Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Cóż, na tym filmiku wszystko mi urwało dupę :p Muzyka jest bardzo dobra, światłocień podczas rozmowy przy ognisku na twarzy Geralta perfekcyjny, niebo podczas jazdy konno wyśmienite. Opierając się na opisach tego questa z hands-onów to możliwych zakończeń jest dużo :D

Wszystko urywa dupe, prawda. Poza tym, że przedstawione zadanie to typowe "idź tam i przynieś mi to, przy okazji zabij potworka czy dwa". Redzi mówili, że będą unikać takich zadań, a zapowiada się, że będzie ich pełno.

Szkoda, że nie widać śladów krwi po walce i razi ta niekonsekwencja w teksturach, ale pozostałe elementy robią wrażenie - muzyka, mimika twarzy, walka i otoczenie, choć zdecydowanie odwzorowanie emocji na twarzy Geralta oraz niesamowite detale u postaci pobocznych zachywcają najbardziej :)

Ta zaciętość :)

Last edited:
Wszystko urywa dupe, prawda. Poza tym, że przedstawione zadanie to typowe "idź tam i przynieś mi to, przy okazji zabij potworka czy dwa". Redzi mówili, że będą unikać takich zadań, a zapowiada się, że będzie ich pełno.

Ale czego Ty się tu spodziewasz? Przecież różnica polega na tym, że możesz z tym questem skończyć na 5 różnych sposobów.

Muzyka bardzo mi przypomina tą z W1. W końcu czuć ten klimat. Super.

Noc -Wreszcie taka, którą skłonny jestem zaakceptować. O ten element już się nie martwię. Oczywiście, mogło być lepiej, ale naprawdę tragedii nie ma. I światło księżyca ładnie się w wodzie odbija.

Last edited:
Ale czego Ty się tu spodziewasz? Przecież różnica polega na tym, że możesz z tym questem skończyć na 5 różnych sposobów.

Wymień te 5 sposobów, bo ja widzę 2. Puścić go, albo oddać Nilgaardczykom. Nie liczę puszczenia go i zatrzymania medykamentów bo to praktycznie to samo.

Na dodatek bardzo możliwe jest, że
rozmowa z Nilfgaardczykami otwiera dodatkowy quest, który nie byłby dostępny gdybyśmy nie mieli tych prochów.

Last edited:
Dlatego już nie będę oglądał gameplay'ów, bo zuepłnie inaczej bym zrobił, a teraz mniej więcej znam konsekwencje każdego z wyborów :C

Dopóki jest wokół takich questów jakaś ciekawa otoczka fabularna i trudne wybory, to mogę je wykonywać bez końca. Jeśli to ma być fedex quest, to co wtedy nie jest fedex questem?

Top Bottom