Witam, po powrocie do gry po dłuższej przewie napotkałem błąd, który z czasem zaczął stawać się irytujący otóż, jak w tytule efekt niskiego poziomu zdrowia nie chce zniknąć pomimo pełnego życia Geralta próbowałem już wielu rzeczy, takich jak sprawdzenie spójności plików, ponowne pobranie gry, użycie białego miodu wraz z wysokim poziomem zatrucia, medytacja, śmierć i wczytanie save'a a także czekanie, aż efekt zniknie sam z upływem czasu niestety wszystko z zerowym skutkiem, a także rozpoczęcie nowej gry plus także nic nie zmieniło. Przed napisaniem tego postu szukałem także rozwiązań na ten błąd w Internecie i dowiedziałem się, że stoi on po stronie zapisów, tak więc zacząłem je przeszukiwać i dostrzegłem, że zaczyna on występować w okolicach rozpoczęcia dodatku krew i wino save'y te są na wersji 4.04 z grudnia 2023, a wtedy ten błąd się nie pojawiał przez całą fabułę dodatku, więc możliwe, że jest to wina małej łatki dodającej wsparcie modów z warsztatu steam albo też, że mogła to być wina moich zainstalowanych modów, natomiast po odinstalowywaniu ich błąd dalej występował wiem, że jeszcze są modyfikację na ukrycie tego efektu, natomiast chciałbym naprawić ten błąd, nie uciekając do modów lecz naprawić go w jakiś „naturalny” sposób dla gry.