E3 2014

+

E3 2014

• Jest idealna!

Votes: 144 44.4%
  • Może być, ale przydałoby się parę zmian.

Votes: 155 47.8%
  • Nie mam zdania.

Votes: 4 1.2%
  • Nie podoba mi się!

Votes: 21 6.5%

• Total voters
    324
Status
Not open for further replies.
Za Yennefer może Elżbieta Jędrzejewska, niebieskooka z Wiedźmina lub Monika Szalaty. A za Ciri Joanna Kudelska - Hermiona. :huh:

Jedna rzecz bardzo mnie zadziwiła i zszokowała.

Co to jest?!

Attachments

• Yennefer2.JPG
    Yennefer2.JPG
    57.9 KB · Views: 51
Nie martwię się o fabułę i oprawę audiowizualną, teraz wielką niewiadomą zostaje tylko mechanika - walka, alchemia, interakcja ze światem, ekwipunek. Jeżeli nie będzie irytujących niedoróbek a walka będzie responsywna i po prostu fajna, to mamy GOTYAY.

Teraz najchętniej zobaczyłbym normalny gameplay, bez żadnych dziwnych rzutów kamery.
Jak to w życiu bywa - dostałem palec, to teraz zeżarłbym i rękę.
Zastanawiam się, czy dane nam będzie zobaczyć wersje konsolowe (gameplay), czy może jak większość firm robi, będzie dostęp tylko do materiałów z PC aż do samej premiery. Fajnie by było mieć filmik porównujący wszystkie wersje, tak jak przy MGS:GZ było.

Taki filmik z pewnością się kiedyś pojawi, ale coś mi mówi, że dopiero w okolicach premiery. Albo zaraz po.

Dziwne, większość jakby zapomniała, że 09.06.14 Jest 30 minutowy stream z E3 dla Wiedźmina. Jeśli ktoś ma dalej wątpliwości co do gameplay-a, to nie wiem co może ludzi przekonać.

Ale 30 minutowy stream wcale nie oznacza długiego gameplaya, może oznaczać równie dobrze i wywiad z którymś z twórców przeplatany powiedzmy urywkami wczorajszego trailera. Ja bym aż taki pewny nie był.

No to teraz jeszcze rzut oka na to, co przyjdzie nam kupić:

Edycja standardowa

(większy obrazek TUTAJ)

Edycja kolekcjonerska

(większy obrazek TUTAJ)

Okładka

(rzut 3D TUTAJ)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom