Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 529
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 531 of 756

Go to page

Next Last
S

SpiderSilvaGOAT

Rookie
#10,601
Apr 27, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=lJpWBMH9EtQ

Pierwsze 30 sekund jak Geralt jedzie między drzewami. No to niestety druga po wietrze rzecz na minus. Strasznie nienaturalnie znikają te drzewa - jeszcze zanim się je minie :/

• RED Point
Reactions: ivanfabric
Rivenhedi

Rivenhedi

Senior user
#10,602
Apr 27, 2015
SpiderSilvaGOAT said:
Pierwsze 30 sekund jak Geralt jedzie między drzewami. No to niestety druga po wietrze rzecz na minus. Strasznie nienaturalnie znikają te drzewa - jeszcze zanim się je minie :/
Click to expand...
Wydaje mi się że to wina UMBRY więc nic już z tym nie zrobią

M

moltres91

Rookie
#10,603
Apr 27, 2015
Tak obserwuje to forum i czytam i niektórzy to chyba przeginają, mi w zupełności wystarczy sama opowiedziana historia oraz otwarty świat, grafiką chyba niestety nie będę mógł się do końca nacieszyć ze względu na słabszy komputer ale myśle że i tak nie będzie źle, ja chyba jestem z tej innej grupy fanów wiedźmina i po przeczytaniu sagi byłem wniebowzięty tym że będzie Ciri, Yennefer czy nawet Dijkstra i w zupełności nie będzie przeszkadzać mi to że "wiatr krzywo zawieje" albo mnie na ułamek sekundy przyblokuje jakieś drzewo bądź inna "nienaturalna" przeszkoda, sama otoczka do historii dodaje smaczku i z utęsknieniem czekam na moją Edycję Kolekcjonerską.
Pozdrawiam ;)

• RED Point
Reactions: majk333, Velis.155, ivanfabric and 4 others
froget67

froget67

Mentor
#10,604
Apr 27, 2015
Tarathelion said:
Materiał Gophera można spokojnie obejrzeć, bez spoilerów
Click to expand...
A nawet jakosc zadziwiająca jak na YT

T

tommiyacht

Forum veteran
#10,605
Apr 27, 2015
eustachy_j23 said:
Wspomnieć muszę o czymś, co mi się wybitnie nie podoba. Walce, mianowicie. Zdecydowanie za bardzo przypomina system z W2, podobnie jak tam wydaje się czysto zręcznościowa. Na materiale udostępnionym przez Roja widać tez, że na poziomie normal sprawdza się stara "dobra" taktyka, lepszy rezultat daje panika i zaklikanie przeciwnika (tarczownik jest bierny niczym brzoza i nie ma nic przeciwko) niż spokojna, uważna gra, meh. Wrażenie prostej zręcznościówki pogłębia kamera rodem z gacków. Królestwo za taką, która nie zmienia sama odległości od bohatera i co równie ważne kąta. Za taką, co to będzie się trzymała "pleców" bohatera i zmieniała kąt wyłącznie wówczas, gdy sam wychyleniem drążka lub ruchem myszy uznam to za stosowne.
Click to expand...
Chyba sam odpowiedziałeś sobie na problem i zwie sie on "normal"
Pozatym to początkowe levele. Zbójcy na ZN z tarczownikiem, już nie byli tacy łatwi

Last edited: Apr 27, 2015
S

SpiderSilvaGOAT

Rookie
#10,606
Apr 27, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=ALGJGDRnHT0

10:40 - lipa też z tym, że koń stoi jak posąg i nie ucieka z miejsca walki.

A po za tym, wiatrem i za szybko znikającymi drzewami nie mam już żadnych osobistych uwag.

A co to ta UMBRA?

B

B_l_a_d_y

Rookie
#10,607
Apr 27, 2015
to nie umbra, redzi sami tak ustawili zeby drzewa nie zaslanialy widoku

imo pomysl nietrafiony, niszczy imersje

• RED Point
Reactions: SpiderSilvaGOAT
Rustine

Rustine

Mentor
#10,608
Apr 27, 2015
SpiderSilvaGOAT said:
10:40 - lipa też z tym, że koń stoi jak posąg i nie ucieka z miejsca walki.
Click to expand...
Jaki posąg? Boi się, wierzga, staje dęba, kopie.

