Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2
WIEDŹMIN 3
MODY (WIEDŹMIN)
MODY (WIEDŹMIN 2)
MODY (WIEDŹMIN 3)
Menu

Register

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 599 of 756

Go to page

Next Last
T

TerraRanta

Rookie
#11,961
May 6, 2015
Nowe screeny bardzo ładne i klimatyczne. Szczególnie ten z jakimś przywódcą, czy kim tam on jest. Ten w nocy jest... zwyczajnie śliczny. Taka noc jest realistyczna, sam znam takie z własnego podwórka. Wszystko byłoby ok, gdyby nie każda noc tak wyglądała. Ja wiem, że to temat rzeka, ale po cichu liczę, że na ciemniejsze też trafimy. A co do tego ze śniegiem- wszystko fajnie. Mam tylko nadzieję, że odśnieżenie Skellige (downgrade!) nie dotknęło wszystkich lokacji. Uwielbiam śnieg, zimę i zamiecie- to jedyne co przykuło mnie do Skyrima na długie godziny. W W1 mieliśmy jedną taką lokację, w W2 brak. Bardzo się nakręciłem na Skellige w W3 i mam nadzieję, że mimo wspomnianego downgrade'u przyjdzie nam jeszcze zatopić się w białym puchu po pachy.

adventus.991

adventus.991

Mentor
#11,962
May 6, 2015
A na nocnym screenie podłoże na zielono się świeci dookoła Geralta. Echh.

Maganus

Maganus

Senior user
#11,963
May 6, 2015
Ten drugi (nocny) screen jest świetny. Robota "człowieka od chmur" robi większe wrażenie, niż jakikolwiek inny aspekt graficzny.

• RED Point
Reactions: Sentak, roman_antyczny and HrafnaFloki
H

HrafnaFloki

Rookie
#11,964
May 6, 2015
Idiotom nigdy nie dogodzisz ;) Tak mają z kamerą i tak mają z nocą, a obie sprawy są świetnie zrobione i nie zostaną zmienione ;)

K

Koreon

Rookie
#11,965
May 6, 2015
Maganus said:
Ten drugi (nocny) screen jest świetny. Robota "człowieka od chmur" robi większe wrażenie, niż jakikolwiek inny aspekt graficzny.
Click to expand...
Gdyby tylko dali mniej niebieskiego światła w nocy.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#11,966
May 6, 2015
MadYarpen said:
Co ciekawe wydaje mi się, że poszczególne filmy "youtuberów" znacznie różnią się poziomem kompresji. Trochę to dla mnie zagadkowe, jakby we wszystkim był element losowości;)
Click to expand...
Bo pewnie rozwodzi się o to jak ostatecznie ci "youtuberzy" wyrenderują (w jakiej jakości oraz jakimi kodekami) swój materiał zanim wrzucą go do YT. Przecież te materiały są przez nich montowane oraz przetwarzane.
I jeden zapewne robi to w Adobe Premiere czy Sony Vegas, a inny w Windows Movie Maker :evil: ...

K

Koreon

Rookie
#11,967
May 6, 2015
I_w_a_N said:
inny w Windows Movie Maker
Click to expand...
Odczep się pan od Mówi Mejker.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
#11,968
May 6, 2015
Ta Wiedźmińska noc przypomina mi nocne plenery w starych polskich filmach - gdzie wszystko kręcili w dzień, a później lekko przyciemniali obraz i dawali jakiś filtr redukujący ostrość kolorów.

@Koreon

Tylko bez nerwów...

Wiem, że jak ktoś jest zdolny to prawdziwe graficzne dzieła może stworzyć i w MS Paint.

Last edited: May 6, 2015
robert70r

robert70r

Mentor
#11,969
May 6, 2015
Gdyby tylko dali mniej niebieskiego światła w nocy.
Click to expand...
No fakt - kapkę mogli zmniejszyć. :)

---------- Zaktualizowano 17:36 ----------

Ale dosłownie odrobinkę.

kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#11,970
May 6, 2015
Na gameplayach noc jest w porządku. Trawa jednak wygląda jak za dnia, noc jakby jej nie obejmowała . Gdyby przyciemnili okolicę, zmniejszyli troszkę poziom widoczności to byłoby świetnie, oby to poprawili w nadchodzącym patchu.

N

Naxemar

Forum veteran
#11,971
May 6, 2015
@Marcin Momot możesz nam załatwić choćby 30 sekund nieskompresowanego materiału z PS4? :)

robert70r

robert70r

Mentor
#11,972
May 6, 2015
@kuba_21 jeśli zrobiliby tak jak mówisz, to kto podziwiałby okolicę? ;)

PATROL

PATROL

Moderator
#11,973
May 6, 2015
robert70r said:
@kuba_21 jeśli zrobiliby tak jak mówisz, to kto podziwiałby okolicę? ;)
Click to expand...
Wszyscy, tyle że za dnia?

kuba_21

kuba_21

Forum veteran
#11,974
May 6, 2015
Dokładnie, w ogóle mam pytanie. Wiadomo, w W3 chmury mogą zasłonić słońce. Rozumiem, że tak samo jest z księżycem?

G

gialdonar

Forum veteran
#11,975
May 6, 2015
Trochę mnie denerwuje że Redzi nie dość ze zrobili jasne noce, to księżyc jest ogromny... Klimatycznej po mojemu byłoby, gdyby wyglądał jak w naszym świecie :p

robert70r

robert70r

Mentor
#11,976
May 6, 2015
Wszyscy, tyle że za dnia?
Click to expand...
Ano, inaczej by się ni dało. :D

norolim

norolim

Rookie
#11,977
May 6, 2015
Po obejrzeniu rozgrywki z PS4 doszedłem do wniosku, że trzeba poczekać z graniem w W3 do czasu, aż moderzy odblokują te wszystkie opcje graficzne, które zostały wyłączone po to, by gra na konsolach nie wyglądała w porównaniu do PC jak kupa.

• RED Point
Reactions: Rockman90
S

selethen

Rookie
#11,978
May 6, 2015
norolim said:
moderzy odblokują te wszystkie opcje graficzne
Click to expand...
Szykuj się na rozczarowanie. Moderzy nic z tym już nie zrobią.

Rustine

Rustine

Mentor
#11,979
May 6, 2015
selethen said:
Szykuj się na rozczarowanie. Moderzy nic z tym już nie zrobią.
Click to expand...
Niby dlaczego? Wystarczy zapewnić normalną obsługę importu modeli.

C

Cisek.107

Rookie
#11,980
May 6, 2015
Pozwolę sobie zacytować HED'a z GOL'a

Pewnie już słyszeliście, że zdałngrejdowali Wiedźmina 3? Przykładowy obrazek porównawczy mówi sam za siebie... Żałosne.
Mam nadzieję, że pre-ordery wycofane, bo erpeg bez ambient occlusion, high poly models i zajebiście gęstych particle effects to nie erpeg. Akurat CD Projekt RED powinien to wiedzieć.
Click to expand...
Weźcie się uspokójcie ta gra wygląda bardzo dobrze a wy oczekujecie jakiś cudów

• RED Point
Reactions: Koreon
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • …

Go to page

• 756
Next
First Prev 599 of 756

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.