Tylko , że w tym przypadku na okładkach książek są grafiky promujące grę a to jest chyba zastrzeżone , to nie jest tak do końca proste . Poprzedni film jak był wiedźmin po angielsku ? Chyba nie - "the witcher"
The Hexer zdaje się.
Tylko , że w tym przypadku na okładkach książek są grafiky promujące grę a to jest chyba zastrzeżone , to nie jest tak do końca proste . Poprzedni film jak był wiedźmin po angielsku ? Chyba nie - "the witcher"
Użycie grafiki CDPR zostało opłacone przez wydawnictwo. Tak samo zrobiła Supernowa z cyklem wiedźmińskim w Polsce.Tylko , że w tym przypadku na okładkach książek są grafiky promujące grę a to jest chyba zastrzeżone , to nie jest tak do końca proste . Poprzedni film jak był wiedźmin po angielsku ? Chyba nie - "the witcher"
Zawsze zamiast Madsa Mikkelsena można znaleźć jakiegoś polskiego aktora podobnego. Moim zdaniem Mariusz Drężek jest całkiem podobny
![]()
![]()
Z polskich to Dorociński wydaje się niezły. Chociaż zaczyna go być za dużo:
View attachment 5652
View attachment 5653
Myślę , że to kwestia dobrej charakteryzacji ( na wysoki poziomie potrafi zdziałać cuda) inaczej było z Żebrowskim ( miał potencjał na wiedźmina , ale wszystko spieprzono w jego wyglądzie ogólnie )Nie mam pojęcia
Chyba doczepka. Ale i tak widać, że rozpuszczone, długie włosy nie są z nim kompatybilne.
Podpisuję się pod każdym fragmentem.Widzę, że o filmie zaczynają się już rozpisywać na zagranicznych stronach. Oczywiście na ogół w kontekście gier przywołując również nieśmiertelną nominację do Oscara Bagińskiego oraz porażkę poprzedniego filmuTak czy siak, aktualnie chyba jestem bardziej nakręcony na film niż na nową grę o przygodach Geralta. Wiele rzeczy w Dzikim Gonie budzi zastrzeżenia i wątpliwości, sam na wiele z nich narzekałem, ale mimo wszystko jestem pewien, że podobnie jak w poprzednich częściach serii tak i tutaj plusy przyćmią minusy i gra ostatecznie spełni moje oczekiwania. Film natomiast jest wielką niewiadomą w niemal każdym aspekcie. O czym będzie opowiadał? Jak będzie wyglądał? Kto zagra i w jakim języku? Czy twórcy postawią raczej na praktyczne efekty specjalne czy głównie CGI? Kiedy premiera? I wiele, wiele innych. Oczekiwania są ogromne, a i Bagińskiemu taki sukces się przyda, może wreszcie uwolni się od klątwy Katedry. Nie ważne gdzie o nim mówią i w jakim kontekście, zawsze zaczyna się od tego samego zdania: "Tomasz Bagiński - nominowany do Oscara za Katedrę.". Nominacja to jednak nie to samo co wygrana, a przywoływanie ciągle tego (nieco wątpliwego) sukcesu z przed kilkunastu lat sugeruje, że facet nie zrobił już nic więcej godnego uwagi.
Eee nie może zagrać Jaskra bo nie żyje ?