Materiały od youtuberów = prawie cały Prolog.Teraz tylko nie zobaczyć za wiele
Odnośnie tego spotu w TV to taka myśl mnie naszła... Niby Geralt taki profesjonał, ale Igni w zbożu w środku lata...
Ma wcięcie w płaszczu i płaty materiały rozkładają się przy mieczach.Mnie bardziej zastanawia, jak on te miecze na płaszczu nosi. I to jeszcze bez problem płaszcz zrzuca, a miecze zostają. A kusza pod płaszczem.
Ja również sobie darowałem. Nie oglądam żadnych materiałów, a teraz nawet screeny trzeba omijać.Ja na pewno nie będę oglądał relacji z prologu. Już sobie darowałem pokaz ostatniego questa. Mogę poczytać czy posłuchać o wrażeniach ogólnych na temat grafiki, mechanik różnorakich itp, ale nie chcę poznawać fabuły.
Skąd wiesz, że tylko prolog?Materiały od youtuberów = prawie cały Prolog.
Ten ostatni screen jest tak paskudnie spoilerujący, że zamiast samą ekscytację i ekstazę wywołał u mnie tylko ekscytację pomieszaną ze złością. REDzi jak tak można. To jest potworny spoiler z waszej strony. Ile ja bym dał, żeby tego nie zobaczyć...
Ja również sobie darowałem. Nie oglądam żadnych materiałów, a teraz nawet screeny trzeba omijać.
Z pustynią.Wyjaśnijcie mi, który to niby screen jest tak spoilerogenny, bo ostatnio śledzę forum z doskoku i na żadnym z tych, które ostatnio widziałem, żadnych specjalnych spoilerów się nie dopatrzyłem...
Bo jest. Ciri to nie Geralt.Zachowujecie się jakby to był jakiś piekielnie duży spoiler, przecież od początku można było się tego domyślić skoro w grę wchodzi Ciri.
Bo nie było o niej mowa, a na niebie są domniemane dwa księżyce. Do tego Marcin niejako potwierdził, że to inny wymiar.Ten z pustynią? A co to za spoiler, że w grze pojawi się pustynna lokacja, skoro oprócz tego, że jest pustynna właśnie, to nic innego o niej nie wiadomo. Chyba przesadzacie odrobinę.
Bo Korath jest na drugim końcu kontynentu.W sadze przecież była pustynia i Ciri się po niej błądziła w trakcie swojej ucieczki (konsumując remik :teeth: ), więc czemu Geralt pomykać tam nie może?
Gdzie?Do tego Marcin niejako potwierdził, że to inny wymiar.
Proszę:Gdzie?
No nie, ale po co i jak to wyjaśnić fabularnie?Zawsze może to być mała osobna mapa. Aż tak wiele pracy trzeba włożyć w wygenerowanie kawałka pustyni?