Mam wrażenie, że niektórzy nawet nie próbują sobie wyobrazić tego co pisze
@Marcin Momot bo przy "automatyczne uzupełnianie" przestają czytać dalej i dają upust swojej złości w postaci komentarza. Składniki będą potrzebne, tyle że tym razem zamiast robić cały czas to samo (widocznie niektórzy lubią) i mieć nadmiar zalegających mikstur w ekwipunku, będziemy te składniki zbierać by przy ich odpowiedniej ilości móc zrobić z naszej mikstury jeszcze mocniejszą. A pewnie takie przejście z mikstury lvl 1 na miksturę lvl 2 to nie będzie kwestia 15 minut. Trzeba będzie zapewne poszukać odpowiednich składników które na małym poziomie są ciężko dostępne, więc dzięki temu będzie motywacja by polować na potwory i zbierać zioła. Ja w poprzednich grach motywacji takiej nie miałem, zwłaszcza w W2 gdzie wszystkich składników miałem aż za dużo mimo że nie skupiałem się na ich zbieraniu, ale jeśli tu nie będzie skalowania i niektóre potwory będą naprawdę stanowiły ogromne wyzwanie, to taka ulepszona miksturka będzie czymś w co warto się zaopatrzyć. Ja nigdy nie wiedziałem co mam robić ze składnikami w W2, byłem przez nie przeciążony, i musiałem je sprzedawać w sklepach, nigdy mi ich nie brakło. Ale miksturek przez jedno przejście gry wypijałem około 10. Lament z powodu takiej zmiany jest moim zdaniem mocno przesadzony.