ale zawsze będę też za jak największa swobodą konfigurowania interfejsu. Możliwość przybliżania i oddalania widoku powinna być w grze.

• RED Point
Reactions: Koreon, dada228822, Jack_is_Back1 and 2 others
goldi90

goldi90

Forum veteran
#7,583
Apr 2, 2015
Master_Dandelion said:
Czy są tu takowi, dla których (tak jak dla mnie) obecna kamera jest ok bądź obojętna?
Click to expand...
Mi również jest obojętna. I jak widać nie tylko mi, tak więc twierdzenia, że większość chce zmiany były funta kłaków warte. Po prostu tym, którym obecny stan odpowiada nie zasypują forum żalami i tupnięciami obcasikiem. Znacznie ważniejszą kwestią na tym etapie produkcji jest optymalizacja i dotrzymanie terminów, i na tym właśnie powinni się skupić REDzi, co jak widać czynią.

• RED Point
Reactions: __Saskia__
Rustine

Rustine

Mentor
#7,584
Apr 2, 2015
goldi90 said:
Mi również jest obojętna. I jak widać nie tylko mi, tak więc twierdzenia, że większość chce zmiany były funta kłaków warte. Po prostu tym, którym obecny stan odpowiada nie zasypują forum żalami i tupnięciami obcasikiem.
Click to expand...
Oczekujesz, żeby ludzie, którym się podoba zasypywali forum żalami? I nikt nie chce zmiany, chcemy tylko możliwość, opcję. I tak, większość chciałaby opcję, bo opcje zawsze są dobre.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW, dada228822, alibaba11 and 3 others
raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#7,585
Apr 2, 2015
Skoro jest wam obojętna, to chyba nie ma sensu się wypowiadać, bo dla mnie też jest obojętne, czy nilfgaardzki żołnierz będzie biegał w butach ze świńskiej czy może wolej skóry. Natomiast tym osobom, którym nie jest obojętna, byłoby milej i z większą przyjemnością grać, gdyby opcja regulacji kamery się pojawiła.

• RED Point
Reactions: Koreon, dada228822, tekbarpl and 1 other person
goldi90

goldi90

Forum veteran
#7,586
Apr 2, 2015
Rustine said:
Oczekujesz, żeby ludzie, którym się podoba zasypywali forum żalami? I nikt nie chce zmiany, chcemy tylko możliwość, opcję. I tak, większość chciałaby opcję, bo opcje zawsze są dobre.
Click to expand...
Udowodnij tę większość badaniami statystycznymi to przyznam Ci rację.

Rustine

Rustine

Mentor
#7,587
Apr 2, 2015
goldi90 said:
Click to expand...
Ten temat.
Ten post: http://forums.cdprojektred.com/threads/890-Wiedźmin-3-Dziki-Gon?p=1581484&viewfull=1#post1581484

Solan7

Solan7

Forum veteran
#7,588
Apr 2, 2015
Dobra, Rustine, rób ankietę. Mamy tu jakichś niedowiarków :p

• RED Point
Reactions: Koreon
M

MadYarpen

Mentor
#7,589
Apr 2, 2015
Nie wiem jak większość, ja nie panikuję z powodu kamery (ufam że rozwiązane jest to tak, żeby się dobrze grało, chociaż mam pewne obawy czy nie przesadzili), ale nie obraziłbym się jakby była możliwość dostosowania do własnych potrzeb.

• RED Point
Reactions: Wroobelek
U

username_3608713

Rookie
#7,590
Apr 2, 2015
goldi90 said:
Click to expand...
Ankieta by wszystko wyjaśniła.

Maganus

Maganus

Senior user
#7,591
Apr 2, 2015
goldi90 said:
Click to expand...
Choćby i 10% graczy wolało taką opcję, to nie widzę przeciwwskazań. Opcja nie przeszkodzi przecież tym, którym obecna kamera się podoba. Nie jest też to jakaś dziwna fanaberia, a coś spotykanego prze graczy praktycznie wszędzie. Operacja dodania ustawień kamery trudna być nie może, gdyż takie rzeczy robią moderzy (nie żebym umniejszał ich umiejętnościom, jednak z pewnością jest im trudniej niż wielkiemu studiu pracującemu na SWOJEJ grze).

