Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
Menu

Register

Fanowskie galerie na DeviantArt

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • …

Go to page

• 229
Next
First Prev 34 of 229

Go to page

Next Last
V

Vojtas

User
Jan 16, 2014
Ktoś mi dał minusa za krytykę konsoli. Wiedziałem!

Arraqnz

Guest
Jan 16, 2014
Vojtas said:
Ktoś mi dał minusa za krytykę konsoli. Wiedziałem! />
Click to expand...
Dam plusa, się trochę wyrówna.

I to jest właśnie wolność słowa i wyrażania opinii. Niestety żyjemy w demokratycznym kraju i jak mamy inne zdanie niż większość to już nie możemy cieszyć się wolnością słowa.

T

Tarathelion

User
Jan 16, 2014
Vakliv said:
Dam plusa, się trochę wyrówna.

I to jest właśnie wolność słowa i wyrażania opinii. Niestety żyjemy w demokratycznym kraju i jak mamy inne zdanie niż większość to już nie możemy cieszyć się wolnością słowa.
Click to expand...
Z wolnością słowa nie ma to nic wspólnego. Wolność słowa nie polega na tym, aby móc swobodnie kogoś lub coś obrażać. Z krytyką to nie ma nic wspónego (przy okazji nie ja dałem minusy)

Arraqnz

Guest
Jan 16, 2014
Booraz said:
Z wolnością słowa nie ma to nic wspólnego. Wolność słowa nie polega na tym, aby móc swobodnie kogoś lub coś obrażać. Z krytyką to nie ma nic wspónego (przy okazji nie ja dałem minusy)
Click to expand...
I tutaj widzisz - dla mnie on właśnie wyraził swoją opinię, a nie obraził. To było jego zdanie, nie obraził według autora obrazka tylko powiedział, że obrazek jest lipny według niego. Ale nie gadajmy o tym, bo wlecą niebiescy.

Solan7

Solan7

User
Jan 16, 2014
W temacie głównym o Dzikim Gonie zostało właśnie potwierdzone, że dwa powyższe obrazki nie są dziełem fanów, lecz pochodzą z bardzo wczesnej wersji W3.

B

B_l_a_d_y

User
Jan 16, 2014
Booraz said:
Click to expand...
Właśnie wolność słowa polega na tym że możesz obrażać kogo tylko chcesz, i to jest właśnie w niej piękne. I żaden sędzia, religijny radykał czy polityk nie może ci zatkać ust.

EDIT
dziękuje za minusy, choć nie wiem za co je tak w ogóle dostałem

Arraqnz

Guest
Jan 16, 2014
O to to. To nie znaczy, że masz obrażać każdego i wszystkich ale wolność to wolność.

Edit: Tyle, że nikt nikogo nie obrażał. Brawo "zi3lona".

zi3lona

zi3lona

Moderator
Jan 16, 2014
Po pierwsze: proszę zakończyć offtop. Po drugie na tym forum obowiązuje Regulamin, który obrażaniu kogokolwiek zdecydowanie się sprzeciwia.

Arraqnz

Guest
Jan 18, 2014

enotsen

enotsen

User
Jan 18, 2014
A to kto - Logan Dziewięciopalcy ?

Arraqnz

Guest
Jan 18, 2014
nickstone said:
A to kto - Logan Dziewięciopalcy ?
Click to expand...
Gelrat jaśniepanie, tosz to Gearlt niby, taka wizja artysty ;).

A

adventus.219

User
Jan 18, 2014
Chyba na podstawie Conana Barbariana czy innych He-Manów :p

Arraqnz

Guest
Jan 18, 2014
Czy ja wiem, włosy białe ma, kurtkę nie krępującą ruchów też, tylko miecze mu znowu ukradli .

S

shasiu

User
Jan 18, 2014
Obrazek fajny, ale rzeczywiście wygląda bardziej jak jakiś barbarzyńca. Co do zbroi, bardzo chętnie zobaczył bym taką, z elementami futra w Wiedźmin 3, na Skellige (nie do końca taką jak z obrazka, żeby nie było nieścisłości).

Last edited: Feb 25, 2014

Arraqnz

Guest
Jan 18, 2014
Shasiu said:
Obrazek fajny, ale rzeczywiście wygląda bardziej jak jakiś barbarzyńca. Co do zbroi, bardzo chętnie zobaczył bym taką, z elementami futra w W3, na Skellige (nie do końca taką jak z obrazka, żeby nie było nieścisłości).
Click to expand...
Problem?

SMiki55

SMiki55

User
Jan 18, 2014
@up
Ach, czemu Redzi zrezygnowali z takiego wyglądu, jak na tym arcie? Toć to w całości majstersztyk, zarówno twarz, jak i kurtka :)

PATROL

PATROL

Moderator
Jan 18, 2014
^up to chyba jest ta taliowata zbroja z futrem na niej.

SMiki55

SMiki55

User
Jan 18, 2014
Kolczugi nie widać.

Arraqnz

Guest
Jan 18, 2014
Widać tylko naramienniki, ciekawe jak wygląda od przodu. Ta mi się bardzo podobała na początku, kurtka, trochę kolczugi i futerko jest, bo na Skellige zimno czasem i wiatr wieje. A fryzura? Najlepsza! Inna niż z W1, tamta była taka, że włosy Geralt miał za uszy, a tu ma wszystkie do tyłu, mam nadzieję, że pojawi się taka fryzura, podobna do tej z "Killing Monsters" tylko dłuższe włosy tutaj. I broda też jak z filmu "Killing Monsters" Ten wygląd bardzo mi odpowiada.

A może będzie można kaftanik założyć na niektóre zbroje? Albo płaszcz z kapturem jak w wspomnianym już "Killing Monsters"? Może to właśnie te ludzie elementy?

S

shasiu

User
Jan 18, 2014
A może będzie można kaftanik założyć na niektóre zbroje? Albo płaszcz z kapturem jak w wspomnianym już "Killing Monsters"? Może to właśnie te ludzie elementy?
Click to expand...
Pisaliśmy o tym, i to dość dużo w którymś z tematów, tyko czy REDom będzie się chciało?

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • …

Go to page

• 229
Next
First Prev 34 of 229

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.