Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 528 of 756

Go to page

Next Last
_almansur_

_almansur_

Forum veteran
#10,541
Apr 27, 2015
AJ na środku morza... powiem tylko tyle, że jeśli myślicie, że łódka Was uratuje to się mylicie ;) AWSOME!!!

N

nokia567

Rookie
#10,542
Apr 27, 2015
kaczor112 said:
Zawsze można było nie oglądać żadnych materiałów i nie mieć do sb pretensji
Click to expand...
Ja bym nie wytrzymał :)

C

Cisek.107

Rookie
#10,543
Apr 27, 2015
kaczor112 said:
Zawsze można było nie oglądać żadnych materiałów i nie mieć do sb pretensji :D
Click to expand...
Jasna sprawa,ale myślałem że nagra to w jakiś rozsądnym sposób. On mówi nie mogliśmy nagrać prologu,aby nie spoilerować, a w tym samym czasie tak prowadzi rozmowę że prolog jest wytłumaczony

T

Tam1ek

Forum veteran
#10,544
Apr 27, 2015
http://i.imgur.com/nHSAeS0.gif

Nie no wiedziałem, że poziom trudności będzie wysoki ale one shot :O
(grał na easy xD)

Last edited: Apr 27, 2015
K

Koreon

Rookie
#10,545
Apr 27, 2015
Tam1ek said:
http://i.imgur.com/nHSAeS0.gif

Click to expand...
To golem - ten cios w ziemię od niego był taki wolny, że dało się go uniknąć, więc to pewnie był ten "super wolny, ale super mocny" atak, którego trzeba uniknąć przed dalszym nacieraniem. Tymczasem ogrywający zamiast to zauważyć młócił Golema, który dawał parę widocznych znaków, że zaraz będzie źle z Geraltem. To nie jest wysoki poziom trudności, tylko nieuwaga grającego.

Rustine

Rustine

Mentor
#10,546
Apr 27, 2015
Koreon said:
To nie jest wysoki poziom trudności, tylko nieuwaga grającego.
Click to expand...
Właśnie tak się powinno robić wysoki poziom trudności.

• RED Point
Reactions: Mengaard
S

selethen

Rookie
#10,547
Apr 27, 2015
Koreon said:
Click to expand...
Golem ma bodajże 24 poziom, a grający zdecydowanie mniejszy więc nic dziwnego, że zginął jednym ciosem.

H

hellcaretaker

Senior user
#10,548
Apr 27, 2015
Jonek52 said:
Bez hairworks, prawda ?
Click to expand...
Z tego co usłyszałem, grali bez Hairworks głównie dlatego, że sprzęt nie dawał rady nagrywać i grać jednocześnie.
Samo granie (bez nagrywania) z Hairworksem działało płynnie, ponadto opcja ma być jeszcze optymalizowana do premiery.

Grali na pojedynczym GTX 980 - zatem optymalizacja wydaje się być dość porządna.

engessa.841 said:
Czy ktoś mógłby opisać słownie wrażenia youtuberów, bo nie oglądam (boję się spoilerów), natomiast interesują mnie wrażenia. Czy się podobało itd. Z góry dzięki.
Click to expand...
Wszyscy byli raczej pod dużym wrażeniem. AngryJoe zachwycał się różnorodnością potworów i walką z nimi oraz pływaniem łódką (i starciem z potworami na morzu, które uszkodziły łódź i strąciły Geralta do wody, po czym zanurkowały za nim).
Oprócz tego efekty pogodowe są świetne.

Jedną z istotniejszych rzeczy, było pokazanie ustawień i tego co można wyłączyć w HUD/mapie.
M.in.
- zmienić rozmiar HUD
- Wyłączyć dziennik walki
- wyłączyć minimapę
- zablokować obracanie się minimapy
- wyłączyć wskazówki na minimapie płynące z używania zmysłów wiedźmińskich
- wyłączyć wskazywanie drogi na minimapie
- wyłączyć przypominajkę o aktywnym zadaniu
- wyłączyć HP przeciwników i/lub HP bossa (dwie osobne opcje)
- wyłączyć zaznaczanie na mapie nieodkrytych lokacji/POI
- wyłączyć różne informacje pojawiające się na ekranie
- wyłączyć dowolne inne paski/medalion
- wyłączenie podpowiedzi
- wyłączenie informacji o uszkodzonym ekwipunku (tego a'la Diablo)
- wyłączenie wskazówek

Czyli w zasadzie można wyregulować wszystko. Cudownie.
Widać słuszną inspirację Thief'em.

