Co do postaci, to najbardziej podobał mi się Sorccerer Tim ze "Świętego Ghralla"
.
Fakt nie jest to szczególnie fascynujaca i wciagajaca ksiazka... szczerze mówiac Wladce Pierscieni wg. mnie tez nie ale nie bede tego zbyt glosno mowilMoryc Żółw said:Oby tego nie zrobił... "Hobbita" czytałem z przymusu i szczerze mówiąc nudziłem się wtedy, jak przy żadnej książce fantasy (jeśli można to tak nazwać).
Hmm...dziwny jestes...Tobie sie ksiazka nie podobala, wiec niech nie robia filmu bo Ty go nie obejzysz. A nie uwzgledniles faktu, ze sa osoby, ktorym sie ta bajeczka podoba? Mi np. o wiele bardziej sie podoba niz Lotr. I czekam z niecierpliwoscia az Jackson skonczy robic maple i wezmie sie za cos ciekawszego.A tak poza tym to nie jest temat o programie TV. Szukasz filmu to albo gazeta albo strony netowe z programami...wiem, ze lenistwo jest wygodneMoryc Żółw said:Oby tego nie zrobił... "Hobbita" czytałem z przymusu i szczerze mówiąc nudziłem się wtedy, jak przy żadnej książce fantasy (jeśli można to tak nazwać).
hmm...a kiedy to się zaczyna tzn. od tej środy? Ferie to dość szerokie pojęcie - nie są chyba w tym samym czasie w całej Polsce....jak tak to będe miał środę z komedią - tylko z drugiej strony jak się ludziska naoglądają i tu wpadną na forum to się koaże ,że wiedźmin w młodości to kapłanem z celibatem miał zostać albo inne "atrakcje".....jedyny plus ,że w serialu jako tako zachowana jakąś "ciągłoźć".....Rioo said:dla zagorzałych fanów info - z cyklu Ferie z dwójką będzie serial Wiedźmin, bodajże od środy, coś koło 17ej
hehe moj brat sie ucieszy zawsze chcial sie posmiac z z niebieskiej, gumowej maski strzygi - w zyciu nie sadzilam ze mozna w ten sposob przedstawic strzyge, ale tworcy filmu sa przeciez zdolniRioo said:dla zagorzałych fanów info - z cyklu Ferie z dwójką będzie serial Wiedźmin, bodajże od środy, coś koło 17ej
Nie rozumiem postępowanie TVP.... Zrażaja sobie widzów, ot co!Rioo said:dla zagorzałych fanów info - z cyklu Ferie z dwójką będzie serial Wiedźmin, bodajże od środy, coś koło 17ej