Wy sobie tu pitu pitu o motywach, a co z gameplayem z PS4, hę?![]()
Pewnie i tak będzie z PC.
Wy sobie tu pitu pitu o motywach, a co z gameplayem z PS4, hę?![]()
Redzi zrobili źle że wzięli tych topowych youtuberów... Mogli zaprosić też Wonzia i Quaz'a ich materiały byłyby znacznie lepsze i dałoby się je oglądaćRzuciłem okiem na te sławy polskiego internetu.
Tak z innej beczki, czy tylko mnie rozczarowały polskie materiały? Jak na razie chyba tylko Rock i Rojo wrzucili swoje i te właśnie widziałem.
Rock jeszcze ujdzie w tłoku, mało konkretny i trzeba się nastawić na specyficzne prowadzenie monologu, takie powolne, rozmyte i z dygresjami. Ale da się go słuchać. Natomiast Rojo odrzucił mnie po chwili ziomalskim stylem dla ławeczkowej młodzieży.
Wy tak kilka godzin gry poznacie zanim sami w nią zagracie
Redzi zrobili źle że wzięli tych topowych youtuberów... Mogli zaprosić też Wonzia i Quaz'a ich materiały byłyby znacznie lepsze i dałoby się je oglądać![]()
No i jeszcze materiał z ŁodziO ile quaz'a to rozumiem, ale Wonzia? Ja lubię gościa, ale myślę że materiał z W3 skończyłby w taki sam sposób jak słynna już Japonia![]()
Yep, Rock niekiedy jest strasznie nieogarnięty, nie zawsze doinformowany i zdarza mu się w związku z tym walić gafy różnego kalibru, ale przy tym sprawia na mnie wrażenie sympatycznego gościa i lubię go od czasu do czasu posłuchać. Za to Rojo... Dopóki milczy jest spoko, ale gdy tylko się odzywa czar pryska.
.
Rzuciłem okiem na te sławy polskiego internetu. Rock jeszcze ujdzie w tłoku, mało konkretny i trzeba się nastawić na specyficzne prowadzenie monologu, takie powolne, rozmyte i z dygresjami. Ale da się go słuchać. Natomiast Rojo odrzucił mnie po chwili ziomalskim stylem dla ławeczkowej młodzieży. Znajomy nazywa ich murkersami, bo z braku ławek przysiadują na murkach i rzucają podobnie brzmiącymi tekstami.
Niestety obaj panowie jak dla mnie bardziej są skupieni na sobie niż na materiałach, które prezentują. Obejrzałem ich materiały tylko dlatego, że dotyczyły Wiedźmina 3.Tak z innej beczki, czy tylko mnie rozczarowały polskie materiały? Jak na razie chyba tylko Rock i Rojo wrzucili swoje i te właśnie widziałem. Pomijam już fakt że jak dla mnie obaj panowie gadali głupoty (kwestia gustu, może innym taki styl się podoba), ale na ich materiałach nie zobaczyłem nic nowego czego już bym nie widział, w dodatku nie pozwolili za bardzo posłuchać polskiej wersji (Rojo tylko trochę, Rock w zasadzie w ogóle). Nie wiem czy był to zabieg celowy np. chęć uchronienia widzów przed spoilerami czy też wpadka, ale jak już pisałem, rozczarowało mnie to. Materiały angielskie i niemieckie były o wiele fajniejsze, masa nowości i dialogów do obejrzenia i posłuchania tylko co z tego skoro nie będę grał ani po angielsku ani tym bardziej po niemiecku?