• RED Point
Reactions: dada228822, B_l_a_d_y and Nundran
T

Tarathelion

Forum veteran
#7,592
Apr 2, 2015
Rustine said:
Nie było takich również przy Assassin's Creed, Batmanach ani drugiej części gry. No i?
Click to expand...
Jeśli chodzi o Batmany i Assasin Creedy to grało mi się wyśmienicie z takimi ustawieniami kamery. Dużo lepiej niż z manualną.

• RED Point
Reactions: Mengaard
Rustine

Rustine

Mentor
#7,593
Apr 2, 2015
Tarathelion said:
Jeśli chodzi o Batmany i Assasin Creedy to grało mi się wyśmienicie z takimi ustawieniami kamery. Dużo lepiej niż z manualną.
Click to expand...
Mnie też, co nie zmienia faktu, że to nie ma nic wspólnego z możliwością wprowadzenia przybliżania kamery do trójki.

T

Tarathelion

Forum veteran
#7,594
Apr 2, 2015
Rustine said:
Click to expand...
Nie prawda, opcje nie zawsze są dobre. Czasami aby mieć opcje trzeba pójść na kompromis. W związku z czym zamiast jednego świetnego rozwiązania, masz kilka średnich. Nie mówię akurat o kamerze, tylko co do zasady.

Last edited: Apr 2, 2015
  • RED Point
Reactions: Mengaard
Zawiszay

Zawiszay

Forum veteran
#7,595
Apr 2, 2015
Tarathelion said:
Nie prawda, opcje nie zawsze są dobre. Czasami aby mieć opcje trzeba pójść na kompromis. W związku z czym zamiast jednego świetnego rozwiązanie, masz kilka średnich. Nie mówię akurat o kamerze, tylko co do zasady.
Click to expand...
Problem w tym, że mamy tylko jedną opcje, w dodatku do dupy, i żadnej średniej lub świetnej.

Nars

Nars

Moderator
#7,596
Apr 2, 2015
Szincza said:
To nie może być trudne do zrobienia, serio - brak wprowadzenia takiej opcji jest po prostu głupi i nie ma żadnego sensu.
Click to expand...
Czyli Redzi mogą to zrobić (w zasadzie bez wysiłku), ale tego nie robią. Bo tak. Ewentualnie motywowani są złośliwością.

Rustine

Rustine

Mentor
#7,597
Apr 2, 2015
Nars said:
Czyli Redzi mogą to zrobić (w zasadzie bez wysiłku), ale tego nie robią. Bo tak.
Click to expand...
Bo tak. Nad czym tu się roztrząsać?

• RED Point
Reactions: eustachy_j23
Szincza

Szincza

Moderator
#7,598
Apr 2, 2015
Nars said:
Czyli Redzi mogą to zrobić (w zasadzie bez wysiłku), ale tego nie robią. Bo tak. Ewentualnie motywowani są złośliwością.
Click to expand...
Raczej tym, że wersja PC to port z konsoli.

Nie wiem, co nimi kieruje - ale skoro dało się poprawić modami kamerę w W2, to sami deweloperzy powinni mieć wystarczające kwalifikacje, by taką opcję wprowadzić. I tak, na tą chwilę ich stanowisko wygląda tak, że "nie - bo nie".

• RED Point
Reactions: Daniel_Abatemarco
Nars

Nars

Moderator
#7,599
Apr 2, 2015
Rustine said:
Bo tak. Nad czym tu się roztrząsać?
Click to expand...
Chciałem się tylko upewnić, czy dobrze rozumieniem sposób rozumowania osób narzekających na kamerę.

Zasadniczo wybito mi jakiekolwiek argumenty z rąk. Tak czy siak, powodzenia w krucjacie.

T

Tarathelion

Forum veteran
#7,600
Apr 2, 2015
Zawiszay said:
Problem w tym, że mamy tylko jedną opcje, w dodatku do dupy, i żadnej średniej lub świetnej.
Click to expand...
Kwestia gustu, mnie się akurat podoba. Przy okazji to, że Tobie się nie podoba nie oznacza, że jest ona "do dupy". Ja mogę powiedzieć, że manualne ustawienia mnie się nie podobają, co nie znaczy, że wejdę na forum i będę wszędzie krzyczeć jak to żądacie wprowadzenia "do dupy" ustawień.

• RED Point
Reactions: Darnise, Mengaard and Velis.155
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 380 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.