Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

+
Ale bardzo dobrze ze Redzi kasuja materiały. Nawet kosztem takich fanowskich, bo nie oszukujmy się, malo kto je ogląda :p a przez te gameplaye sporo ludzi sobie i innym zepsuje gre ;(

Nie było to działanie celowe, a jedynie mówiąc brzydko rykoszet całej weekendowej akcji. Już skontaktowaliśmy się z Adventusem. Pracujemy nad tym, żeby wideo przywrócić. Postaramy się też, żeby taka sytuacja jak skasowanie przypadkowego filmu nie powtórzyła się. Jeszcze raz przepraszamy.

Marcin, a jakieś oficjalne oświadczenie po polsku co do wcześniejszej sprzedaży gry w pewnych regionach się pojawi? Bo ignorowanie sprawy według mnie nie jest fajnym posunięciem - nie po to zamawiałem EK z dostawą w paczkomacie żeby inni sobie w najlepsze prawie 2 tygodnie przede mną grali i tyle..

W co maja Redzi oswiadczac ? :p stało się, i nic nie poradzi się juz. Teraz tylko mogą i starają się blokować filmiki, bo ludzie są złośliwi i za wszelka cenę muszą wrzucac do sieci gameplaye, zamiast spokojnie samemu pograć w gre.

Marcin, a jakieś oficjalne oświadczenie po polsku co do wcześniejszej sprzedaży gry w pewnych regionach się pojawi? Bo ignorowanie sprawy według mnie nie jest fajnym posunięciem - nie po to zamawiałem EK z dostawą w paczkomacie żeby inni sobie w najlepsze prawie 2 tygodnie przede mną grali i tyle..

Tylko Ty potrzebujesz oświadczenie :p Jakoś inni zamawiali i nie narzekają, rozumieją że to odosobniony przypadek z winy sklepu i tyle. Nie jest to jakaś porażająca liczba osób przecież. :facepalm:

@Michaxx Winy sklepu? Dodatkowe (większe!) dostawy od dystrybutora, bo więcej chętnych jest to już nie jest kwestia lokalna jednego sklepiku, a sorry - czuje się oszukany przez CDPR, że tego nie dopilnowali. Źródła nie podam - temat się bodajże wczoraj/przedwczoraj pojawiał.

Czujesz się oszukany przez redow, ze jakiś arabski sklep postanowił już sprzedawać gre, czy o co chodzi ?

Ok, raz się stało.... Pieniądz ponad wszystko dla takich sprzedawców ale dopuszczenie przed dystrybutora do kolejnej dostawy (nie mam powodów by w to nie wierzyć) o czym była tutaj mowa jest już niepoważna - chyba, że to plotka albo zablokowali w końcu dostawę.

Ok, raz się stało.... Pieniądz ponad wszystko dla takich sprzedawców ale dopuszczenie przed dystrybutora do kolejnej dostawy (nie mam powodów by w to nie wierzyć) o czym była tutaj mowa jest już niepoważna - chyba, że to plotka albo zablokowali w końcu dostawę.
No watpie by Redzi pozwolili na kolejna dostawę :p A jeżeli taka była, to jest to mega chamskie ze strony sklepu, i powinno się cos z tym zrobić.

Czujesz się oszukany przez redow, ze jakiś arabski sklep postanowił już sprzedawać gre, czy o co chodzi ?

Że inni grają, a on nie. To raczej sklep tego nie dopilnował. CDP ma już nasze kolekcjonerki gotowe do wysyłki, a jakoś nie sprzedają ich jeszcze, dlaczego? Bo są fair w stosunku do Redów, nie tak jak Arabowie..

Że inni grają, a on nie. To raczej sklep tego nie dopilnował. CDP ma już nasze kolekcjonerki gotowe do wysyłki, a jakoś nie sprzedają ich jeszcze, dlaczego? Bo są fair w stosunku do Redów, nie tak jak Arabowie..

Powinni jakąś kare zapłacić za cos takiego. A jeżeli nie wycofali gry ze sklepu jeszcze to juz w ogóle kpina.

No. Jeden komentarz, bez źródła poza "znajomy z ZEA tak mówił", to faktycznie dobry powód żeby wierzyć i oskarżać firmę o nieuczciwe praktyki.
Napisali w internecie, znaczy to prawda.

No ja mam tylko nadzieję, że REDzi mają możliwości prawne, żeby winni zostali finansowo ukarani tak, że się nie podniosą.

Pracowałem kiedyś w Empiku, jak była premiera Diablo. Mieliśmy gierkę na magazynie kilka dni przed premierą, ale nie można było jej ruszać pod groźba zwolnienia i wielkich kar dla sklepu. Dlatego liczę na to, że uda się ukarać tych Arabów. Bo jeśli to przejdzie bezkarnie, to trochę "lipa".

Top Bottom