Tiaaaa;] Jak coś - ja jadę prywatnym busem z mojego miasta do Lipska. Więc jeśli jedziesz to spotkamy się na miejscu. Będę w kontakcie;Dsawerius said:A hostessy tez trzeba jakieś zamówić ;]
Tiaaaa;] Jak coś - ja jadę prywatnym busem z mojego miasta do Lipska. Więc jeśli jedziesz to spotkamy się na miejscu. Będę w kontakcie;Dsawerius said:A hostessy tez trzeba jakieś zamówić ;]
Jak coś, to spotkalibyśmy się na miejscu. Jadę prywatnym busem z Kraśnika (20km. na płd. od Lublina)... Pole namiotowe na targach - ok. 140zł za dzień - powaliło ich całkowicie? A jakiś najtańszy motel dałoby się znaleźć.... Wtedy zaczęlibyśmy szukać;] nie byłoby problemu.. najtańsze chodzą po 14 euro... w zasadzie mi lepszego nie trzeba..Jak coś to: 661 819 988Gruchon said:W jakim mieście mieszkasz... Jaki jeste najtańszy hotel w lipsku albo pole namiotowe??
Ja nie chcę was wprowadzać w błąd, ale oni grali na 0.6.0---, a ja na 0.7.0---Dosiadłem się do najlepszego komputera i nie miałem żadnych problemów. Ciężko czasem było odgonić się od przeciwników, atakowali na raz, bez ostrzeżeń dostawałem po plecach czasem. Obejrzałem jeden cienki gameplay i na prawdę nie wiem skąd taka kicha się wzięła. AI jest bardzo dobre. Może jest kilka bugów, gra sypnęła mi się raz do windowsa, ale często sejwowałem - w końcu to beta. Było jeszcze kilka innych, ale grało mi się bardzo dobrze.Tibor said:Plotki wzięły się z tych gameplay'ów nieszczęsnych. Ty grałeś, czy możesz więc powiedzieć, że na żywo wszystko było ok? Albo czy chociaż prezentowało się o wiele lepiej niż to co pokazane jest na filmikach?
Smutne, ale jeżeli mają publikować taką kichę, to niech nic nie wrzucają. AI jest świetne, nie wierzcie tym cienkim filmikom.Hax said:Bo ludzie na GT się śmieją z Wiedźmina ;(.
Ciężko cokolwiek powiedzieć poczekamy do premiery i dopiero ocenimy grę na pewno będzie wszystko oki ale nie ma rzeczy idealnych zawsze komuś coś będzie przeszkadzaćDagon said:Smutne, ale jeżeli mają publikować taką kichę, to niech nic nie wrzucają. AI jest świetne, nie wierzcie tym cienkim filmikom.Dagon said:Bo ludzie na GT się śmieją z Wiedźmina ;(.