Dziękujemy!

+

Vattier

CD PROJEKT RED
Witamy w Night City!
Aktualna liczba mieszkańców: ponad 25 milionów

Arasaka nie ma szans.
CP2077_25mln_copies_1920x1080_PL.png

Prezydentka Myers potrzebuje pomocy w Dogtown?
Spokojnie, 3 miliony V ruszają na pomoc!
16x9_PL.png

Dziękujemy za Wasze wsparcie!

Ciekawe ilu pracowników ruszy aby łatać błędy wprowadzone w aktualizacji 2.01, takie jak m. in. problemy z dźwiękiem silnika samochodów, zerowanie poziomu wszczepów, czy liczne wywalenia do pulpitu...

Mnie tylko dwa razy wywaliło do pulpitu (żadnych komunikatów o wypłaszczeniu), za to z kilaka razy miałem dziwne zamrożenie się gry - gdzie szedł głos, a wszystko stało. Tak na z dwie lub trzy sekundy (kompilacja shader'ów? ).

Co ciekawe, wcześniej coś takiego nigdy się nie działo.

Ja za to nawet nie mogę zmodować sobie gry, bo jak tylko zainstalowałem CET, gra wywala się w menu głównym. I to nawet nie tyle mod, co coś by te mody mogły w ogóle mi działać.
Czekałem te 3 lata by sobie pograć w zmodowaną wersję, a okazuje się że nie będę mógł, bo randomowe crashe są randomowe.

To raczej my dziękujemy za to, co stworzyliście! Tych milionów powinno być o wiele więcej. Cieszę się, że DLC dało mi pretekst, żeby ponownie wrócić na dłużej do tej gry. Pozostaje żal, że to koniec i trzeba czekać tyle czasu na kolejne arcydzieło.

To raczej my dziękujemy za to, co stworzyliście!
Dokładnie tak. My jesteśmy jedynie konsumentami, a wy stworzyliście grę, do której chcę się sięgać. Początki nie były łatwe, a teraz? Sam przyznam, że znajomi w pracy pytali się mnie wielokrotnie o to jak gra wygląda po ostatnim patchu, o to co będzie w dodatku i co wniesie do całości. Natomiast kiedyś częściej sprowadzało się to do kąśliwych komentarzy.
Teraz się zagrywają. Czy to moja zasługa? Nie moja, tylko waszej pracy. Dlatego jest tyle dobrych opinii. Gdyby nie wasz wklad w ten tytuł nie byłoby tego.

Top Bottom