E3 2014

+

E3 2014

• Jest idealna!

Votes: 144 44.4%
  • Może być, ale przydałoby się parę zmian.

Votes: 155 47.8%
  • Nie mam zdania.

Votes: 4 1.2%
  • Nie podoba mi się!

Votes: 21 6.5%

• Total voters
    324
Status
Not open for further replies.
Nie chodzi mi o to co mówi, tylko jak mówi. Spoilery mi nie straszne, sage kilka razy przeczytałem. Po prostu w mojej opinii głos cesarza w wersji angielskiej bija na głowe wersję polską, w której nie ma ani emocji ani wyrazu.

NIE CZYTAĆ JEŚLI NIE PRZECZYTAŁEŚ SAGI, JEŚLI MIMO TO PRZECZYTASZ, TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ POPSUJESZ SOBIE NIESPODZIANKĘ W GRZE, LUB W KSIĄŻCE!

SPOILER:
Ja w angielskiej wersji słyszę po prostu imperatora, groźnego który wie czego chcę, w wersji Polskiej słyszę imperatora, który jest ojcem Ciri i się o nią martwi, rozmawia z Geraltem jak z jedyną osobą, która może pomóc jego córce

Moment kiedy angielski Emhyr mówi, że da Ciri to na co zasługuje bije ten sam moment polskiego trailera na głowę. Polak mówi, bo mówi, ale ten Dance mówi, a w głosie ma dosłownie wszystko. Groźbę, pasję... Wszystko.

Yennefer ma w sobie dwa błędy graficzne. Pierwsze to włosy nie do końca czarne, a druga- obsydianowa gwiazdka nie jest czarna. :O Tak, jakby czarny był konkurentem Czerwonych. :D

Tylko to był jeden z przykładów, do którego zastrzeżeń mam najmniej, bo rozumiem range pana Charlesa. Jednak pozostałe głosy też są gorsze, zarówno lektor jak i jeździec gonu. Jedynie Geralt jest lepszy, ale pana Rozenka chyba nikt nie przebije.

Oczywiście że to Yen, ma aksamitkę, jej nieodłączny atrybut. Szkoda że tak mało jej pokazali REDzi(albo może i dobrze) bo na tym ujęciu Triss wyglądała trochę inaczej niż na innych ujęciach.

To, to raczej Panowie Szlachta rozpoznają bez pudła

Tak bardzo skok graficzny

@Swooneb ja w polskiej wersji słyszę cesarza, którego absolutnie nic nie obchodzi i rozmawia z Geraltem bo musi. Brak pasji i jakiegokolwiek zaangażowania.

Ten dekolt u Triss mogli sobie podarować, albo już zrobić ukłon w kierunku książek i dodać blizny.

Z tą blizną to niejasna sprawa, mogła ją magicznie usunąć, a krążą też pogłoski że to jedynie blizna na psychice.

Jest to blizna grubymi nićmi szyta
;)
A mi miejsce walki Geralta z Upiorem Gonu przypomina okolice Starego Dworzyszcza z jedynki i co mi zrobicie :)

Z tą blizną to niejasna sprawa, mogła ją magicznie usunąć, a krążą też pogłoski że to jedynie blizna na psychice.

Blizna na psychice powinna być zatem jeszcze ważniejszym powodem, dla którego tak głębokiego dekoltu być nie powinno. Wiem że czepialstwo, ale jak się robi z Triss jedną z pierwszoplanowych postaci, to tak ważne cechy powinny zostać zachowane imho.

Triss said:
Nie pożałowano nam najsilniejszych czarów — podjęła głucho — zaklęć, eliksirów, amuletów i artefaktów. Niczego nie mogło zabraknąć dla okaleczonych bohaterów ze Wzgórza. Wyleczono nas, połatano, przywrócono dawny wygląd, oddano włosy i wzrok. Prawie nie widać śladów. Ale ja już nigdy nie założę wydekoltowanej sukni, Geralt. Nigdy.
Jak dla mnie nie powinna nosić wydekoltowanych ubrań, Redzi w prawdzie zaszachowali Triss bo ona mówiła o sukni, ale wszyscy wiedzą że miała na myśli jakikolwiek dekold, BTW mnie się wydaję(albo to czytałem) że Triss jest "niepoprawiana" jak inne czarodziejki, jest młoda i korzysta ze swojego naturalnego wyglądu, nie wiem czy by chciała sobie zatuszować bliznę z jakiegoś względu.

Mi wydaje się, że to nie Stare Dworzyszcze a jakieś miejsce na Wyspach Skelige. Co panowie powiecie na obecnośc Kaer Morhen w "Trójce" ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom