Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

E3 2014

+

E3 2014

• Jest idealna!

Votes: 144 44.4%
  • Może być, ale przydałoby się parę zmian.

Votes: 155 47.8%
  • Nie mam zdania.

Votes: 4 1.2%
  • Nie podoba mi się!

Votes: 21 6.5%

• Total voters
    324
Status
Not open for further replies.
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 92 of 266

Go to page

Next Last
M

Mengaard

Rookie
#1,821
Jun 5, 2014
Podobało to tak lekkie słowo, że aż grzech.

A

addar

Forum veteran
#1,822
Jun 5, 2014
wiem czego brakuje Yenn...makijazu, na statku jest w bardzo minimalistycznej wersji, dac jej smokey eye troche rózu na poliki i bydzie perfecto!

swoja drogą, skoro mamy yenn czarno na białym to mam nadzieje że redzi odtworzyli pierwsze spotkanie tej pary zakochanych, było by zabawnie jakby Yenn z amnezja poderwała wiedzmina tak samo za pierwszym razem...best erotic scene ever in game history ....!!! ta woda opływajaca niewidzialne ciało, mhm... ty nawet w kraiach arbskich by to przeszło:p

Last edited: Jun 5, 2014
  • RED Point
Reactions: Mengaard
A

AadamO.830

Forum regular
#1,823
Jun 5, 2014
Podobało się bardzo. Ja nie mam żadnych powodów do narzekań. Bądź co bądź jeszcze trochę czasu do premiery, kilka rzeczy można poprawić, dopracować albo całkowicie zmienić.

L

Ledbetter

Rookie
#1,824
Jun 5, 2014
@Marcin Momot Tak nieśmiało się spytam. Jeśli oczywiście możesz zdradzić tajemnicę. Czy w najbliższym czasie możemy się spodziewać wspomnianego w trailerze materiału CGI? Bo ślinka cieknie :p

E: Przepraszam, ale nie wiem jak wywołać nazwę użytkownika ze spacją :p Niech będzie kopiuj-wklej.

Last edited: Jun 5, 2014
M

Mengaard

Rookie
#1,825
Jun 5, 2014
Właśnie też mi się wydawało, że Triss wymalowana, wypindrzona, a Yen nic albo jakiś lekki róż na policzkach.

P

pshepo

Rookie
#1,826
Jun 5, 2014
Jasne, że się podobało :), ale teraz może jeszcze coś na temat wielkości świata moglibyście powiedzieć - łatwiej człowiekowi było by iść spać :D

S

shasiu

Forum veteran
#1,827
Jun 5, 2014
@Marcin Momot a kiedy zamieżasz nam tą stronę z postaciami i potworami udostępnić? :) Dobra wiem... Soon...

D

disestablishmentarianism

Rookie
#1,828
Jun 5, 2014
@Marcin Momot napisz nam proszę co to za czerwoną dynię wiezie Geralt z eskortą

Swooneb

Swooneb

Mentor
#1,829
Jun 5, 2014
Ja oglądałem te filmiki po kilkanaście razy, i dalej nie potrafię ich całkowicie ogarnąć umysłem :p Dopiero niedawno to co widziałem zaczęło do mnie docierać

B

burbongw

Forum veteran
#1,830
Jun 5, 2014
Ano podobało- akurat mniej więcej całą konferencję ogladnąłem i muszę tylko wyrazić ze dwie wątpliwości...

Pierwsza- jeśli to faktycznie wszystko gameplay (i nie ma żadnych cutscenek) to już się boję o to jaki sprzęt będzie potrzebny aby to wogóle uruchomić...
Druga- głos Emhyra, oraz Eredina- przy imperatorze...po prostu mi głos nie pasuje, zaś przy Eredinie- dałoby się go trochę pogłębić, może obniżyć delikatnie tonację?

A ogólnie- ogladnąłem już kilka razy i wbija w fotel z siłą wybuchu supernowej ;)

P.S. Kto przemycił człowieka w żelaznej masce na pokład? :D

P

Psyhe

Forum veteran
#1,831
Jun 5, 2014
No ja sie zawiesiłem i oglądam go w kółko :hai:

C

ceadmil

Forum veteran
#1,832
Jun 5, 2014
Co do dekoltu Triss, pamiętajmy, że rysy na psychice nie są wieczne. Z czasem mogła się odważyć założyć dokolt, nnikt nie zrwrócił jej uwagi dajmy na to, to poczuła się jeszcze pewniej. Ludzie wychodzą z traum, naprawde.