• RED Point
Reactions: Hostile, nocny.945 and sand.glokta
_almansur_

_almansur_

Forum veteran
#10,549
Apr 27, 2015
Z tego co mówił Rock, grali z wyłączonym Hairworks, bo soft do nagrywania (chyba Shadowplay) za dużo zabierał mocy karty. Więc to jest prawie ULTRA (a jak wiemy, prawie robi wielką różnicę) ;)

btw, bardzo podoba mi się wygląd materiałów po wyjściu z wody lub w deszczu (np. tu: https://youtu.be/ySdxx0GmpFc?t=559 - gameplay Rocka).

Last edited: Apr 27, 2015
EgonBondy

EgonBondy

Forum veteran
#10,550
Apr 27, 2015
Rockman90 said:
patrząc pobieżnie na te gameplaye zapowiada się kapitalna gra. Grafika jest piękna i żywa (nie licząc drobnych szczegółów). Będzie sukces.
Click to expand...
Mnie w oczy kole animacja powiewających jak na wietrze włosów i sznurków od kubraka w zamkniętych pomieszczeniach

N

nocny.945

Forum veteran
#10,551
Apr 27, 2015
Nie ogarniam.

• RED Point
Reactions: warzoch
K

kotowy

Senior user
#10,552
Apr 27, 2015
Rojo strasznie słabo - nie dał się wsłuchać w dialogi, cały czas nawijał i sypał tanimi żartami. Rock natomiast bardzo profesjonalnie i ze szczegółami. AJ zostawiam sobie na deser :)

• RED Point
Reactions: Ithlinne Aegli
N

n0rv

Forum veteran
#10,553
Apr 27, 2015
selethen said:
5 rano, 6 rano - nieważne, postacie w wioskach stoją w tym samym miejscu i wykonują te same czynności.
Click to expand...
Tyle, że często "ludzie na wioskach" o 5 rano są już na nogach i pracują. Dla mnie nic zaskakującego.

K

Koreon

Rookie
#10,554
Apr 27, 2015
Czemu rodzimi tak głośno paplają a gameplay tak cicho? Musiałem cały czas kręcić gałką od głośności.

_almansur_

_almansur_

Forum veteran
#10,555
Apr 27, 2015
kotowy said:
Rojo strasznie słabo - nie dał się wsłuchać w dialogi, cały czas nawijał i sypał tanimi żartami. Rock natomiast bardzo profesjonalnie i ze szczegółami.
Click to expand...
Wykrywam niespójność - Rock też nie udostępnił chyba ani jednego słowa z dialogów (były bardzo ściszone) za co bardzo sobie chwalę jego materiał. W mojej opinii można go spokojnie oglądnąć - nie ma spoilerów, nawet w dialogach. Dodam, że Rojo nie oglądałem, bo jakoś mnie nie przekonuje swoją nawijką i sposobem mówienia.

N

Naxemar

Forum veteran
#10,556
Apr 27, 2015
Od angry Joe'a warto zobaczyć prawie nie ma spojlerów, bardzo się ekscytuje ;)

Rustine

Rustine

Mentor
#10,557
Apr 27, 2015
Wszyscy piszą co innego, nie ufajcie nikomu. :|

• RED Point
Reactions: Koreon, Mengaard, Sentak and 1 other person
C

Cisek.107

Rookie
#10,558
Apr 27, 2015
_almansur_ said:
Wykrywam niespójność - Rock też nie udostępnił chyba ani jednego słowa z dialogów (były bardzo ściszone) za co bardzo sobie chwalę jego materiał. W mojej opinii można go spokojnie oglądnąć - nie ma spoilerów, nawet w dialogach. Dodam, że Rojo nie oglądałem, bo jakoś mnie nie przekonuje swoją nawijką i sposobem mówienia.
Click to expand...
Po za tym u ROJA na początku jest dość spory spoiler

N

nocny.945

Forum veteran
#10,559
Apr 27, 2015
Na razie oglądam Angry Joe i mam wrażenie, że sterowanie postacią jest tak samo niezgrabne jak we wcześniejszych Wiedźminach, a może nawet bardziej. Co chwilę wpadają na coś, o coś zahaczają.

_almansur_

_almansur_

Forum veteran
#10,560
Apr 27, 2015
@nocny Kwestia pada ;)

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 528 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.