Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 532 of 756

Go to page

Next Last
sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#10,621
Apr 27, 2015
Fajnie wygląda to jak Geralt ześlizguje się ze skarpy. Kreska tych ekranów wczytywania na których prezentowany jest aktualny postęp w fabule też mi się podoba.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
Swooneb

Swooneb

Mentor
#10,622
Apr 27, 2015
sebogothic said:
Fajnie wygląda to jak Geralt ześlizguje się ze skarpy. Kreska tych ekranów wczytywania na których prezentowany jest aktualny postęp w fabule też mi się podoba.
Click to expand...
Nie zwróciłem na to uwagi albo nie widziałem tego materiału, jest coś takiego jak prezentowanie postępu w fabule w samej grze? :| Kurde wolałbym sam się domyślić poprzez wydarzenia, a tak to będę widział że mam 83% postępu w fabule i pewnie to co robię już będzie finałem gry.

Solan7

Solan7

Forum veteran
#10,623
Apr 27, 2015
adventus.991 said:
Wschód na zachodzie
Click to expand...
Przepowiednia Maegi z Gry o Tron się spełniła
:troll:

K

kamil230596

Rookie
#10,624
Apr 27, 2015
Swooneb said:
Nie zwróciłem na to uwagi albo nie widziałem tego materiału, jest coś takiego jak prezentowanie postępu w fabule w samej grze? :| Kurde wolałbym sam się domyślić poprzez wydarzenia, a tak to będę widział że mam 83% postępu w fabule i pewnie to co robię już będzie finałem gry.
Click to expand...
Jemu chodzi o styl tego rysunku do którego wypowiada się Jaskier.

sebogothic

sebogothic

Forum veteran
#10,625
Apr 27, 2015
Swooneb said:
Click to expand...
To jest ekran wczytywania. Zresztą już od dawna wiadomo, że coś takiego będzie. Po prostu krótkie streszczenie tego co Geralt ma aktualnie zrobić.

D

Daniel_Abatemarco

Rookie
#10,626
Apr 27, 2015
sebogothic said:
Kreska tych ekranów wczytywania na których prezentowany jest aktualny postęp w fabule też mi się podoba.
Click to expand...
Nie widziałem tego, ale to nie jest fajne.

W materiałach zdaje się nie ma jednej rzeczy. Nic pod ziemią. Kanały, krypta?

Last edited: Apr 27, 2015
Swooneb

Swooneb

Mentor
#10,627
Apr 27, 2015
kamil230596 said:
Jemu chodzi o styl tego rysunku do którego wypowiada się Jaskier.
Click to expand...
A to ja tego gameplaya nie oglądałem, widziałem tylko twarz Rocka, niemiecki gameplay i gophera :p Ale to znaczy że nie ma niczego co przedstawia postęp w fabule? Typu obrazek z napisem postęp w fabule x% albo linia która pokazuje ile już fabuły mamy za sobą?

Daniel Abatemarco said:
Nie widziałem tego, ale to nie jest fajne.

W materiałach zdaje się nie ma jednej rzeczy. Nic pod ziemią. Kanały, krypta?
Click to expand...
Pewnie znaleźć taką kryptę to nie jest takie hop siup :p No i jeszcze sobie większość pozostawiała 30 minut grania :p

P

paku93

Rookie
#10,628
Apr 27, 2015
Swooneb said:
A to ja tego gameplaya nie oglądałem, widziałem tylko twarz Rocka, niemiecki gameplay i gophera :p Ale to znaczy że nie ma niczego co przedstawia postęp w fabule? Typu obrazek z napisem postęp w fabule x% albo linia która pokazuje ile już fabuły mamy za sobą?
Click to expand...
Nie, po wczytaniu gry, np. w prologu w Białym Sadzie, jest krótka (10sek?) scenka że Geralt przybył tu w poszukiwaniu Yen i w sumie tyle. To raczej forma zwrócenia uwagi na główny wątek fabularny, żeby niedzielny casual, jak wróci w piątek z pracy to pamiętał co robił w W3 w zeszły weekend ;p

K

Kuboniusz

Rookie
#10,629
Apr 27, 2015
@Swooneb Tu masz screena (nie jest to żaden spoiler, nic, czego byśmy wcześniej nie wiedzieli):

• RED Point
Reactions: Swooneb and Rustine
V

Vortaluuu

Rookie
#10,630
Apr 27, 2015
ładniejszej roślinności a w szczególności rozmieszczenie traw i tych mniejszych roślinek nie widziałem.

