Fanowskie galerie na DeviantArt

+
Lubię arty Anor, ale ta Ciri jakoś staro wygląda, do tego włosy jakoś nienaturalnie leżą na czubku głowy, trochę jak peruka.

Ogólnie postać wywiera na mnie wrażenie lekko zmęczonej życiem weteranki, co niespecjalnie pasuje mi do Ciri, nawet pomimo jej licznych i intensywnych doświadczeń życiowych.

Podoba mi się strój i postura, nie podoba mi się fakt, że blizna tak słabo widoczna i niepozorna, no i głowa rzeczywiście za duża (według kanonu, powinny być dwie głowy na klatkę piersiową, a tu mamy na oko 1 i 1/3 stąd dziwne wrażenie zachwiana proporcji). O ile do linii szczęki nic nie mam, tak włosy są zbyt nastroszone, znaczy się, mają zbyt dużą objętość bo bokach, szczególnie zważywszy, na noszoną przez Ciri opaskę.

Torpeda said:
Coś nowego od Tatyany. Geralt ma trochę dziwną twarz, ale i tak jest super.

Przecież te wszystkie arty wyszły zaraz po W2, czego wy się ekscytujecie? Od dobrych 2 lat na mojej tapecie się przewijają. ;p

Wracając do Ciri z poprzedniej strony. Te białe włosy i hak na trofea sprawiają, że zastanawiam się czy autorka nie próbuje sugerować, że Geralt była kobietą :)

Arraqnz said:
Jedyne nowe którego wcześniej nie widziałem ;p pasujące do W3 z prostych przyczyn xD

Latający Geralt, a miecze jako skrzydła :D/>

No ale jak już cytujesz obrazek z jednolinijkowym komentarzem, to może jednak wpakować go w spojler, co? Albo skrócić, skoro jest w poście nad Twoim?
zi3lona

Pani moderator, spokojnie...

@Arraqnz
*** świetne to jest, możesz podać źródło?

Ale bardzo proszę się hamować ze słownictwem.
zi3lona

zi3lona said:
No jakoś jednak nie
Może po prostu nie przepadam za takim stylem, albo co.

No, ranisz mi serce zielona

zi3lona said:
Podoba mi się strój i postura, nie podoba mi się fakt, że blizna tak słabo widoczna i niepozorna, no i głowa rzeczywiście za duża (według kanonu, powinny być dwie głowy na klatkę piersiową, a tu mamy na oko 1 i 1/3 stąd dziwne wrażenie zachwiana proporcji). O ile do linii szczęki nic nie mam, tak włosy są zbyt nastroszone, znaczy się, mają zbyt dużą objętość bo bokach, szczególnie zważywszy, na noszoną przez Ciri opaskę.

Zrób zoom na jej twarz, blizna jest spora. Włosy są nastroszone ponieważ wieje zimny mistral?

Torpeda said:
Kilka postów wyżej kozaczyłeś, że znasz wszystkie arty. A tak a'propos art z Yen i Geraltem Tatiana "wypuściła" 30 maja tego roku.

Nie napisałem, że znam wszystkie arty, bardzo możliwe, czy ja temu zaprzeczam? Istnieje w języku polskim coś takiego jak przenośnia.

Top Bottom