Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Również bym tego chciał. Jednak wina nie leży po stronie braku zabezpieczeń na konsolach (bo i po co?) i REDów a po stronie tego sklepu w Dubaju, który postanowił zacząć sprzedawać W3 wcześniej.

Mam nadzieję, że ten sklep zostanie pozwany i zabuli REDom solidne odszkodowanie. Z pewnością podpisali z nimi jakąś umowę, w której było wyraźnie napisane od kiedy można sprzedawać tytuł. Mam nadzieję, że sprawa nie zostanie odpuszczona. Takie praktyki trzeba tępić z całą stanowczością.

Oficjalne stanowisko CDPRED:

XD

Cóż wygląda na to ze te osoby z twitcha juz zostały zbanowane bo od godziny żaden nie udostępnia Wiedźmina :) uf :)

Cóż wygląda na to ze te osoby z twitcha juz zostały zbanowane bo od godziny żaden nie udostępnia Wiedźmina :) uf :)
No tak, ale ja w ciągu najbliższego tygodnia będę śledził materiały na youtube i w razie czego zaraportuję nielegalne nagrania z rozgrywki, które ewentualnie mogą się pojawić. W końcu cały czas te osoby mogą nagrywać gameplay z konsoli i robić z nim co chcą :|

Nienawidzę Arabów...po prostu nienawidzę...ten naród zawsze musi mieć coś narypane we łbioe. A to zamach, a to 40 żon, a to debilny sklep sprzedający gry przed premierą. Nie chce uogólniać, ale wszystkie te narody arabskie mają nierówno pod sufitem.
Co to w ogóle za sklep ? Sprzedaję gry przed premierą ? Dlaczego go jeszcze nie zamknęli ?

No właśnie, bardzo uogólniasz. To tak jakby mówić, że każdy Polak to pijak i złodziej.

Tak, Skyrim. Wiedźmin nie mógłby tak dobrze wyglądać ;)

Tak myślałem. Właśnie te plastikowe drzewa wyglądają bardzo skyrimowo. Szczególnie u dołu, wyglądają jak latarnie uliczne wbite w podłoże, a nie zakorzenione drzewa :)

Nie wiem gdzie wy te sztrimy śledzicie, że według was wszystkie pozdejmowane. Jak ja wchodzę to zawsze przynajmniej jeden nowy jest. Niestety, wygląda to trochę jak walka z wiatrakami.

Ja tez na chwilkę obejrzałem parę tych strimów i Wiedzmin trzeci często wygląda jak bajka Pixara. Trzeba będzie gammę zmienić w ustawieniach :)

Top Bottom