• RED Point
Reactions: nocny.945
Swooneb

Swooneb

Mentor
#10,631
Apr 27, 2015
Vortaluuu said:
ładniejszej roślinności a w szczególności rozmieszczenie traw i tych mniejszych roślinek nie widziałem.
Click to expand...
Rzeczywiście świetnie to wygląda, szkoda że na PS4 tego nie zobaczę, ale pewnie szybko przywyknę :p

adventus.991

adventus.991

Mentor
#10,632
Apr 27, 2015
Ściągam wszystkie dzisiejsze gameplay'e i zrobię kompilację z najlepszych fragmentów, wycinając spoilery, dialogi i zamazując nazwy questów. Jest w czym przebierać.

• RED Point
Reactions: Fifu, SoltysGamingPL, Jaro1503 and 22 others
Rustine

Rustine

Mentor
#10,633
Apr 27, 2015
O, może wreszcie będę mógł coś zobaczyć. ;D

T

tommiyacht

Forum veteran
#10,634
Apr 27, 2015
adventus.991 said:
wycinając spoilery, dialogi i zamazując nazwy questów
Click to expand...
Przed oglądaniem strzelić kilka browców to wrażenia bedą krótkotrwałe.

Tares

Tares

Forum veteran
#10,635
Apr 27, 2015
Świetnie to wszystko wygląda. Wiadomo, że są tam jakieś detale do których można się przyczepić, ale ja zawsze mam na uwadze to, że mamy do czynienia z ogromnym, otwartym światem, w którym poruszamy się BEZ ekranów ładowania. Kiedy sobie o tym przypomnę to np. draw distance oraz doczytywanie tekstur nie wydają mi się już tak uciążliwe ;) Boje się o mojego GTX 970 jak patrze na wygląd tej gry. Trzeba będzie trochę poeksperymentować z ustawieniami graficznymi, żeby stosunek jakości do płynności był zadowalający.

• RED Point
Reactions: Vortaluuu, Sentak and nocny.945
gojlad

gojlad

Senior user
#10,636
Apr 27, 2015
adventus.991 said:
Ściągam wszystkie dzisiejsze gameplay'e i zrobię kompilację z najlepszych fragmentów, wycinając spoilery, dialogi i zamazując nazwy questów. Jest w czym przebierać.
Click to expand...
Jakby co, to wklej tę składankę do linków, bo potem jak wklejasz do byle jakiego tematu, to trudno znaleźć.

• RED Point
Reactions: AndrewXRW
''-''MOORWEN''-''

''-''MOORWEN''-''

Forum veteran
#10,637
Apr 27, 2015
Jakby jeszcze ktoś nie wiedział. Ten film jest w 100% bezpieczny (zatwierdzony przez Narsa):)

D

dikajos88

Senior user
#10,638
Apr 27, 2015
Koniec końców rozczarował mnie trochę materiał Angry Joe. Może to dlatego, że grali we dwóch. Niby dostaliśmy coś, co zwykle on serwuje, ale myślałem, że podejdzie trochę bardziej na poważnie i bardziej profesjonalnie. Tymczasem oglądając sam początek i zmagania OtherJoe aż chciałem przewinąć, bo autentycznie się frustrowałem. Stracili ładnych kilka minut :p . Bo np. Gopher, którego wcześniej nie znałem to pełna profeska. No i Rocka miło się słuchało jak zwykle w sumie.

• RED Point
Reactions: Mengaard
D

Dunio333

Senior user
#10,639
Apr 27, 2015
Tares said:
Boje się o mojego GTX 970 jak patrze na wygląd tej gry. Trzeba będzie trochę poeksperymentować z ustawieniami graficznymi, żeby stosunek jakości do płynności był zadowalający.
Click to expand...
Boisz się o GTX 970? A co ja mam powiedzieć z R9 280X? Modle się, że będę mógł zagrać przynajmniej na wysokich w rozdzielczości ekranu 1 680 x 1 050...

Tares

Tares

Forum veteran
#10,640
Apr 27, 2015
dikajos88 said:
Tymczasem oglądając sam początek i zmagania OtherJoe aż chciałem przewinąć, bo autentycznie się frustrowałem. Stracili ładnych kilka minut :p
Click to expand...
Faktycznie ten drugi Joe zupełnie nie ogarniał kuwety. Ogólnie obydwaj sprawiali wrażenie jakby byli na kacu ;) Chcieli walczyć z południcą o północy :D

@dunio Ja celuję w ultra. Chociaż pewnie dla płynności jakieś opcje będzie trzeba ustawić na high. Ogólnie mam nadzieje, że te wersje dla recenzentów trafią nie tylko do portali zajmujących się grami komputerowymi, ale również do portali zajmujących się sprzętem komputerowym. Wtedy powinniśmy poznać RZECZYWISTE wymagania W3 no i po cichu liczę na poradnik opisujący jakie opcje graficzne pochłaniają najwięcej zasobów, a nie są zbyt widoczne w trakcie gry ;)

Last edited: Apr 27, 2015
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 532 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.