Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
I tak na ekran to wywaliliście? Kiepsko wygląda. Da się to wyłączyć?

ed
I mam nadzieję, że w sześćdziesięciu klatkach broń nie psuje się znacznie szybciej niż w sinematik eksperjens.

Last edited:
Ha, obiecałem sobie że wejdę na to miejsce widoczne w drugim screenie.
W styczniowym gameplayu można było zobaczyć je "z dołu". Fajnie, że się da.

Nowe screeny są piękne! Scena walki z cyklopem wygląda świetnie, wystroju wnętrz to jeszcze lepszego w grach nie widziałem.
Co do cyklopa jest jednak jedno ale - dlaczego większość potworów ma tak samo wyglądającą skórę? Poroniec, utopiec, cyklop... Ech.

@Marcin Momot Mam małe pytanko, bo widzę, że potwór ma aż 21 poziom, a jestem ciekawy czy znajdziemy też potwory z około 50 poziomu? Geralt taki poziom osiągnie więc dobrze by było jakby i takie potwory się znalazły. Spotkać takiego na początku gry - bezcenne :D

Last edited:
To ta sama lokacja co w styczniu tylko teraz jesteśmy na górze :p

Tak przedstawiona informacja pojawia się tylko gdy z wytrzymałością przedmiotów jest kiepsko. Co do wyłaczania, to tak jak wspominaliśmy już wcześniej, praktycznie wszystkie elementy HUDa będzie dało się usunąć.

Marcin wczoraj pisaliście na twitterze że udostępnicie dziś coś z XBOXA, czy mam rozumieć że mieliście na myśli właśnie te zdjęcia?

Ciekawe czy jeżeli Microsoft podpakował xboxa po raz kolejny wbrew filozofii konsol "dokładając" siódmy rdzeń procesora do obsługi gier, to czy Wiedźmin z tego skorzysta? bo jak narazie to tylko Project Cars będzie to wykorzystywać.

Last edited:
Top Bottom