Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł. Podczas jazdy galopem niemożliwym wręcz byłoby dobre wcelowanie się bez tego spowolnienia.Spowolnienie przy ataku z konia.
Z tego co wiem, to nie. Natomiast następny będzie jak najbardziej w naszym ojczystym języku@Marcin Momot
Czy materiał pojawi się po polsku?
No wreszcie.Natomiast następny będzie jak najbardziej w naszym ojczystym języku
Występuje gdy przytrzymasz przycisk ataku podjeżdzając do przeciwnika. Jeśli tylko tapniesz, to slo-mo nie ma.Bardzo efektowne finiszery. Ten gejmlpej to właściwie głownie walka. Tylko trochę ciasnawo jakby
. Wszystkie miejsca blisko siebie.
@Marcin Momot
To spowolnienie przy ataku z konia występuje zawsze?
---------- Zaktualizowano 18:29 ----------
@Kuboniusz
Po czasie to może zacząć irytować. Szczególnie gdy będziemy ciąć przy wolniejszej jeździe.
Kiedy? 19 maja?Z tego co wiem, to nie. Natomiast następny będzie jak najbardziej w naszym ojczystym języku![]()
Materiały pewnie teraz będą w większym zagęszczeniu?Z tego co wiem, to nie. Natomiast następny będzie jak najbardziej w naszym ojczystym języku![]()
No właśnie nie wiem, czy to dlatego, że są to ciosy kończące (takie samo występuje przy finisherach), czy też tak ma być zawsze (obstawiam to pierwsze). Walka wygląda bardzo dobrze, tylko czemu te cholerne Ghule tak świecą (a może to ja przedawkowałem świąteczne spirytualia). AI pojedynczych przeciwników wydaje się być ok, ale grupowe coś kuleje.Spowolnienie przy ataku z konia.
Toż to komplement. RDR to jedna z lepszych gier w całej historii gamingu.Lepiej nie czytajcie komentarzy na IGN jeśli nie chcecie utwierdzać negatywnych stereotypów o graczach z zachodu. Nie wiem co to za dysfunkcja mózgowa, że człowiek nie może żyć bez porównywania, ale stwierdzenie "Read Dead Redemption w średniowieczu" powoduje u mnie opad rąk. Zresztą ignorancja aż się tam wylewa z postów.