Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Pokazywać swoją facjatę zamiast gry?

Akurat to jest uzasadnione. Rock powiedział, że dostali 45 minut na pokazanie gameplaya. Nie mogą przekroczyć tego czasu, więc żeby zmieścić się w czasie z tym, co chcą nam powiedzieć, nie pokazują gameplaya, tylko swoje lico.

Jeśli chodzi o zagłuszanie dialogów, to chodziło (przynajmniej u Rocka) o brak spoilerów. Dodatkowo jeśli chodzi o pokazywanie facjaty zamiast gry, to sprawa jest prosta - mogli pokazać w sumie 45 minut gry. Więc w ten sposób można wypuścić kilka dłuższych niż 45 minut filmów z 45 minutami gry. Proste ;)

Akurat to jest uzasadnione. Rock powiedział, że dostali 45 minut na pokazanie gameplaya. Nie mogą przekroczyć tego czasu, więc żeby zmieścić się w czasie z tym, co chcą nam powiedzieć, nie pokazują gameplaya, tylko swoje lico.
Żadne uzasadnienie. On na każdym swoim materiale w rogu prezentuje swoje lico i gada jak najęty. Dla mnie to brak profesjonalizmu.

Żadne uzasadnienie. On na każdym swoim materiale w rogu prezentuje swoje lico i gada jak najęty. Dla mnie to brak profesjonalizmu.

Miałem na myśli moment, kiedy W OGÓLE nie pokazuje gameplayu. A ten mały kwadrat w rogu nie jest aż tak denerwujący, IMO.

Szkoda, że nie został zaproszony SargeThePlayer jego materiały na temat gier są bardzo profesjonalne, a komentarze wyważone i rzetelne. Skupia się na grze, a nie na prezentacji swojej osoby. Lubię oglądać jego serię Zagrajmy w... W ten sposób zapoznałem się z np. serią Uncharted czy grą The Last of Us (żadnej konsoli nie posiadam)

Co do Sarge'a, pełna zgoda. Obserwuje jego kanał i czasami zdarzy mi się włączyć jakiś filmik. Rzuciłem też okiem na jego materiały z serii Zagramy w Wiedźmina i Wiedźmina 2. Widać, że potrafi grać, nie lami jak większość innych let's playerów, a i fajnie się go słucha. Rzeczywiście mogli go zaprosić, no ale wiadomo - znacznie mniejsza widownia.

Żeby było jasne, ja nie bronię Rocka, ale jak to mówią: de gustibus non disputandum est. Wg mnie akurat to nie ujmuje nic profesjonalizmowi, zato braki w wiedzy i gafy tak.

A mnie się właśnie takie coś podoba, bo teraz mogę się dowiedzieć ciekawych rzeczy nie spoilując sobie gry. Jak najbardziej profesjonalne podejście, bo i zadowoli tych co chcą technikaliów jak i tych co chcą pooglądać eksplorację i różne zadania(w późniejszych gameplayach)

Zdecydowanie wolę jak ktoś na YT mówiąc pokazuje swoją facjatę, nawet w małym okienku. Lepiej mi się słucha.

ciekawe czy redzi wyslali zaproszenie do pewpediew czy jak on sie tam nazywa, ma w *** wyswietlen dobra reklama by byla

Last edited by a moderator:
Ja rozumiem, że niektóre materiały mogę się nie podobać, a niektóre osobowości irytować, ale nie oznacza to, że można youtuberów bezkarnie obrażać, proszę skupić się na krytyce materiałów.

Phi! A chwalić to już Niebiescy zabraniają? :p Tylko krytykować można?

@topic Tak jak materiał o imprezie od Roja dał mi złudne wrażenie, że gość robi porządne rzeczy tak jego gameplay był co najwyżej słaby... natomiast Rocka to ja mogę słuchać i słuchać, bo lubię ten styl nagrywania YT`bowych materiałów. :)

Zapytałem się ImAnderZel o wersję nieskompresowaną. Odpowiedź "i wish cant find any site that i can uplode it to yet will keep looking raw video is 9gig". Może ktoś poradzi?

Materiał Roja o imprezie był okej, natpmiast gejmplej... cóż przesadził na tym materiale z tym takim ziomalskim stylem. To było niepotrzebne imho.

Materiał Roja o imprezie był okej, natpmiast gejmplej... cóż przesadził na tym materiale z tym takim ziomalskim stylem. To było niepotrzebne imho.
Odniosłem podobne wrażenie. Jedyne co wyniosłem od Roja to, to że srebrny miecz jest na teściową.

u Roja spodobał mi się jeden, jedyny tekst "Geralt to taki skur.... w imię dobra" - fakt, że i tak brzmi to nieco dresiarsko, ale nieco racji ma. Tak czy owak nie mogłem faceta słuchać, niestety, strasznie nieprofesjonalny materiał.

A Gopher dla mnie najlepszy. Profesjonalny, opanowany, a jednocześnie czuć od niego pasję do gry.

Last edited:
Top Bottom