Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 416 of 756

Go to page

Next Last
M

MadYarpen

Mentor
#8,301
Apr 7, 2015
Trudno analizować szczegóły, bo w zasadzie wiele nie widzieliśmy - gameplayowo można tylko powiedzieć że walka, o ile gracz będzie ogarniał, powinna być fajna. Odniosłem wrażenie, że lepiej robić krótkie uniki a nie turlać się po okolicy.

W ogóle bardzo mi się podobał ten materiał, miałem ochotę od razu zacząć grać, a chyba o to chodzi.

Co do braku animacji jedzenia/przeszukiwania - i bardzo dobrze. W grze na 100 godzin byłaby to makabra.

Kolorystyka jest moim zdaniem OK - klimat poranka na wsi oddany idealnie, odgłosy lasu rewelacyjne. Niech jeszcze dojdzie dobry soundtrack. Cieszę się że będzie kolorowo czasami, po BB jest to miła odmiana;)

S

selethen

Rookie
#8,302
Apr 7, 2015
System pogodowy, a szczególnie burze i śnieżyce to jest to co chcę zobaczyć :)

T

Takethislife

Rookie
#8,303
Apr 7, 2015
Marcin Momot said:
Prezentuje się ekstra. Nie pamiętam czy pisałem o tym jak jakiś czas temu po prostu stałem sobie na pomoście nad jeziorkiem podczas burzy i obserwowałem błyskaawice, deszcz i drzewa targane podmuchami silnego wiatru
Click to expand...
To już normalnie sadyzm w najczystszej postaci :mean: proszę się z nami tą dobrocią podzielić a nie...!!!

• RED Point
Reactions: Sentak and Marcin Momot
H

H. Seldon

Forum veteran
#8,304
Apr 7, 2015
Coś pięknego (nowy materiał), aż mnie zaczęło trząść z podniecenia :p, zastanawia mnie nieco, dlaczego muzyka była wyciszona na 0 ?

Rustine

Rustine

Mentor
#8,305
Apr 7, 2015
H. Seldon said:
Coś pięknego (nowy materiał), aż mnie zaczęło trząść z podniecenia :p, zastanawia mnie nieco, dlaczego muzyka była wyciszona na 0 ?
Click to expand...
Pewnie właśnie po to, żebyśmy zwrócili uwagę na odgłosy otoczenia.
Vortaluuu said:
a jak Wam się podoba cała mapa?
Click to expand...
Od ponad tygodnia jest na forum.

T

Takethislife

Rookie
#8,306
Apr 7, 2015
Vortaluuu said:
a jak Wam się podoba cała mapa? http://www.ppe.pl/news-34949-tak_wyglada_pelna_mapa_swiata_z_wiedzmin_3__dziki_gon-33937-galeria.html
Click to expand...
Przestań tym spamować, ten obrazek już większość osób widziała.

M

MadYarpen

Mentor
#8,307
Apr 7, 2015
Jedna rzecz mi nie pasuje, i to od początku (tzn. od pierwszych gameplayów) - rozczłonkowywanie jest zdecydowanie nadużywane. Moim zdaniem to jest niepotrzebne, po co gracza zarzucać bezsensownymi dekapitacjami? A rozcięcie człowieka na pół z konia to już w ogóle przegięcie. Ta animacja powinna zniknąć z gry. Geralt to nie jakiś trol żeby człowieka tak rozkawałkować.

• RED Point
Reactions: Lotherien, Ithlinne Aegli, AndrewXRW and 6 others
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#8,308
Apr 7, 2015
@Vortaluuu - Będziesz wklejał to co stronę? Przecież tą mapę dawno widzieliśmy.

W

Wojtak212

Senior user
#8,309
Apr 7, 2015
Marcin Momot said:
Prezentuje się ekstra. Nie pamiętam czy pisałem o tym jak jakiś czas temu po prostu stałem sobie na pomoście nad jeziorkiem podczas burzy i obserwowałem błyskaawice, deszcz i drzewa targane podmuchami silnego wiatru
Click to expand...
Aż przypomniała mi się saga i ucieczka Ciri do Hirundum :)

Nars

Nars

Moderator
#8,310
Apr 7, 2015
@Vortaluuu

Proszę nie spamować linkiem do mapy. Poleciały dwa posty Twojego autorstwa. Nie wspominając o tym, że wklejenie tego samego (oddzielonego pięcioma postami) linka, w tym samym temacie, na tej samej stronie, w odstępie 8 minut, to już naprawdę przegięcie.

S

s15ynwa

Rookie
#8,311
Apr 7, 2015
Jedyne co mnie wkurza w tym gameplayu to to, iż Płotka na początku stoi jak wryta przy walce Wiedźminów z Ghulami... nie rusza się praktycznie wcale, zachowuję się jak gdyby nigdy nic...
Drugą sprawą jest to, że krew wygląda często jak czerwona farba olejna....
Trzecią fakt, że przy szybkiej podróży gdziekolwiek, koń wylatuję nam zza drzew od tak, jakby teleportował się razem z nami. Do tego jeszcze te podjeżdżanie do tablicy ogłoszeń i zawracanie, jestem ciekaw co będzie gdy podjadę na wprost i będę chciał nagle zawrócić, co zrobi koń... zbuguję się w domku obok?
A i pozostaję sprawa listu, niby drobny szczegół, ale miało tam być napisane kilka słów dosłownie i jednorożec... a tam jest zapisana całą kartka plus fakt, że jest sztywna jak kawał blachy....
Poza tym to chyba wszystko w jak najlepszym porządku ;)
Wybaczcie, ale w Skyrimie dennym i powtarzalnym jak cholera, było to o wiele lepiej zrobione...

Rustine

Rustine

Mentor
#8,312
Apr 7, 2015
s15ynwa said:
Wybaczcie, ale w Skyrimie dennym i powtarzalnym jak cholera, było to o wiele lepiej zrobione...
Click to expand...
Co było lepiej zrobione? Jazda na koniu? Listy, których nie widać w cutscenkach?

• RED Point
Reactions: flissak, Nundran, Sentak and 4 others
G

granzky

Rookie
#8,313
Apr 7, 2015
s15ynwa said:
Jedyne co mnie wkurza w tym gameplayu to to, iż Płotka na początku stoi jak wryta przy walce Wiedźminów z Ghulami... nie rusza się praktycznie wcale, zachowuję się jak gdyby nigdy nic...
Click to expand...
Nieprawda, między innymi wierzga rży i kwiczy.

s15ynwa said:
Trzecią fakt, że przy szybkiej podróży gdziekolwiek, koń wylatuję nam zza drzew od tak, jakby teleportował się razem z nami
Click to expand...
Bardzo logiczne rozwiązanie, dzięki czemu właśnie nie widzimy jak zwierze pojawia się "znikąd".

s15ynwa said:
A i pozostaję sprawa listu, niby drobny szczegół, ale miało tam być napisane kilka słów dosłownie i jednorożec... a tam jest zapisana całą kartka plus fakt, że jest sztywna jak kawał blachy....
Click to expand...
Vesemir na głos przytoczył najważniejsze wiadomości plus postscriptum, resztę przeczytał "w myślach" co da się zauważyć poprzez wyrwane z kontekstu wypowiedzi. A, i papier w okresie średniowiecza był sztywny:)

• RED Point
Reactions: Fifu and dada228822
Q

Qyzu_

Rookie
#8,314
Apr 7, 2015
s15ynwa said:
Do tego jeszcze te podjeżdżanie do tablicy ogłoszeń i zawracanie, jestem ciekaw co będzie gdy podjadę na wprost i będę chciał nagle zawrócić, co zrobi koń... zbuguję się w domku obok?
Click to expand...
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Co niby jest złego w zawracaniu przy tablicy ogłoszeń?

A co do tego, że Płotka nie ucieka przed Ghulami to fakt, kiepsko zrobione. Tak samo jak ta owca podczas ostatniej walki z Gryfem.

• RED Point
Reactions: dada228822
warzoch

warzoch

Forum veteran
#8,315
Apr 7, 2015
Zawsze musi być ten, któremu nie dogodzi :p :)

• RED Point
Reactions: dada228822
Rustine

Rustine

Mentor
#8,316
Apr 7, 2015
Qyzu' said:
A co do tego, że Płotka nie ucieka przed Ghulami to fakt, kiepsko zrobione. Tak samo jak ta owca podczas ostatniej walki z Gryfem.
Click to expand...
To była kukła, a nie prawdziwa owca.

• RED Point
Reactions: Qyzu_ and Vortaluuu
Q

Qyzu_

Rookie
#8,317
Apr 7, 2015
Rustine said:
To była kukła, a nie prawdziwa owca.
Click to expand...
Hmm. To by wyjaśniało całą sprawę. Nie czytałem spoilerów dotyczących szczegółów przynęty :p Ale koń jaki jest każdy widzi. Powinien uciekać, chyba, że miał opaski na oczy, czego nie zauważyłem.

W

Wojtak212

Senior user
#8,318
Apr 7, 2015
@Marcin Momot gdyby tak można było ciągnąć konia za uzdę! Taki mały ficzer, który dodawałby klimatu, byłoby pięknie :)

• RED Point
Reactions: Mengaard
Rustine

Rustine

Mentor
#8,319
Apr 7, 2015
Qyzu' said:
Hmm. To by wyjaśniało całą sprawę. Nie czytałem spoilerów dotyczących szczegółów przynęty :p Ale koń jaki jest każdy widzi. Powinien uciekać, chyba, że miał opaski na oczy, czego nie zauważyłem.
Click to expand...
Ma pasek strachu. Ucieka, gdy się wypełni. Podczas walki kopie potwory, jest naprawdę w porządku. Co do przynęty, to nie były spoilery, wystawała jej drewniana noga, która ją utrzymywała w miejscu.

V

Vortaluuu

Rookie
#8,320
Apr 7, 2015
ten koń jest wierny Geraltowi i dlatego nie ucieka. Ale i tak widać po nim, że atak Ghuli na niego wpływa.

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 416 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.