Games Convention 2007 Lipsk

+
Gruchon said:
W jakim mieście mieszkasz... Jaki jeste najtańszy hotel w lipsku albo pole namiotowe??
Jak coś, to spotkalibyśmy się na miejscu. Jadę prywatnym busem z Kraśnika (20km. na płd. od Lublina)... Pole namiotowe na targach - ok. 140zł za dzień - powaliło ich całkowicie? A jakiś najtańszy motel dałoby się znaleźć.... Wtedy zaczęlibyśmy szukać;] nie byłoby problemu.. najtańsze chodzą po 14 euro... w zasadzie mi lepszego nie trzeba..Jak coś to: 661 819 988

Umawiać tak, to może się już via GG czy komórka. Niepotrzebnie zaśmiecacie cały temat.

A czym według ciebie mamy zaśmiecać ten temat?? Na razie mamy dokładnie tydzień do targów możemy najwyżej komentować niusy czyli czy naprzykładniczo pokażą Kanes Wrath na targach czy nie... Ten DELIKATNY OFF TOP się niedługo skończy.

Słuchaj, rozmawiać o targach to jedna rzecz, ale przyglądać się rozmowom tylko kilku osób, które konkretnie umawiają się na wyjazd na forum dla wszystkich, to już chyba przesada, nie? Założyć temat, przedstawić sprawę, zebrać ekipię - jak najbardziej tak. Ale dogadywanie się co do konkretów to, moim zdaniem, już w inny sposób. Takie jest moje zdanie. No to jak nie ma o czym pisać w danej chwili to chyba nie znaczy to, ze nagle ktoś dostaje przyzwolenie na spamowanie? Temat do dyskusji o targach, o wszystkim, co związane z tymi targami, ale pewne granice są. I jeśli ktoś notorycznie będzie te granice przekraczał, to na pewno przynajmniej polecą posty.

Jeszcze wczoraj studio Take-Two oglosilo, ze wybiera sie na targi w Lipsku z jedna "rewolucja". Nie podali jaka to gra ale powiedzieli ze nie bedzie to kontynuacja zadnego z ich wczesniejszego tytulu. Jednakze dzisiaj na jakiejs niemieckiej stronie o grach (?) pojawil sie jakis news ze na targach w Lipsku ma byc pokazany (UWAGA UWAGA!!!!) Trailer gry "Mafia 2"!!! Dzisiaj zostanie opublikowana lista gier z ktorymi jedzie Take-Two. Miejmy nadzieje na powrot jednej z lepszych gier gangsterskich w historii :D.

Zazdroszczę tym co tam jadą :(.Jak już będę zarabiał te 3000 netto miesięcznie to też się przejadę :).

Wcale nie trzeba było tyle kasy. Sam zapracowałem na swój wyjazd. No.. w połowie:) Co do AI. Wyczuwałem wielką zmianę. Nie wiem co to za plotki o słabym AI..

Plotki wzięły się z tych gameplay'ów nieszczęsnych. Ty grałeś, czy możesz więc powiedzieć, że na żywo wszystko było ok? Albo czy chociaż prezentowało się o wiele lepiej niż to co pokazane jest na filmikach?

Tibor said:
Plotki wzięły się z tych gameplay'ów nieszczęsnych. Ty grałeś, czy możesz więc powiedzieć, że na żywo wszystko było ok? Albo czy chociaż prezentowało się o wiele lepiej niż to co pokazane jest na filmikach?
Ja nie chcę was wprowadzać w błąd, ale oni grali na 0.6.0---, a ja na 0.7.0---Dosiadłem się do najlepszego komputera i nie miałem żadnych problemów. Ciężko czasem było odgonić się od przeciwników, atakowali na raz, bez ostrzeżeń dostawałem po plecach czasem. Obejrzałem jeden cienki gameplay i na prawdę nie wiem skąd taka kicha się wzięła. AI jest bardzo dobre. Może jest kilka bugów, gra sypnęła mi się raz do windowsa, ale często sejwowałem - w końcu to beta. Było jeszcze kilka innych, ale grało mi się bardzo dobrze.

Dagon said:
Dagon said:
Bo ludzie na GT się śmieją z Wiedźmina ;(.
Smutne, ale jeżeli mają publikować taką kichę, to niech nic nie wrzucają. AI jest świetne, nie wierzcie tym cienkim filmikom.
Ciężko cokolwiek powiedzieć poczekamy do premiery i dopiero ocenimy grę na pewno będzie wszystko oki ale nie ma rzeczy idealnych zawsze komuś coś będzie przeszkadzać :)

Filmiki są faktycznie do dupy, ale tu nie tylko o AI chodzi.Lipsync? Mimika twarzy? Drewniane modele? Geralt biegający jak kurczak? Ślizg?BTW. Myślę, że spowolnienie animacji biegu Geralta nie załatwi sprawy do końca, ale czekam na nowe poprawione filmiki.Edziu pedziu: Dagon, PR też już wrócił, czy jeszcze coś tam robią w Niemczech?

Hax-> Wnioskując po opisie Dziada to jeszcze nie wrócił ;) Pewnie muszą się spakować i przytaszczyć ze sobą z powrotem wszystkie te materiały. Ewentualnie Dziadu dochodzi do siebie :p

Top Bottom