PATROL

PATROL

Moderator
#1,833
Jun 5, 2014
@Marcin Momot swoją opinię wyraziłem, podsumuję tylko, świetnie jest, ale może być zawsze lepiej. Yen mi nie przypadła do gustu, ale większości tak, więc sądzę, że trafiliście :)

Okładka tylko taka, no nie pasująca do poprzednich :(

Swooneb

Swooneb

Mentor
#1,834
Jun 5, 2014
ceadmil said:
Co do dekoltu Triss, pamiętajmy, że rysy na psychice nie są wieczne. Z czasem mogła się odważyć założyć dokolt, nnikt nie zrwrócił jej uwagi dajmy na to, to poczuła się jeszcze pewniej. Ludzie wychodzą z traum, naprawde.
Click to expand...
No ale świecić cyckami tak często jak się da to też nie w jej stylu ;p

• RED Point
Reactions: Ledbetter
B

burbongw

Forum veteran
#1,835
Jun 5, 2014
O właśnie- pudełko- wnoszę apel o dodanie pudełka takiego jak w 2 i 1er, do wersji podstawowej gry- bez tego będzie się całość bezpłciowo komponowała na półce.
No i nie pasuje kolorystycznie ten biały- chyba że to specjalne, bo ja wiem? Odcięcie- w końcu to całkiem co innego jak poprzednie części- otwarty świat i w ogóle....;)

raison d'etre

raison d'etre

Forum veteran
#1,836
Jun 5, 2014
Nowych stworów ogólnie zobaczyliśmy sporo. Plus kilka już wcześniej znanych. Z ciekawszych.
Coś drakopodobnego.
O boziu jakie paskudy, czyli Baby Jagi.
Pani z jęzorkiem.
Oraz najstraszniejsza istota, której nawet Geralt nie jest w stanie pokonać, czyli Triss "Pójdę z Tobą na Koniec Świata by Uratować Yennefer" Merigold. Jak mi to mogli zrobić?
Dodatkowo jest tam cała rzesza pomniejszych i wcześniej widywanych pokrak, a nawet przez chwilę miga całkiem urocza syrenka.

Jak nic nie było przez miesiące, to teraz istny potop informacji.

• RED Point
Reactions: SMiki55, czempion9, withoutyou007 and 1 other person
enotsen

enotsen

Forum veteran
#1,837
Jun 5, 2014
Muszę przyznać, że po zobaczeniu materiału w wersji bez kompresji opowieści o Boewulfie nie wydają się już tak abstrakcyjne.

A tu dobra znajoma

• RED Point
Reactions: SMiki55 and Swooneb
genNighty

genNighty

Mentor
#1,838
Jun 5, 2014
burbongw said:
O właśnie- pudełko- wnoszę apel o dodanie pudełka takiego jak w 2 i 1er, do wersji podstawowej gry- bez tego będzie się całość bezpłciowo komponowała na półce.
No i nie pasuje kolorystycznie ten biały- chyba że to specjalne, bo ja wiem? Odcięcie- w końcu to całkiem co innego jak poprzednie części- otwarty świat i w ogóle....;)
Click to expand...
Lobbowaliśmy o pudełkowy update do Wiedźmina 2, ale nie przeszło. Wątpię, żeby opakowanie gry zostało zmienione. Grafika na okładce to inna sprawa, chociaż i to, moim zdaniem, jest wątpliwe.

M

maritimus

Forum veteran
#1,839
Jun 5, 2014
Marcin Momot said:
Jak nastroje? Rozumiem, że się podobało?:)
Click to expand...
Preorder poszedł - wystarczy? :p

PS. Aczkolwiek do powyższego by nie wystarczył sam trailer - przede wszystkim mam gwarancję, że nawet jeśli znowu coś sknocicie na premierę (odpukać!), to wszystkie ewentualne uzupełnienia lub poprawki otrzymam bez dopłat :)

• RED Point
Reactions: Wroobelek and Marcin Momot
B

burbongw

Forum veteran
#1,840
Jun 5, 2014
Przecież dwójka miała pudełko- stoi mi takie na półce...

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • …

Go to page

• 266
Next
First Prev 92 of 266

Go to page

Next Last
Status
Not open for further replies.
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.