Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

+
Status
Not open for further replies.
Samochody myje całkiem nieźle :whistle:

A czy by się nadawała na Yennefer? W sumie...

Last edited:
Gdzie taka eteryczna Liv na drapieżną Yennefer? Nie pasuje nijak. Wszyscy psioczyli na Wolszczakową, a mi ona nawet pasowała. Lepsza od niej mogłaby być chyba tylko Monica Belluci, ewentualnie Natalie Dormer też mogłaby wypaść ciekawie w takiej roli.

Bardzo bym chciała żeby Liv zagrała w filmie Wiedźmin jeżeli miałby takowy kiedyś powstać, ale z pewnością nie jako Yen. Jest jakaś zbyt ociężała na nią i kompletnie nie ta budowa ciała. Ogólnie nie mam pomysłu co do aktorki mogącej zagrać Yen, może Marion Cotillard (chociaż też nie do końca...ona jest bardzo specyficzna i do tego ten akcent), może Eva Green...Nie wiem.

Będę trzymać kciuki za tą produkcję. Jeśli w Polsce maiłby się ktoś brać za nową ekranizację Wiedźmina to Platige jest w tej chwili najlepszą opcją.

Trzeba czekać do końca roku, w lutym premiera W3. Przypadek, nie sondzem?

Nie obraziłbym się, gdyby cedep jakoś pomagał przy produkcji. Zamieszanie wokół premiery gry, może znacznie spopularyzować projekt. Świat Wiedźmina zasługuje na godną adaptację choćby krótkometrażową. Lepszej koniunktury (premiera ostatniej gry z popularnej na całym świecie serii) już chyba nie będzie.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom