Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Fanowskie galerie na DeviantArt

+
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 229
Next
1 of 229

Go to page

Next Last
Marcin Momot

Marcin Momot

CD PROJEKT RED
May 24, 2012
Fanowskie galerie na DeviantArt

Kilka miesięcy temu pisaliśmy o Wishroomie zbiorze fanowskich prac graficznych inspirowanych Wiedźminem. Dziś mamy dla Was kolejną kolekcję, ktra zasługuje na uznanie.
Witcher-DamNation na DeviantArt to zestawienie najrżniejszych prac stworzonych przez wyjątkowo utalentowanych fanw przygd Geralta. Zachęcamy rwnież do odwiedzenia dwch pozostałych stron na DeviantArt, a mianowicie #TheWitcher2 oraz #TheWitcherFans.
Jeżeli znacie jeszcze inne kolekcje, o ktrych dotąd nie wspomnieliśmy, to śmiało linkujcie je w komentarzach.

• RED Point
Reactions: Skrish and Rybakus
K

krzychux750f

Rookie
May 24, 2012
Bardzo, bardzo ciekawe i godne uwagi prace;)

W

WikPes

Senior user
May 24, 2012
Super Fani z krwi i kości BRAWO

V

Vandergrrift

Senior user
May 24, 2012
Chyba żadna firma nie może się poszczycić takimi fanami jak MY! Szacunek dla tych artystów od rysunków :D

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 24, 2012
Zawsze podziwiałem ludzką pasję, a jak jeszcze stoi za tym jakiś talent to...

Vandergrrift said:
Chyba żadna firma nie może się poszczycić takimi fanami jak MY! Szacunek dla tych artystów od rysunków :D
Click to expand...
Sądzę, że ludzie siedzący w WoW'ie spokojnie by "nas" przeskoczyli. Ale nie ma co się do nich porównywać z racji różnicy w popularności tytułów. A przed naszym Wieśkiem jeszcze długa droga do stania się popularnym w skali świata.

Alcatraz1024

Alcatraz1024

Forum veteran
May 24, 2012
Świetnie! Nowe prace fanów.

Następna galeria do częstego odwiedzania i oglądania wspaniałych obrazków.

K

konki99

Rookie
May 24, 2012
Wiesiek ma wspaniałych fanów a , co tam WoW ...tu idzie w jakość a nie w ilość i to się liczy :cool: Jakie studio :D (najlepsze) , tacy fani.

A

absynt43007

Rookie
May 24, 2012
Zaiste nie znajdziesz li lepszego miejsca na zadanie owego pytania. Jest możliwe iż odpowiedź nań gdzieś przeoczyłem (za to przepraszam), ale sądzę że nikomu krzywda się nie stanie gdy zadam je raz jeszcze. Mianowicie pytanie ów dotyczy artysty dzieła powyższego pod tytułem tematu. Nie tylko tego tematu, gdyż dzieła te przewijają się nieżadko, a i w artbook'u można je znaleść - niestety nie wszystkie jak widzimy na powyższym dziele. I tu pytanie moje kto sprawił tak wytworne obrazy? I gdzie je można znaleźć?

Twórczość fanów bardzo mi się podoba, wręcz niesamowicie. Ale obrazy z Radowidem w temacie "Komunikat od Waszego ulubionego Community Managera", lub scena batalistyczny w temacie "Ile razy skończyliście Wiedźmina 2?" Podobają mi się nad pojęcie. Z góry kochani Redzi dziękuję za odpowiedź.

wsad3a

wsad3a

Forum veteran
May 24, 2012
No proszę Redzi piszą o nas :)

M

mati_007

Senior user
May 24, 2012
Panowie a wiecie może, gdzie znajdę tapetę z posta?

robert70r

robert70r

Mentor
May 24, 2012
No naprawdę fajne rzeczy tam mają.

M

mromari

Rookie
May 24, 2012
Jak zwykle bombowo. Niektóre grafiki tam po prostu zapierają dech w piersiach. Jara mnie to strasznie. Jednak fani nigdy nie dorównają mistrzom REDom. Chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś prace 2D z waszej stajni.

Nars

Nars

Moderator
May 25, 2012
Panie i panowie Emiel Regis.

WOW. Po prostu WOW.

G

geraltzrivii21

Senior user
May 25, 2012
Jak się tak na niego popatrzeć to nawet nie znając sagi można sobie go skojarzyć z wampirem. Robi wrażenie ;)

robert70r

robert70r

Mentor
May 25, 2012
Cyrulik jak się patrzy. Wyczuwam zapach ziół. Świetna robota.

Torpeda

Torpeda

Forum veteran
May 25, 2012
Najbardziej przemawiające do mnie prace ukazujące Yennefer i Ciri. Zapewne wielu może się wydawać, że Ciri jest przedstawiona zbyt młodo, należy jednak pamiętać, że z chwilą zakończenia sagi skończyła ona dopiero 15 lat (Link). Strasznie też podobają mi się prace JustAnor, która to moim skromnym zdaniem powinna zostać zatrudniona przez superNową jako ilustratorka siedmioksięgu.

B

Bremzin

Forum regular
May 25, 2012
Aż miło popatrzeć

Michaxx

Michaxx

Mentor
May 26, 2012
Prace są świetne! Jak ja bym chciał mieć takie zdolności :p Patrząc na obraz Regisa to fajnie że ktoś pomyślał aby umieścić na jego obrazie jego ulubiony atrybut czyli świeże zioła. WOw!

W

whitewarrior.194

Forum veteran
May 26, 2012
Ciekawe, jest tu kilka obrazków, których nigdy nie mogłem znaleźć w wyższej rozdzielczości.

A

absynt43007

Rookie
May 27, 2012
Pozostając nieczułym na brak odpowiedzi od Redów a propos artworka powyżej wrzucam:

Mój link

Nie wiem niestety czy ktoś ową stronę już wrzucał, ale myślę że na pewien czas zaspokoi to Wasz głód na dzieła wysokiej rozdzielczości.

• 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 229
Next
1 of 229

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.