Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 405 of 756

Go to page

Next Last
A

Ant15tarrr

Rookie
#8,081
Apr 6, 2015
Moje wrażenia pokrótce:
- wspaniałe pokazanie uczuć podczas pierwszego dialogu, gigantyczny ładunek emocjonalny, więź Geralta z Vesemirem
- świetny klimat, zarówno w lesie, jak i w wiosce
- widowiskowe warunki atmosferyczne/pogoda, woda wygląda spoko
- fantastyczne udźwiękowienie
- poziom trudności trochę nierówny (chyba, że został zmieniony) - śmierć w walce z Ghulami, ale przeciwnicy ludzcy "na hita" podczas uderzenia wyprowadzonego siedząc na koniu
- finishery na swój brutalny sposób widowiskowe, slowmo przy uderzeniach podczas jazdy konno
- jazda konno wygląda dobrze
- taki mały szczegół - w ekwipunku ikonki noszonych mieczy różnią się od tych rzeczywiście założonych, przydałoby się też wyrównać elementy (okienka i tą linię), coby było symetrycznie i w ogóle ::), ale to szczegóły i pewnie będą poprawione
Generalnie wrażenia bardzo na +, ale wersja nieskompresowana pokazałaby więcej i lepiej ;).

• RED Point
Reactions: Vortaluuu and Daniel_Abatemarco
B

B_l_a_d_y

Rookie
#8,082
Apr 6, 2015
Wygląda zajebiście,

to jak podszedl pierwszego lucznika wow *** taki shit wiecej

moge sie doczepic jedynie do uzaleznienia vesemira od denaturatu

Last edited by a moderator: Apr 6, 2015
  • RED Point
Reactions: Vortaluuu and Daniel_Abatemarco
A

AndersonSilva

Rookie
#8,083
Apr 6, 2015
B l a d y said:
Wygląda zajebiście,

to jak podszedl pierwszego lucznika wow nigga taki shit wiecej

moge sie doczepic jedynie do uzaleznienia vesemira od denaturatu
Click to expand...
E tam, ważne, że dalej dobrze wywija mieczem :p

SamsonMiodek

SamsonMiodek

Senior user
#8,084
Apr 6, 2015
raison d'etre said:
Trochę popłynęli redzi z tym jednorogiem. Nie dość, że się rozpadł, ale to jeszcze mógł powiedzmy zostać naprawiony, to w dodatku samo miasto jak i dom Yennefer zostało ograbione i spalone.
Click to expand...
No wiedziałem, że coś mi się z tym jednorożcem nie zgadzało! Sagę plus opowiadania czytałem już całe wieki temu, ale najwyraźniej coś tam jeszcze pamiętam!

Rustine said:
Co tam jednorożec, Dorregaray jeszcze bardziej pozamiatał. Wspaniałe nawiązania.
Click to expand...
Pięknie, uwielbiam takie smaczki! Dla graczy nieznających Sagi to tylko dowcipna sytuacja przytoczona przez Geralta, ale dla tych co czytali to już "coś więcej" ;)

Michaxx

Michaxx

Mentor
#8,085
Apr 6, 2015
Dziwna sprawa, że Geralt ma level 1. Po całym prologu? Dziwne.. Nie wiadomo jaki to build. bo bronie tez nie mają blokady na poziom naszego doświadczenia.

Last edited: Apr 6, 2015
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#8,086
Apr 6, 2015
Michaxx said:
Dziwna sprawa, że Geralt ma level 1. Po całym prologu? Dziwne..
Click to expand...
To przecież początek prologu. Wcześniej jest tylko krótki tutorial.

Co do listu Yenn to pewnie po prostu zamieściła tam pewne rzeczy by Geralt był pewien, że list jest od niej.

• RED Point
Reactions: Wojtak212, Fifu and Szincza
D

Dunio333

Senior user
#8,087
Apr 6, 2015
Ale tutaj świetnie pokazana walka z ghulami jest. Nie wiedziałem, że tak świetnie pokażą jaki Geralt jest szybki. Baardzo mi się podoba jego szybkość :D. I tak miało być, wiatr też czuć, że jest. Wrażenie na wielki ++.

• RED Point
Reactions: Fifu
Solan7

Solan7

Forum veteran
#8,088
Apr 6, 2015
Ten Vesemir in-game nie jest wcale taki zły. Nawet zacząłem już go lubić :D
Co tu dużo mówić, wszystko zostało właściwie powiedziane, mogę jedynie powtarzać słowa innych. Miód dla oczu i uszu, na coś takiego czekałem od lat :) Biały Sad i okolice to niby mała miejscówka z Prologu którą szybko opuścimy, a jednak mapa wydaje się być całkiem spora, takie samo wrażenie jest w samej grze. Już sam nie wiem co myśleć o tej wielkości świata.
W każdym razie ten gejmplej nawet w wersji angielskiej i skompresowanej zmiótł wszystko, łącznie z VGX... a nawet SoD ;)

froget67

froget67

Mentor
#8,089
Apr 6, 2015
Tylko TA kamera jak nie zagram to się nie przekonam.

enotsen

enotsen

Forum veteran
#8,090
Apr 6, 2015
raison d'etre said:
Trochę popłynęli redzi z tym jednorogiem. Nie dość, że się rozpadł, ale to jeszcze mógł powiedzmy zostać naprawiony, to w dodatku samo miasto jak i dom Yennefer zostało ograbione i spalone.
Click to expand...
Popłynęli !!!
Czyś Ty nigdy z kobietą nie flirtował - objaśniam - jednorożec, to jest właśnie flirt zawarty w liście.

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#8,091
Apr 6, 2015
Takich nawiązań jest więcej. Przykładowo powiedzenie, że myszy rodzą się ze zgniłej słomy.
"Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej."
Chyba redzi postanowili napakować po brzegi początek gry odwołaniami i ukrytymi smaczkami.

ed
enotsen said:
Czyś Ty nigdy z kobietą nie flirtował - objaśniam - jednorożec, to jest właśnie flirt zawarty w liście.
Click to expand...
Ja tu staram się delikatnie skierować dyskusję o długich rogach na bezpieczne tory, a ten wywala kawę na ławę. Wychodzi na to, że Yennefer taka nieobyczajna teraz.

• RED Point
Reactions: dooot
Michaxx

Michaxx

Mentor
#8,092
Apr 6, 2015
sebogothic said:
To przecież początek prologu. Wcześniej jest tylko krótki tutorial.
Click to expand...
No fakt racja. W sumie chyba w tym samouczku nie będzie za wiele do roboty. Źle sprecyzowałem swoją wypowiedź, chodziło mi właśnie po całym samouczku i podobno można było zwiedzać okolice warowni..więc hmm.

Szincza

Szincza

Moderator
#8,093
Apr 6, 2015
Michaxx said:
No fakt racja. W sumie chyba w tym samouczku nie będzie za wiele do roboty. Źle sprecyzowałem swoją wypowiedź, chodziło mi właśnie po całym samouczku i podobno można było zwiedzać okolice warowni..więc hmm.
Click to expand...
Mały spoiler, więc czytasz na własną odpowiedzialność. W każdym razie wyjaśnia to twoje wątpliwości.

Tutorial w KM jest snem, po którym masz to, co na filmiku. Do warowni jeszcze się wraca i wtedy można ją eksplorować.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#8,094
Apr 6, 2015
Michaxx said:
Źle sprecyzowałem swoją wypowiedź, chodziło mi właśnie po całym samouczku i podobno można było zwiedzać okolice warowni..więc hmm.
Click to expand...
Wątpię czy w samouczku będzie można zwiedzać okolice. Później pewnie też będą retrospekcje albo podczas faktycznej rozgrywki Geralt będzie mógł pojechać do Kaer Morhen.

K

Kuboniusz

Rookie
#8,095
Apr 6, 2015
7:37 - NPC przechodzący obok Geralta czka :p.

• RED Point
Reactions: PATROL
M

Maciekw.132

Mentor
#8,096
Apr 6, 2015
Źle wcześniej napisałem, walka na budynku nie jest taka 1:1 jak myślałem. Facet z "siekierką" wyrywał do Geralta ale dostał (ardem?) w twarz i został zamroczony. Fajnie. Jestem kontent :).

Szincza

Szincza

Moderator
#8,097
Apr 6, 2015
Maciekw.132 said:
Źle wcześniej napisałem, walka na budynku nie jest taka 1:1 jak myślałem. Facet z "siekierką" wyrywał do Geralta ale dostał (ardem?) w twarz i został zamroczony. Fajnie. Jestem kontent :).
Click to expand...
To było Aksjii.
Z ogłoszeń wynika, że...
W lasach organizuje się ruch oporu, Ernest z Vivocarvo uczy nilfgaardzkiego, jakiś wieśniak chce pożyczyć pług, mieszkańcy wioski z rozkazu Nilfgaardzkich żołnierzy mają stawić się na polach wyposażeni w łopatę, żeby pogrzebać zmarłych.

• RED Point
Reactions: Koreon
gojlad

gojlad

Senior user
#8,098
Apr 6, 2015
Kuboniusz said:
7:37 - NPC przechodzący obok Geralta czka :p.
Click to expand...
"czka" :D chyba ma czkawkę.

K

Kuboniusz

Rookie
#8,099
Apr 6, 2015
gojlad said:
"czka" :D chyba ma czkawkę.
Click to expand...
"Czkać" i "mieć czkawkę" to to samo :).
http://sjp.pl/czka%E6

AndrewXRW

AndrewXRW

Forum veteran
#8,100
Apr 6, 2015
Obejrzałem materiał i zrobił na mnie duże wrażenie. Dosłownie. Jak żaden dotychczasowy. Szkoda, że nie będę mógł zagrać zaraz po premierze :(
Nadzieja w tym, że na minimalnych w najniższej rozdzielczości da się grę uruchomić na moim obecnym sprzęcie.

Solan7 said:
Ten Vesemir in-game nie jest wcale taki zły. Nawet zacząłem już go lubić (...)
Click to expand...
Mam to samo odczucie. Jak jeszcze zacznie mówić głosem Vesemira to już będzie super. :)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 405 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.