HuntMocy;n9938751 said:I jak? Coś wynikło z tej telekonferencji? Nie trafiłem na żadne newsy w sieci.
Nic nie było o wiedźminie . Gość z forum parkiet smaka narobił
HuntMocy;n9938751 said:I jak? Coś wynikło z tej telekonferencji? Nie trafiłem na żadne newsy w sieci.
Szincza;n9967091 said:Pierwszy sezon Daredevila to taki serialowy, Nolanowski Batman. Bardzo dobra rzecz, polecam.
Pani Hissrich nie ma z nim jednak nic wspólnego, bo z tego co mi wiadomo zajmowała się już duzo gorszym, drugim sezonem i takim sobie Defenders.
Jestem sceptyczny, showrunner nadaje rytm i ton całej produkcji, wolałbym kogoś z większym doświadczeniem, kto wie z czym się Wiedźmina je.
Wierzcie mi, Lauren to duże wzmocnienie zespołu, a wszyscy dobrze zdajemy sobie sprawę skąd się Wiedźmin wziął i że nie z Islandii. ( Nic nie mając do Islandii ).![]()
michalek12345;n10007441 said:jeżeli serial nie bedzie gotowy to netflix przełoży premierę tak jak to robił ostatnio z Punisherem
michalek12345;n10007441 said:https://naekranie.pl/aktualnosci/plotka-kiedy-premiera-wiedzmina-netflixa-2705487
Nie wiem skąd oni mają te owe " źródła " , ale jeżeli to by była prawda , czyli listopad 2018 . To na jakim oni są teraz etapie produkcji ? Czyżby udało im się wszystko zataić castingi ??? Jeżeli jednak nie to by było odrobinę szalone . Styczeń castingi lub już grudzień potem od Marca zdjęcia i nie wiem ile to by mogło trwać do lipca - sierpnia ? Dla mnie to jest dosyć średnio wykonalne , ale jeżeli serial nie bedzie gotowy to netflix przełoży premierę tak jak to robił ostatnio z Punisherem .
A tu jeszcze takie coś z komentarzy z naekranie.pl https://uploads.disquscdn.com/image...c3bc9ba1c3e3853224613f8943c42751f62731600.jpg
Nad czystymi kartkami to faktycznie nie, ale z zerową obsadą to rzecz normalna. Tak się dzisiaj często robi -Ogłasza plan realizacji filmu, scenariusz nawet nie musi być gotowy. Wystarczy wejść na portale filmowe, co chwila jakiś news, że ktoś chce zrealizować jakiś film i zatrudniono dopiero co scenarzystę. Na obsadę się czasem rok czeka albo i dłużej. Takie mamy czasy, skoro można coś ogłosić tak wcześnie, to czemu nie? Pewnie chcieli też jednocześnie zbadać, jak duże będzie zainteresowanie projektem (tak samo REDzi robili z cinematikiem Cyberpunka). Ten ważniak z Netflixa udzielając wywiadu mówił, że zaskoczył ich pozytywny odzew, więc powinno być dobrze.raison_d_etre;n10018471 said:Serial zapowiedziano pół roku temu, a przecież trudno przypuszczać, by zapowiedziano go stojąc nad czystymi kartkami i z zerową obsadą. To jest zbyt duża rzecz na nieroztropne i pochopne działania. Nikt nie rzuci takiej wieści w świat, a później dopiero zacznie się rozglądać za aktorami i scenariuszem. Nie chce mi się wierzyć, by tak długo miały trwać przygotowania do emisji. Rok na tworzenie sezonu to aż nadto jak dla mnie.
froget67;n10017901 said:Zwykły clickbait nastawiony na wyswietlenia i kasę nie ma to żadnego sensownego uzasadnienia, premiera Listopad 2018... dobre sobie, rok pózniej - Listopad 2019 jak najbardziej jestem w stanie uwierzyć,