• RED Point
Reactions: Szincza, AndrewXRW, Ithlinne Aegli and 5 others
adventus.991

adventus.991

Mentor
#10,609
Apr 27, 2015
Immersja byłaby jeszcze mniejsza, gdyby kamera tkwiła w gałęziach i liściach drzew :troll:

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
T

tommiyacht

Forum veteran
#10,610
Apr 27, 2015
aha, Rojo sie tak jarał jak biegał w kółko i jak trawa reagowała a nie zauważył ze przechodził przez krzewokrzaki jak Harry przez peron 9 i 3/4 ?

• RED Point
Reactions: majk333
S

SpiderSilvaGOAT

Rookie
#10,611
Apr 27, 2015
"redzi sami tak ustawili zeby drzewa nie zaslanialy widoku"

o_O

B

B_l_a_d_y

Rookie
#10,612
Apr 27, 2015
adventus.991 said:
Immersja byłaby jeszcze mniejsza, gdyby kamera tkwiła w gałęziach i liściach drzew :troll:
Click to expand...
no ale przecierz ona jest inteligentna

adventus.991

adventus.991

Mentor
#10,613
Apr 27, 2015
Niestety drzewa są inteligentniejsze :p

• RED Point
Reactions: eustachy_j23
W

Wersy

Senior user
#10,614
Apr 27, 2015
B l a d y said:
to nie umbra, redzi sami tak ustawili zeby drzewa nie zaslanialy widoku

imo pomysl nietrafiony, niszczy imersje
Click to expand...
Drzewa powinny znikać z pola widzenia, ale nie nagle. Rozpływać się, robić przezroczyste, cokolwiek, co wygląda lepiej. Oby to jeszcze dopracowali,

Swooneb

Swooneb

Mentor
#10,615
Apr 27, 2015
Daniel Abatemarco said:
No cholera, żeby sie nie okazało znowu, że walka jest jednym z najsłabszych elementów (tej z Bloodborne do pięt nie dorasta, ale to już dawno się dało zauważyć, no i, to inna ,,bajka'')

Nie pokazali żadngo miasta? Może to i dobrze.
Click to expand...
Walka w Bloodborne w pewnym momencie przestaje być wymagająca chyba ;p Przynajmniej ja teraz już nawet niespecjalnie muszę uniki robić w nowych rejonach.

Maganus

Maganus

Senior user
#10,616
Apr 27, 2015
Dziwi mnie trochę fakt, że w zasadzie bez przerwy drzewa, krzewy i trawa są miotane wiatrem jak w środku porządnej zawieruchy. Może to i robi wrażenie pod względem czystego "o jaaa ale to wszystko żywe!", ale w ogólnym rozrachunku zaczyna się robić trochę męczące, z racji, że występuje bez przerwy. Wcześniej liczyłem, że pokazywali nam tylko momenty w których był duży wiatr, ale teraz chyba czas porzucić tę nadzieję.

Ale to już jestem akurat szukanie dziury w całym. Nie mogę się doczekać, aż zobaczę to wszystko w dużo lepszej jakości i ostrości na swoim monitorze <3

adventus.991

adventus.991

Mentor
#10,617
Apr 27, 2015
Czemu o 3 w nocy jest już tak jasno? Świt? Czy w tej grze noc będzie trwała 4 godziny?

Coś się REDom pomieszało z tymi godzinami i cyklem dobowym. Wschód na zachodzie, słońce wschodzące o 3...

Last edited: Apr 27, 2015
N

Naxemar

Forum veteran
#10,618
Apr 27, 2015
Wróciłem po 2 godzinach i nie ma nowych linków w linkowni :D zawiodłem się :D

Swooneb

Swooneb

Mentor
#10,619
Apr 27, 2015
SpiderSilvaGOAT said:
https://www.youtube.com/watch?v=lJpWBMH9EtQ

Click to expand...
Na bank szybko się do tego przyzwyczaisz i przestaniesz na to zwracać uwagę.

• RED Point
Reactions: nocny.945
N

nocny.945

Forum veteran
#10,620
Apr 27, 2015
adventus.991 said:
Czemu o 3 w nocy jest już tak jasno? Świt? Czy w tej grze noc będzie trwała 4 godziny?

Coś się REDom pomieszało z tymi godzinami i cyklem dobowym. Wschód na zachodzie, słońce wschodzące o 3...
Click to expand...
W sumie pod koniec czerwca to o tej porze może już robić się jasno zależnie od szerokości geograficznej.
Weź także poprawkę na to, że u nas przestawia się zegarki na czas letni...

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 529
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 531 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.