Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Na międzynarodowym piszą, że nie ma tam nic nowego, oczywiście oprócz tego nowego rendera Geralta na całej stronie.

Last edited:
Tak teraz wygląda Geralt w grze :)

Ekhem...
Nie wiemy co i jak wygląda, a Geralt na okładce jak nic został "doklejony" do tła jednego z tych trzech nowszych screenów.
Sam model postaci wygląda bardziej na render niż wizerunek bohatera w grze właściwej.
Ja rozumiem, że szukamy na siłę czegoś czym można by się jarać, ale to już przesada.

Tak kiełkują ploty, a z nich rodzą nieuzasadnione oczekiwania względem gry, które w konfrontacji ze stanem faktycznym mogą okazać się równie przyjemne, co zderzenie ze ścianą przy prędkości 100km\h.
@down, efekty będziemy mogli ocenić dopiero na gameplayu, w dodatku jedynie taki z finalnej lub niemal finalnej wersji będzie miarodajny.
Mnie bardziej aniżeli włosy bohatera interesują poszczególne aspekty rozgrywki, bo na ich temat nadal nie wiemy za wiele.

Last edited:
Wszystko się układa, REDzi mówili jakiś czas temu że zaczynają prace nad facjatą Geralta. W dodatku nie dawno Marcin pisał że włosy Geralta są już znacznie bielsze niż wcześniej. Jak widać efekty są bardzo dobre. :)

Podobno są to screeny z "testowych poziomów" z początku 2013. Sam jestem ciekaw. O ile drugi prezentuje się przyjemnie, o tyle pierwszy... Meh.

Według osób na interze którzy czytali gazetkę, jest to model z gry. Najwidoczniej jednak niektórzy z tego forum wiedzą lepiej. :)

Model z gry, tej samej, której zapewne pan pismak, co to artykuł wysmażył nie widział, a jeśli widział, to jak wszyscy mocno nieaktualny build.
Tja, bardzo wiarygodne źródło informacji, czuję się taki przekonany.

Pewno się okaże że to zwykły artykuł dotyczący Wiedźmina 3 i poruszający za i przeciw przesunięcie daty premiery przez CDPR. Skoro data premiery jest znana dosyć dokładna, to ja do czasu E3, lub tuż przed na nic nowego nie liczę.

Ci którzy myślą że to model prosto z gry, są nieźle naiwni. Geralt wygląda tu świetnie, oby Redzi dążyli do bardzo podobnego wyglądu w samej grze ;)

ci którzy mysla ze to nie model z gry są nieźle pesymistyczni :hai:, nie wiem co w tym modelu takiego wow zeby nie mógł byc z gry do tego z trailera baginskiego wciaz mu daleko

Wszystko pięknie ładnie, tylko czy aby ten model nie kontrastował by się zbyt ze światem? Chyba że tylko na razie dostaliśmy tylko model Geralta na uber detalach, a na cały świat, przyrodę itp. musimy jeszcze poczekać.

Mi tam by nic nie kontrastowało ;)
Tak w ogóle to ten Geralt podoba mi się najbardziej ze wszystkich modeli, jakie do tej pory widzieliśmy. Może i ten z VGX jakoś bardziej przypominał wiedźmina "jedynkowego" ale i tak jest super :p
No i strój znowu uległ modyfikacjom...

Top Bottom